i'm back on track, again

Hei! 

Jeg vet at det er evigheter siden jeg har blogget og det beklager jeg virkelig. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har beklaget og måtte blogge om og om igjen. Måtte ha litt tid til å tenke at jeg virkelig ville fortsette å blogge, i og med at det er siste halvåret av ungdomsskolen og det er så mye jeg må konsentrere meg om. Disse ukene siden skole startet har vært et stress. Lekser, prøver, innleveringer, skriveøkter, frømføringer. Det er så mye. Nå er de to værste ukene over som jeg har ventet på skulle komme, men det kommer nok flere av dem. Jeg er også ferdig med trafikalt grunnkurs og mørkedemostrasjon, så nå slipper jeg å tenke på det! Jeg har fått det godkjent og nå har jeg på en måte et "sertifikat" for å øvelseskjøre. Det er utrolig godt og etter bursdagen min, på onsdag den 12.februar, kan jeg endelig begynne å øvelseskjøre. Tror nok ikke jeg skal ha scooter eller moped. Jeg har også hatt en stor norsk oppgave som jeg fremførte sist fredag. Den gikk veldig bra, men følte samtidig at den kunne ha gått bedre. Nå som jeg har bestemt meg for å blogge for fult, må jeg få litt ting "bloggting" på plass igjen. Jeg må klare å konsentrere meg om skolen også, det er noe jeg har bestemt meg for. Det er et viktig semester jeg har igjen, i og med at jeg begynner på videregående til høsten. Jeg elsker å blogge og det har jeg alltid gjort. Jeg føler at blogging er en del av meg og jeg har savnet det de dagene jeg ikke har blogget. Jeg blir så glad av det og nå føler jeg for å skrive, og dele. Har samtidig mistet ekstremt mange lesere siden jeg begynte på en ny blogg, men det vil jeg tro at skal gå bedre etter hvert. Jeg ønsker iallefall det.

Jeg har lovet mamma og pappa at hvis jeg skal fortsette med bloggingen, må jeg blogge kun når jeg har tid og ikke sette bloggen fremfor lekser/skolearbeid, trening (fotball og utenfor), familen og venner. Som jeg sa, har jeg et viktig semester igjen av ungdomsskolen og jeg skal søke meg inn på studiespeseliserende på Bodin. Blir veldig spennende! 

På onsdag har jeg bursdag, som sagt, og da blir jeg 16 år! Det blir nok en kjempe fin dag. Jeg elsker bursdager. Nå skal jeg avslutte innlegge her. Dere får ha en veldig fin kveld videre ♥

Happy New Year!

Godt nyttår! 
Litt sent, men jeg må selvfølgelig ønske dere godt nyttår og håper at dere hadde en strålende nyttårsaften. Min nyttårsaften var veldig fin. Vi dro først på den årlige nyttårslunsjen sammen med venner av mamma og pappa og gudforeldrer. Det var veldig koselig og gøy, noe som det er hvert år. Vi var også å så på oppskyttningen av raketter i byen, der det først var fakkeltog og oppskytting av raketter etterpå. Det var utrolig fint å se. Vi var hjemme rundt halv syv, så var det bare å ordne seg til kvelden og så kom gjestene. Det er noen naboer av oss og vi har det like gøy og veldig trivelig hvert år. Vi spiste kalkun med masse godt tilbehør, og til dessert var det pavlovakake, tårnkake og litt godis. Vi satt lenge å pratet og koset oss. Da klokken slo 00.00 var det ut å nyte øyeblikket med masse raketter og nyte at vi er kommet i et nytt år, 2014. Jeg gleder meg mye til dette året. Er en god del som skjer. Det blir veldig spennende. Blanke ark og et helt nytt år, kjenner jeg gleder meg ekstremt. 

Har så mange fine minner fra 2013! Året var veldig bra. Jeg tilbringte mye tid sammen med familien og venner, var to ganger i syden, Tyrkia og Spania, fylte 15, var i mange bursdager, har fått nærmere kontakt med mange venniner. Har opplevd veldig mye bra i 2013, men som de sier, mye oppturer og nedturer. Kanskje jeg skal lage en årskavalkade 2013, ser at det er veldig poplært, så om det lar seg gjøre, kan jeg lage en. Jeg gleder meg til å se hva 2014 bringer, og jeg vet at det blir et veldig spennende år. Håper virkelig året blir veldig fint for alle dere også ♥

Siden jeg får litt  dårlige bilder på både kameraet og iphonen av raketter, så har jeg dessverre ingen bilder fra kvelden. Og under middagen glemte jeg helt av bildetakingen, dessverre. Men jeg fant noen fine weheartit bilder, som jeg bare legger med i innlegget. 


 
I dag har jeg og søster vært på en liten shoppingtur og jeg fant meg litt! Tenkte jeg kanskje kunne vise dere senere. Det var jo en god del salg også. Skal få litt orden i bloggen og lage en del forhåndspubliserte innlegg. I 2014 skal det også bli et bra blogg-år. Ha en fin kveld videre!

a new blog, a new start

Hei! 

Velkommen til min nye blogg! De fleste kjenner meg vel igjen fra millamora98.blogg.no. Jeg har rett og slett valgt å starte en ny blogg og en helt ny start. Det har vært mye snakk om blogg på skolen og hjemme, og det gjør meg veldig i tvil om hva jeg vil gjøre. Har selv vært veldig usikker på om jeg skulle starte igjen, men jeg bestemte meg heller for å lage en helt ny blogg. Er veldig redd for at jeg vil angre, men det håper jeg ikke. Tror det blir godt med en ny blogg også. Jeg blogget 3 og et halvt år på min andre blogg, så denne kommer jeg nok til å ha en godgod stund fremover. Jeg elsker å skrive blogg og ta bilder, legge ut outfits, videoer og alt skal bli mye bedre, det lover jeg. Har innkjøpsvideoer som jeg tror skal lage også. Flere har savnet blogging min og det ser jeg egentlig på som positivt.Jeg kommer ikke til å slette millamora98.blogg.no, så den er åpen, om det er noe dere vil se på der. Kommer til å lage noen få innlegg om bilder og slikt fra bloggen. Kommer sikkert til å få en del nye lesere så jeg tenkte å lage et innlegg der jeg forteller litt om meg selv. Skal senere skrive litt mere om hvor dere finner meg og lage en ny side til bloggen min på facebook.     

Har mye nytt og komme med og merker at jeg har mere bloggmotivasjon. Kommer til å ta litt tid før jeg kommer meg skikkelig igang, men jeg håper det går fort. Skal få ordninger i designet og selvfølgelig fikset en header så fort som mulig. Har ikke blogget på over flere måneder og jeg må si jeg virkelig har savnet det. Blir rart med en helt ny blogg, men samtidig tror jeg det blir veldig bra. 

Håper dere vil følge med videre! Gjerne legg meg til som venn.

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits