hair changes

Hei!

På 16. mai var jeg å klippet meg og stripet etterveksten, som jeg pleier å gjøre før jul og før sommeren, om ikke oftere. Jeg blir like fornøyd hver gang! Det er så godt å få bort de slitte tuppene og få freshet opp håret til sommeren. Frisøren min legger inn nye og lyse striper, og slik ble resultatet:Ble det ikke så fint? Er utrolig fornøyd. Jeg har gått til en fast frisør hver gang og hun overrasker alltid, og vet virkelig hva jeg ønsker. De er så utrolig flinke, og servicen er virkelig ikke til å klage på. Frisørsalongen heter Hettys frisør og du kan ringe 755 15 416 om du ønsker å bestille time ♥

jeg vil lese din blogg

Nå har jeg blogget en veldig god stund på denne bloggen, og jeg har bare fått fler og fler lesere og ikke minst mange fine kommentarer - jeg kommenterer alltid tilbake til dere. Jeg får så mye inspirasjon av å titte innom andre sine blogger og det er så gøy å se hva de skriver og hva de poster. Om du ønsker en ny og kanskje fast leser på bloggen din, kan du gjerne skrive i kommentarfeltet. Kanskje din blogg fanger min interesse?

Dere er supre ♥ 

follow me on instagram

kVT5J2D6CckSpyvVj6ChjunfvtD6N2j2dssnD6Ll

jmoYtdj6PxjU1bX3j6CzipBZghD6N1ikB9-LD6HB
iT73Haj6NDiKNxExD6BjhZK_bLj6GSgv_znJj6CX

gloWkbj6A9gjPnvPD6D_fTUd1kj6GOeVe6gyD6DI

eQXOboj6CJeM-D55j6D4d7x5s8D6L2dFuzLvj6Jg


c7eqeXj6EXc4Y-8TD6MEcwvn-8D6H4cjdSk_D6F2

cZ5jHJD6PkcXR69ID6NRcSDJCKD6NFcOYE4RD6Lr

Følg meg gjerne på instagram! Her deler jeg en god del bilder og oppdaterer så ofte jeg kan. For å finne meg, er brukernavnet mitt: camillamarntsen.

Hva heter du på instagram?

Undressed - cover av Astrid & Julie

Dette må nesten være noe av det vakreste jeg har hørt, wow! Stemmene deres her helt nydelige og passer perfekt til sangen. Tipper de aller fleste har hørt denne og at dere også har den på spotify-listen deres. Begge to sammen, er utrolig flinke. Den er så rolig og fin, rett og slett helt nydelig ♥ Har dere hørt denne før?

litt om meg selv

Hei! 

Tenkte å lage et lite innlegg der jeg sier litt om meg. Kanskje flere blir enda bedre kjent med meg og samtidig vet et litt mere om meg. Det er jo også noe som er veldig populært blant "nye bloggere."

Mitt navn, er som dere kanskje vet, Camilla. Jeg bor i Bodø sammen med min familie, mamma, pappa, storesøster og en hund. Jeg har verdens beste venner og familie, og jeg tilbringe mye tid sammen med dem, og dem kommer dere også nok til å se masse på bloggen. Jeg har blogget i over tre og et halvt år på min gamle blogg, og nå håper jeg på å fortsette å blogge på denne bloggen en god stund fremover. I fritiden min spiller jeg fotball på hunstad fotballklubb, er sammen med venner og tilbringer tid med familie, og også blogging. 

Jeg går på hunstad ungdomsskole, på tiende trinn. I høstferien var klassen min på klassetur til Budapest og som jeg savner det. Jeg har bursdag 12.februar og da blir jeg 16! Da kan jeg endelig begynne smått å øvelseskjøre og feire bursdag med familie. Det gleder jeg meg virkelig til. I mai konfirmerte jeg meg, kirkelig, og det var virkelig en av de koseligste dagene i mitt liv. All oppmerksomhet er rettet mot deg og du er mittpunktet, og det er så mye fint som skjer. Taler, gaver, minnebøker av meg opp igjennom årene. I april, 16.4.13, fikk jeg se mitt største idol, Justin Bieber. En dag jeg aldri vil glemme. 

Jeg er som oftest en ganske smilende, glad og positiv jente, men også en veldig lettrørt jente. Jeg elsker å bli kjent med nye folk! De fleste vil vel alltid synes jeg er den "sjenerte jenta", men når man blir bedre kjent med meg, er jeg ikke det. Jeg er en jente som er veldig glad i alle rundt meg. Og sist men ikke minst, elsker jeg å ta bilder og bli inspirert, og å skrive blogg. 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits