utrolig fin glad torsdag

Hei! 

For en lang og utrolig fin torsdag dette har vært! Startet dagen med en fin morgen og skoledag. Når jeg kom hjem fra skolen dro familien rett til mor og far for å spise middag. Denne gangen ble vi invitert på fisk og det var veldig koselig og godt! Brownies og is var det til dessert, noe som alltid er en god dessert. Vi kom ikke hjem før rundt halv åtte og da dro jeg å trenet en liten tur sammen med en vennine av meg. Det var utrolig godt å trene og å trene ut gangsperren, men i morgen er det nok litt tilbake igjen.

Etter treningen hjalp hele familien meg med å ordne til bordet til feiringen med jentene i morgen så snille som dem er. Åh, det blir så bra og utrolig koselig! Jeg tok meg en lang dusj etterpå, lagde meg kveldsmat og så litt på paradise hotel.  I morgen blir det en utrolig fin bursdagsfeiring med herlige jenter! Gleder meg så mye. Har som sagt pyntet nå i kveld og baket kake. Det er taco som er retten! Vet dessverre ikke hvor mye jeg rekker å blogge i morgen, men jeg skal prøve å oppdatere dere. Nå skal jeg snart sove og det blir utrolig godt etter en lang, men fin torsdag med skole, middagsbesøk, trening og pynting. Håper dere har hatt en fin torsdag, vi blogges! Natti ♥Hva har du gjort i dag?

6 kommentarer

Jannicke

07.03.2014 kl.00:17

har ikke gjort noe egentlig.. Kjedet meg :)

driiine

07.03.2014 kl.07:55

Har ryddet og slappet av :)

Amelia

07.03.2014 kl.12:29

That's great, have an awesome b day :)

CAMILLA

07.03.2014 kl.17:24

I dag har jeg slappet av og nytet vinterferien min :-)

Sidra ♛ kommenterer tilbake

07.03.2014 kl.17:38

I dag har jeg vært på skolen. Har også vært ute og fotografert litt, men det høres ut som om du har hatt en kjempe fin dag og nå håper jeg bare på at du fortsatt har en fin dag :)

sirierga13

08.03.2014 kl.00:20

I dag har jeg vert med en vinnine :) Sååå men kose deg videre :))

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits