en liten inspirasjons søndag

Hei!

For en avslappende søndag jeg har hatt. Lå en god stund i senga før jeg kom meg opp og spiste frokost sammen med søster. Vi lå lenge å daffet i sofaen til mamma og pappa kom hjem. Jeg har vært på fotballtrening noe som var godt og en fin trening. Når jeg kom hjem gikk jeg i dusjen og spiste litt taco, siden resten av familien hadde spist middag. Vi har bare slappet av foran tv`en og hatt en ganske rolig søndag. Slik er søndager flest. Trening, god søndagsmiddag og avslapping med familien. I morgen er det skole, fotballtrening og litt lekser som står for tur. Blir nok en helt grei start på uken! Weheartit er så utrolig inspirerende, og før i dag hadde jeg virkelig en inspirasjons søndag. Jeg satt sammen en del bilder til kollasjer. Åh, sommer ♥ Tipper jeg virkelig ikke er den eneste som gleder seg til sommeren. Har utrolig mye å se frem til i sommer og jeg gleder meg så mye. Tenkte å legge ut ett lite innlegg om reisene mine i sommer, hvis dere ønsker?

Har hatt en utrolig fin og avslappende helg! Jeg feiret bursdag på fredag med jentene, trening og avslapping med søster på lørdag og en søndag med trening og kos med familien. Bursdagen var mer en vellykket! Jeg og familien sitter å titter på turen til Florida, Miami og cruise i karibien, herlighet, jeg gleder meg! Snart skal jeg sove og det blir så godt. Vi blogges i morgen, fininger!

Gleder du deg til sommeren?

2 kommentarer

KimAn

10.03.2014 kl.01:45

Fikk lyst på syden reise nå. Haha

JUNE CHARLOTTE

10.03.2014 kl.21:07

åå jeg har lest nedover på bloggen din, og blir såå imponert over de fine og varrierte innleggene dine! Keep up the good work!

Jeg har forresten spørsmålsrunde på bloggen nå, og hadde blitt glad for noen spørsmål:)

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits