god lørdags formiddag

Hei!

God helg, skjønneste dere! Nå er det endelig helg og den skal jeg nyte utrolig godt. Kjenner jeg trenger det. Jeg fikk dessverre ikke blogget i går, men fredagen gikk så alt for fort! Startet helga med å spise pizza sammen med familien, noe som bare er så koselig. Jeg dro litt senere på fotballtrening og når jeg kom hjem gikk jeg i dusjen, så litt familiekos før jeg dro ned til en venninne av meg, og var sammen med seks herlige jenter. Vi hadde taco og spille kveld, og det synes jeg virkelig var så koselig og vi koste oss super masse! Vi spilte blant annet kortspillet "games", hvis noen av dere kjenner til det. Det er utrolig gøy! I dag er det lørdag, og den skal jeg tilbringe med en liten bytur, trening og taco kveld sammen med familien. Jeg våknet klokken ti i dag, og nå sitter jeg å spiser litt frokost og øver litt på RLE-prøven vi skal ha på mandag, og skal snart ordne med litt for en liten bytur. Er noen småting jeg må kjøpe, og etter det tenkte jeg å dra å trene før det blir en fin og rolig kveld med familien. Dere får ha en super fin lørdag videre, vi blogges litt senere ♥Skal prøve å få postet outfit senere i kveld, er utrolig lenge siden! Det er så vanskelig å ta bilder ute nå som været er så variert - snø, regn, storm, sol. Håper dere forstår!

Hva er dine planer for denne fine lørdagen? 

6 kommentarer

Astrid

05.04.2014 kl.12:27

Hørtes ut som en super dag :) Kos deg masse <3

Elise

05.04.2014 kl.12:53

Games er så gøy! Nydelig hund du har! :)

Karina Larsen

05.04.2014 kl.13:50

Høres koselig ut :) Fine bilder og lykke til med rle prøve på mandag! :D

Cindy

05.04.2014 kl.18:31

så søt hund! <3 ha en fin Lørdag!

Veronica

05.04.2014 kl.20:49

Ååh nam, det så godt ut :D

Karen

05.04.2014 kl.23:31

Synes det var noen koselige bilder som beskrev en deilig inne-lørdagsmorgen bra :) Lykke til med RLE-prøven! Håper du koser deg masse i kveld :)

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits