anbefaling - få fine og myke lepper

Lypsyl, Rosy Lips - Dette er kanskje den beste lypsylen jeg har hatt - fine og myke lepper, glinser og glanser litt og holder leppene dine i form. Det er litt ekstra rosa glans i lypsylen, noe som passer veldig fint til de jentene som ikke liker eller ikke bruker leppestift. Den holder utrolig lenge og du trenger ikke tenke på at den skal bli helt tom etter kun to uker. Det passer perfekt for oss jenter. Du kan kjøpe lypsylen på Vita, apotek, varebutikker og eventuelt taxfree.

Red Lipstick - Jeg skryter støtt og stadig av denne fine leppestiften fra H&M. Den har holdt utrolig lenge. Når jeg selv bruker den, legger jeg ikke merke til at den er fra H&M. Leppestiften gir utrolig fin farge og kan passe til hvem som helst og hvilket som helst antrekk, i en bursdag eller bare til hverdagslig bruk. Den er spesielt fin til juletider og til en rød og fin kjole. Du kan finne denne på H&M, kicks og andre sminkebutikker. 

Har du kanskje prøvd en av disse? ♥

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits