"det kalles bare uflaks"

Hei!

Dagene har rett og slett gått i ett helt siden mandag. Jeg har gjort ferdig og fremført en stor samfunnsfagsoppgave, hatt en liten minitalk, samtale, i engelsk, prøve i tysk og trening. Alt har egentlig gått veldig bra, og det er jeg ganske fornøyd med. Været har vært så fint disse dagene, og det gjør dagene og humøret så mye bedre. Jeg er også blitt litt forkjølet igjen og det liker jeg absolutt ikke.

For en spennende dag det har vært i dag! Vi ble trekt opp i skriftlig eksamen, og gjett hva min klasse kom opp i:..matte.. Jeg hadde det på følelsen så lenge. Det positive er at vi får fri resten av uken, siden vi skal ha matteeksamen på mandag. Jeg gruer meg veldig. Vi regnet masse på skolen i dag og jeg har regnet en del hjemme. De kommende dagene blir nok også brukt til regning. Krysser fingrer og tær på at jeg klarer meg bra.

I dag har jeg også vært på fotballtrening og nå er jeg så sliten. Jeg har tatt meg en god og varm dusj og spist meg en god kveldsmat. Ingenting er bedre enn det. I morgen er det bare å forberede seg til en hel dag med matte på skolen.Jeg gleder meg forresten så masse til 17. mai! Gå i tog, spise god mat og kaker, is og feire med familie og venner. Åh, klarer virkelig ikke vente. 17. mai er så koselig ♥ I morgen skal jeg klippe meg og stripe etterveksten, noe jeg pleier å gjøre før jul og før sommer, og det er så deilig! Det blir veldig godt å få bort de slitte tuppene. 

Hvilke fag ble du trekt opp i, i dag? God natt, fininger

6 kommentarer

Karoline

16.05.2014 kl.10:14

Lykke til med eksamen :-D

Jannicke

16.05.2014 kl.10:32

Lykke til med eksamen! :))
Lykke til! :)

Sabine Jackson

16.05.2014 kl.17:54

norsk, lykke til :)

Karen

17.05.2014 kl.01:19

Masse lykke til med eksamen, har troen på at du fikser det :) Jeg kom opp i engelsk, og synes også det er helt greit! Kjenner jeg også gleder meg utrolig mye til 17. mai i morgen, det er så koselig :D Håper du får en fin nasjonaldag!

Veronica

17.05.2014 kl.21:12

Kom opp i matte :(

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits