torsdag - en dag igjen til helg

Hei! 

Herlighet hvor fort ukedagene går og nå er det allerede torsdag! Kun en dag igjen til det er helg, og det skal bli veldig godt. Dagene har gått til skole, trening på fotball og på treningssenter, lekser og prøve. Hadde prøve i tysk i dag og jeg følte det gikk veldig bra! Det er så godt å ha en god følelse etter en prøve. I dag har dagen egentlig gått veldig fort. Har fått trenet, tatt meg en god dusj, gjort lekser, spist meg en veldig god kveldsmat og nå sitter jeg og slapper av med paradise hotel i bagkrunnen. 

I morgen er det helg og det blir nok veldig godt! På lørdag dra jeg til Mo sammen med laget mitt for å spille kamper. Vi drar lørdag og overnatter til søndag. Blir nok veldig spennende! Det var utrolig gøy at så mange ville være med på linkrunden! Hvis du vil være med så kan du trykke her for å komme rett til innlegget. De to vinnerne trekkes helt tilfeldig på tirsdag, så det er bare å følge med! Etter paradise hotel skal jeg sove og det blir veldig godt. Tok meg veldig ut på treningen i dag og jeg tror det venter meg gangsperre i morgen. Hihi.

Vi blogges i morgen, fine lesere ♥

5 kommentarer

13.03.2014 kl.22:27

helt utrolig bra! dette må være den beste bloggen jeg har noen gang lest! fantastisk! fortsett bloggingen!

Victoria Wisløff

13.03.2014 kl.22:38

Herlig blogg! Ønsker deg en fin kveld videre og en super helg!

Victoria Meyer

13.03.2014 kl.22:40

nyydeligste jenta<3 gleda mæ til mo med dææ

Line Cecilie Larsen

14.03.2014 kl.17:38

ååå kos deg idag :)

Camilla Melø Arntsen

14.03.2014 kl.20:23

Victoria Meyer: Åh, verdens herligste og nydeligste du <3 Gleder meg så mye til Mo med deg også!

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits