almost good

Hei!Åh, nå føles det godt å komme seg litt ut av "sykesofaen" her hjemme. Jeg har vært syk siden lørdag og i dag kom jeg meg på skolen. Jeg må innrømme at det var veldig slitsomt med tanke på at vi hadde skriveøkt/tentamen. Hodet verket og jeg hostet. Samtidig var det så nydelig vær i dag, og det gjorde ting litt bedre! Jeg føler meg selvfølgelig bedre enn det jeg har gjort disse andre dagene. Er fortsatt veldig forkjølet og er nesten kvitt all kvalme og svimmelheter. Det verker litt i hode av og til, men godt at jeg er oppe på beina igjen. Nå er det forkjølelsen som står igjen, men jeg har masse doc som jeg skal ta godt vare på.Siden jeg dessverre ikke kan trene før jeg føler at forkjølelsen er bedre og at jeg føler meg bedre, har jeg gjort litt lekser i dag og slappet av. I morgen skal jeg ha skriveøkt/tentamen, siden jeg var syk i går når resten av klassen hadde den. Blir godt å bli ferdig med de siste norsk-tentamene. Nå er det resten av tentamene og eksamene som gjenstår. Hehe. Nå skal jeg lage meg god kveldsmat og en varm kopp med melk og oboy, og se paradise hotel. Vi blogges i morgen!

Deler et par bilder med dere fra mine syke dager. Det har vært mye te, doc, kosebuksa, litt tv titing, "sykesofaen" og Nero har vært flink å passe på meg, mens familien har vært på jobb.

Ha en fin mandagskveld videre ♥

3 kommentarer

Viktoria Maria Gundersen

19.03.2014 kl.21:03

Det var godt å høre! :D Veldig fin blogg!! Ta gjerne en tur innom www.viks.blogg.no :)

Cathrine Nilsen

19.03.2014 kl.21:14

God bedring :)

Amelia

20.03.2014 kl.06:38

awww... at least you god a cute puppy to sit by your side, while you're resting :) Feel better soon :)

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits