god langhelg

God langhelg, fine dere 

Nå er det endelig helg og tid for fri, og det passer veldig godt at det er langhelg. Uken som kommer blir så spennende! Eksamenstrekk i muntlig. Jeg gruer og gleder meg på samme tid. Dagene som har vært denne uken har vært så fine, fult av glede og sommer, tatt klassebildet og koset oss de siste dagene på ungdomsskolen.I dag var vi ferdig på skolen før klokken ett og det var så godt å være ferdig tidligere. Når jeg kom hjem hoppet jeg i bikinien og solet meg på verdens godeste solseng, hihi :-) Jeg tok meg en treningstur og styrke etterpå - så utrolig varmt, men så deilig. Skal virkelig ikke klage! Nyter virkelig disse fantastiske dagene. I kveld har vi koset oss så mye med god mat ute i solnedgang. Hvor utrolig herlig er ikke det? 

I morgen skal jeg og en venninne av meg servere i et bryllup fra halv tre til åtte. Det gleder vi oss masse til og det blir litt spesielt, i og med at det er et bryllup. Etter kveldens servering får vi begge 1000 kr hver og det synes vi er helt supert! Det passer kjempe godt nå som det begynner å nærme seg sommer, ferie og reise.

Hva er dine planer for langhelga? Kos dere i kveld ♥

3 kommentarer

Cathrine Nilsen

06.06.2014 kl.22:50

Så gøy :) Jeg skal bare slappe av i helga, være med venner og sånt :)

Line Cecilie Larsen

06.06.2014 kl.23:21

wow, det så godt ut! skal slappe av! :D

Aidana -

07.06.2014 kl.10:57

ha en finfin helg!

ååh, så godt!

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits