sølv - det nye gull

Hei!Det ble andre plass i årets Intersport Games, etter en uavgjort, tre vinn og to tap - egentlig fornøyd, men det er selvfølgelig utrolig surt å få andre plassen. Kanskje vi kan si at sølv er det nye gull? Vi fikk en liten fin pokal, men jeg klarte selvfølgelig å knuse den litt øverst på venstre fotballsko, som dere kanskje ser. Jeg tror de fleste av oss var utrolig sliten etter kampene i går og vi gjorde en sinnsykt god innsats! Beina mine er nesten helt ødelagte og jeg er veldig sliten etter helga´s turnering. Det blir veldig godt å legge seg ned i senga og sove, siden i morgen er det tilbake på skolebenken og øving til mattetentamen. I kveld har jeg og familien koset oss med en kjempe god nachos som Isabell laget. Veldig fin avsluttning på en kjempe fin helg. Nå sitter vi og koser oss fremfor tv`en med litt søndagsunderholdning og slapper av. Jeg skal prøve å få postet litt mer outfits og lignende, siden det blir så lenge mellom hver gang. Hørtes det bra ut? Nå kommer været forhåpentligvis til å bli veldig fint fremover! Åh, sommer ♥ Jeg skal også prøve å få endringer i designet.

Håper deres helg har vært kjempe fin og at dere har koset dere masse. Vi snakkes mer i morgen, fininger, ha en fin kveld videre.Har du hatt en fin og vellykket helg? 

4 kommentarer

Monica

28.04.2014 kl.17:51

Det er bra med sølv også da, herlighet! :-D Gratulerer så masse!

Cindy

28.04.2014 kl.18:01

gratulerer! jeg har vært i skottland! noe som var dritgøy<3

Amelia

28.04.2014 kl.18:22

that's awesome, congrats :)

Line Cecilie Larsen

28.04.2014 kl.20:29

åh nå ble jeg sulten.. gratulerer<3

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits