ingen tid for fri

Heihei, flotte dere!

Er det flere av dere der ute som sitter med en del skolearbeid hengende over dere? Jeg som trodde jeg virkelig kunne nyte disse to dagene med fri, men her sitter jeg med fult av skolearbeid. Haha, det er typisk lærere som pakker på oss fult med arbeid før sommerferie. Jeg har utnyttet dagen i dag, vært litt effektiv og fått gjort en god del, og det er jeg glad for. 

Jeg startet dagen klokken ti med en lang tur med Nero i et deilig og fint vær, og lagde meg en god frokost.  Formiddagen gikk til lekse, God morgen Norge og Ellen Degeneres Show. Ganske fin og god formiddag. Mamma og pappa er dratt på hytta, siden de skal kjøre videre til Trondheim i morgen. Søskenbarnet vårt har konfirmasjon på søndag og jeg og Isabell kunne dessverre ikke være med. Skulle så veldig gjerne vært med og feiret dagen sammen med henne og familien, men jeg kan dessverre ikke. En tur til Trondheim frister veldig mye.

Jeg og Nero tok en joggetur i løypa, siden været er så utrolig fint og varmen stiger. Løypa er så fin når det er sommer! Åh, elsker å kunne jogge i shorts og tskjorte uten å fryse. Nå ligger vi begge nydusjet og sliten i sofaen, og jeg skal snart gjøre litt skolearbeid og lage meg mat. Håper dere får en fantastisk fin torsdag videre ♥Har du travle skoledager før sommerferien?

3 kommentarer

Jannicke

22.05.2014 kl.20:06

Flink du er! :-) Ha en fin kveld!
flink du! har akkurat eksamen, så har faktisk ikke så mye å gjøre :-)

håper du får en fin kveld :-)

Jeanette

22.05.2014 kl.22:11

Flink du er! :) Masse lykke til med all skolearbeidet :)

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits