travle dager

Heihei!

Beklager så masse for utrolig dårlig blogging og oppdatering, men uken har bestått av travle og lange dager. En liten kort oppsumering av uken min:

Bading, grillkveld, skolearbeid, trening, øving til HUS-dagen som var på onsdag, HUS-dag og kamp på Rognan. Med andre ord en stressende uke. Nå er det endelig helg, og godt er det. Dagen i dag har vært helt nydelig! Været har vært så utrolig fint og nydelig denne uken, og varmt er det også. At det er så fint vær ute, gjør virkelig noe med humøret. Helga skal jeg virkelig nyte og det blir godt med litt fri. Mamma og pappa har dratt helt til Ørnes med alle hyttenaboene, for å feire bursdag til en hyttenabo av oss. Jeg og Isabell er alene hjemme i helga, og vi skal kose oss begge to! Jeg har vært på en liten joggetur, tross alt smertene i magen. Ibux og joggetur er det som hjelper meg mot magesmerter. I kveld har vi handlet litt, spist god pizza og godis og koset oss med den flotte fredagsunderholdningen. Trengte virkelig en rolig dag - har vært så mye på plan denne uken og jeg merker jeg er så sliten. 

Holder forresten på å kommentere tilbake til dere, men det tar litt tid, siden det er så mange og fine kommentarer. Ønsker dere en kjempe fin kveld videre  ♥Hva er dine planer for helga?

7 kommentarer

Hanne

09.05.2014 kl.23:50

Så godt at du fikk en roligere dag i dag da!! :)

Håper du får en flott helg! :)

Elise

10.05.2014 kl.10:15

Denne helgen skal jeg sove! Blir så deilig å endelig kunne skru av vekke klokka! ;)

Veronica

10.05.2014 kl.11:17

Baaading... brrr :( grilling er alltids kos!

sunniva

10.05.2014 kl.13:22

skal bare slappe av jeg også :)

Jeanett Hensel

10.05.2014 kl.15:04

slappe av :)

Astrid

10.05.2014 kl.17:04

I helgen skal jeg slappe av, trene, levere oppgave og lese :)
Jeg skal på hytta :)

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits