yesterday´s look

Hei!

Tenkte å vise dere gårsdagens antrekk fra vårballet. Det ble en kjempe fin kveld med først en liten tur på vårballet og en jentekveld med herlige jenter senere. Utrolig koselig, og ikke minst gøy. 

Kjole - Nelly Veske - H&M Cardigan - BikBok Blomsterkrans - BikBok Klokke - Daniel Wellington Ring - Konfirmasjonsgave Nå ligger jeg godt til rette ute i sola og koser meg. I dag har jeg og jentene, og noen andre fra skolen, fremført med sang, dans og instrumenter for alle helsesøstrene i Bodø. Jeg våknet med andre ord klokken åtte i morgest. Litt kjipt, i og med at vi egentlig hadde fri i dag, men det var selvfølgelig veldig artig å danse.

Om noen få timer sitter jeg og venninnene mine i kinosalen og venter spent på The Fault In Our Stars. Vi alle gleder oss så masse! Vi har lest boka i klassen, og den er utrolig bra og rørende. Regner med det er flere jenter som skal se denne i dag? Jeg vil, i alle fall, anbefale boka til The Fault In Our Stars på det sterkeste.Vi gleder oss kjempe masse ♥ Håper alle får en fantastisk fin fredag og nyt helga. Om kun få dager er det sommerferie.

Hva synes du om antrekket?

5 kommentarer

Hannehm

13.06.2014 kl.17:59

veldig fint :) ha en fin kveld!
nydelig antrekk :-)
Utrolig fint antrekk :D

Yasemin.

13.06.2014 kl.21:26

så nydelig :) håper filmen er bra! :D

Camilla Melø Arntsen

13.06.2014 kl.22:26

Hannehm: Åh, tusen hjertelig takk, fine deg! :-) Åh, tusen takk! Ha en kjempe fin kveld, du også :-D
Jeg fikk dessverre ikke til å kommentere tilbake på bloggen din, derfor må jeg kommentere her. Håper det går fint! :-)

Aidana -

13.06.2014 kl.23:39

kjempfint!

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits