super fin lørdag

Hei!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen og koser meg sammen med familien, hjemmelaget pizza og en god film, mamma mia. Filmen er så fin og jeg synes den er så koselig - får nesten litt sommerstemning, hihi.I kveld har jeg og en venninne av meg servert i et bryllup, som jeg nevnte litt i går. Det var så utrolig koselig og brudeparet var så fine, spesielt bruden. Det føles ekstra godt å gjøre slike ting når vi tjener en del, og ikke minst når alle er så fine og i et godt humør.

Jeg er forresten så utrolig fornøyd med mitt nye og flotte kamera. Har tatt mange bilder allerede, og alle blir så fine og klare. I love it so much.Tenkte å vise dere kveldens antrekk for serveringen i bryllupet. Take a look ♥Skjørt - Vila Bluse/genser - B.young 

Hva synes du om antrekket? 

god langhelg

God langhelg, fine dere 

Nå er det endelig helg og tid for fri, og det passer veldig godt at det er langhelg. Uken som kommer blir så spennende! Eksamenstrekk i muntlig. Jeg gruer og gleder meg på samme tid. Dagene som har vært denne uken har vært så fine, fult av glede og sommer, tatt klassebildet og koset oss de siste dagene på ungdomsskolen.I dag var vi ferdig på skolen før klokken ett og det var så godt å være ferdig tidligere. Når jeg kom hjem hoppet jeg i bikinien og solet meg på verdens godeste solseng, hihi :-) Jeg tok meg en treningstur og styrke etterpå - så utrolig varmt, men så deilig. Skal virkelig ikke klage! Nyter virkelig disse fantastiske dagene. I kveld har vi koset oss så mye med god mat ute i solnedgang. Hvor utrolig herlig er ikke det? 

I morgen skal jeg og en venninne av meg servere i et bryllup fra halv tre til åtte. Det gleder vi oss masse til og det blir litt spesielt, i og med at det er et bryllup. Etter kveldens servering får vi begge 1000 kr hver og det synes vi er helt supert! Det passer kjempe godt nå som det begynner å nærme seg sommer, ferie og reise.

Hva er dine planer for langhelga? Kos dere i kveld ♥

så godt som sommer

Hei!

Akkurat nå sitter jeg på hytta og ser utover det nydelige været som er ute. Mamma og pappa har spist reker og jeg pizza. Helt fantastisk - så godt som sommer. I går brukte jeg dagen på en god frokost, soling hele dagen, joggetur og styrke, grilling sammen med familien og rett og slett bare koset meg. Det er virkelig så herlig. Klarer virkelig ikke sitte stille av tanken på at det er sommer ute og ferien starter om kun tre uker ♥  

Jeg har blitt utrolig solbrent og brun på disse dagene som har vært, og det er et godt tegn på at sommer i Norge ikke er så aller værst. Startet dagen i dag med en gåtur med Nero, en god frokost og selvfølgelig soling i bikini. Det slår aldri feil på dager som dette. En joggetur og styrke ble det senere, pakking til hytta og en fin kjøretur til hytta med norsk natur. Vi har koset oss fra første sekund vi kom hit. Å være på hytta om sommeren er så utrolig fint.

Vi kan det å kose oss om sommeren. Nå har vi spist god mat og sitter ute å nyter finværet. Å blogge ute om kvelden er virkelig noe jeg har savnet å gjøre. Vi drar hjem i morgen, siden mamma og pappa skal i konfirmasjon. Jeg skal virkelig nyte formiddagen på hytta før vi tar turen hjem igjen. Jeg holder forresten på med innlegget om mine sommerplaner og jeg kjenner det kribler i magen når jeg skriver det. Jeg gleder meg så mye til sommerferie og alt jeg skal oppleve - klarer virkelig ikke vente ♥ Blir så spennende. 

Har du hatt en super fredag?

- god lørdag -

God lørdag!

Tusen hjertelig takk for så mange fine tilbakemeldinger på håret! Dere er så gode ♥ Jeg startet helga med fotballkamp og vi tapte dessverre 3-2, men vi spilte helt utrolig bra! På kvelden hadde jeg og Isabell en skikkelig pizzakveld med norske talenter finalen på tv. I dag var det bytur som sto på planen, etter en god frokost. Så mye fint det har kommet i butikkene! Vi begge fant oss så mye fint, som jeg selvfølgelig skal vise dere. Jeg ble så utrolig fornøyd!

Vi lagde oss en god lunsj når vi kom hjem, og nå sitter vi begge med litt arbeid. Senere i kveld skal vi bestille mat fra felini. De er så flinke og maten smaker helt himmelsk hver gang. Det gleder vi oss til! Nå er det en joggetur og styrke på mage og bein som venter. 
 
Det er ikke en blåflekk dere ser på armen min, om dere skulle lure. Hehe. Dagens antrekk kommer senere i kveld, og innkjøpene kommer i morgen. Gleder meg til å vise dere! Ha en kjempe fin lørdag videre ♥

Hva er dine planer for kvelden? 

sunday is a fun day

God søndag ♥

Helga har vært utrolig fin og rolig for min del. På formiddagen i går tok vi turen til mor og far, etterfulgt av en så god tur opp til keiservarden. Kjempe god mat, serie og Melodi Grand Prix ble det senere på kvelden, noe som var veldig koselig og helt perfekt. Vi spiste opp maten før jeg rakk å trekke frem kameraet, men koselig var det virkelig. Bluse - BikBok Jakke - BikBok Bukse - Vero Moda

Jeg tok noen outfitbilder til dere i dag! Jeg er ikke alltid like heldige med bildene, men jeg fikk noen fine. Nå er det virkelig litt sommerstemning ute og det elsker jeg virkelig. Savner lukten av sommeren og den herlige sommerfølelsen.

I dag startet vi dagen med en god frokost og frustrerte fruer, før jeg tok meg en god joggetur ute i løypa og øvelser for mage og lår. Jeg og Isabell har vært å spist middag hos bestemor og bestefar, og det er alltid så koselig å være på besøk hos de herlige besteforeldrene våre. Vi ble servert god mat og dessert. Latter og kartvising ble det mye av. Mamma og pappa er også kommet hjem, og nå sitter vi alle å koser oss fremfor tv`en med god underholdning. Dagen i dag har jeg også brukt til litt skolearbeid og denne uken blir virkelig spennende. Ha en super fin kveld, dere! 

Har din helg vært bra?

travle dager

Heihei!

Beklager så masse for utrolig dårlig blogging og oppdatering, men uken har bestått av travle og lange dager. En liten kort oppsumering av uken min:

Bading, grillkveld, skolearbeid, trening, øving til HUS-dagen som var på onsdag, HUS-dag og kamp på Rognan. Med andre ord en stressende uke. Nå er det endelig helg, og godt er det. Dagen i dag har vært helt nydelig! Været har vært så utrolig fint og nydelig denne uken, og varmt er det også. At det er så fint vær ute, gjør virkelig noe med humøret. Helga skal jeg virkelig nyte og det blir godt med litt fri. Mamma og pappa har dratt helt til Ørnes med alle hyttenaboene, for å feire bursdag til en hyttenabo av oss. Jeg og Isabell er alene hjemme i helga, og vi skal kose oss begge to! Jeg har vært på en liten joggetur, tross alt smertene i magen. Ibux og joggetur er det som hjelper meg mot magesmerter. I kveld har vi handlet litt, spist god pizza og godis og koset oss med den flotte fredagsunderholdningen. Trengte virkelig en rolig dag - har vært så mye på plan denne uken og jeg merker jeg er så sliten. 

Holder forresten på å kommentere tilbake til dere, men det tar litt tid, siden det er så mange og fine kommentarer. Ønsker dere en kjempe fin kveld videre  ♥Hva er dine planer for helga?

fin avslutning på en fin helg

Hei!

Åh, for en vakker og nydelig søndag det har vært. Virkelig en kjempe fin avslutning på en kjempe fin helg. I dag våknet jeg og Isabell rundt elleve, spiste en god frokost og så på frustrerte fruer. Litt senere tok vi oss turen opp til flotte Keiservarden. Det var så deilig og ikke minst godt å ta gåturen opp dit. Bodø bader i sol, skyfri himmel og varme, og det er så herlig. Det er en liten stund siden sist nå. Vi var hjemme rundt halv to og jeg gjorde litt husarbeid før jeg gikk i dusjen. Vi måtte selvfølgelig sitte ute å sole oss, mens vi spiste druer med kesam - helt himmelsk. Jeg har vært uten en liten tur med Nero og nå slapper jeg bare av. Når mamma og pappa kommer hjem fra hytta skal vi spise laks med godt tilbehør, og det er så godt. Langhelga har gått veldig fort, og i morgen er det tilbake på skolebenken for hardt og godt arbeid. Håper deres helg har vært kjempe fin, og nyt søndagen videre ♥

Hvordan har din søndag vært? 

02. 05. 2014

Hei!

Deilig at jeg har langhelg og at jeg kan legge tankene på skolen litt bak meg. I går dro jeg og Isabell hjem, siden mamma og pappa får overnattingsgjester fra i dag til i morgen. I morgen skal hele familien i konfirmasjon, noe som blir veldig koselig!

Dagen i dag har vært veldig fin! Jeg våknet halv elleve, laget meg en god frokost og dro for å trene. Veldig deilig med en god treningsøkt, en god dusj med hårkur og at kroppen verker litt etterpå. Isabell er på jobb, og når hun kommer hjem skal vi spise og kose oss med pizza og den gode og fine fredagsunderholdningen. Genser - Mamma sin fra Kappahl og smykke - BikBok.Nå ligger jeg bare og slapper av på sofaen med norske talenter på tv`en. Det er helt utrolig hvor mange talenter vi har i Norge! Jeg blir veldig imponert. Håper deres fredagskveld er og forblir kjempe fin og ikke minst: nyt helga. Vi blogges  ♥

Hva er dine planer for kvelden? Jeg er litt på utkikk etter et nytt design og header, og jeg ville blitt veldig glad om dere kunne komme med litt tips til meg. Gjerne om du vet noen som lager eventuelt header/design. Tusen hjertelig takk på forhånd - dere er herlige. 

langhelg

Hei!

I går tok jeg velfortjent langhelg etter mattetentamen og musikkprosjektet levert inn. Passer meg ganske fint med langhelg. Jeg har brukt de to siste dagene på regning, lesing og øving til mattetentamen som vi hadde i går. Følte det gikk helt greit! Utrolig rart å tenke på at det var den siste tentamen, og nå er det bare noen små prøver og skriftlig og muntlig eksamen igjen. Klarer virkelig ikke vente til sommerferie! Tenkte å poste sommerplanene mine om ikke så alt for lenge. Gleder meg så masse ♥

I går dro vi på hytta, og det er så deilig og koselig å være her! Vi koste oss med hjemmelaget pizza, kinasjakk, godis og bare koset oss. Glemte selvfølgelig kameraet mitt hjemme, men jeg tok noen bilder med iPhonen, som jeg kan dele med dere:I dag har vi hatt en slappe av morgen og spist en kjempe god frokost. Jeg jogget meg en tur i snøværet i går og i dag snør det ganske tett. Det snør. Skulle virkelig ønske det var stor sol og sommer. Jeg drar kanskje hjem sammen med Isabell i kveld, siden mamma og pappa får overnattingsgjester i morgen til lørdag, og på lørdag skal hele familien i konfirmasjon. Det blir veldig koselig! Gleder meg til å bruke bunaden igjen - den er så fin.

Håper dere får en kjempe fin langhelg og koser dere kjempe masse! Hva er dine planer for langhelgen? 

sølv - det nye gull

Hei!Det ble andre plass i årets Intersport Games, etter en uavgjort, tre vinn og to tap - egentlig fornøyd, men det er selvfølgelig utrolig surt å få andre plassen. Kanskje vi kan si at sølv er det nye gull? Vi fikk en liten fin pokal, men jeg klarte selvfølgelig å knuse den litt øverst på venstre fotballsko, som dere kanskje ser. Jeg tror de fleste av oss var utrolig sliten etter kampene i går og vi gjorde en sinnsykt god innsats! Beina mine er nesten helt ødelagte og jeg er veldig sliten etter helga´s turnering. Det blir veldig godt å legge seg ned i senga og sove, siden i morgen er det tilbake på skolebenken og øving til mattetentamen. I kveld har jeg og familien koset oss med en kjempe god nachos som Isabell laget. Veldig fin avsluttning på en kjempe fin helg. Nå sitter vi og koser oss fremfor tv`en med litt søndagsunderholdning og slapper av. Jeg skal prøve å få postet litt mer outfits og lignende, siden det blir så lenge mellom hver gang. Hørtes det bra ut? Nå kommer været forhåpentligvis til å bli veldig fint fremover! Åh, sommer ♥ Jeg skal også prøve å få endringer i designet.

Håper deres helg har vært kjempe fin og at dere har koset dere masse. Vi snakkes mer i morgen, fininger, ha en fin kveld videre.Har du hatt en fin og vellykket helg? 

nydelige sommerdager

Hei fininger!

Beklager for utrolig dårlig oppdatering disse dagene, men jeg ble rett og slett kastet i skolearbeid. Godt at noe av det er overstått! Det var overraskende greit å starte på skolen igjen, selv om dagene fremover kommet til å bestå av en del skolearbeid, men det er godt å komme tilbake til hverdagen og normale rutiner. Dagene har vært utrolig nydelige. Det har vært noen nydelige sommerdager og jeg kan virkelig ikke vente til sommeren! Bodø har virkelig overrasket med været, og godt er det. Jeg har utnyttet dagene med joggeturer ute, soling og kos med familien og venner. I dag har vi hatt dagsoppdrag hjemme i musikk. Deilig å jobbe ute med skolearbeid - passet perfekt i et så fint vær. Jeg gleder meg til å bli ferdig med denne oppgaven, siden den er så stor. I helga har vi fotballturnering og det er så gøy! Før jeg spilte min første kamp i helga, koste vi oss med hjemmelaget pizza, som var helt himmelsk. Se som vi koset oss! Kampen vår endte 2 - 2 og vi spilte mot vårt andre lag - vi er to lag i denne turneringen. Alle spilte kjempe bra! I morgen fortsatter turneringen med tre kamper, og det blir veldig spennende! Nå sitter familien og koser oss fremfor tv`en med den fine og gode fredagsunderholdningen. Tusen hjertelig takk for så fine kommentarer i det siste! Dere er herlige ♥ Håper helga deres blir kjempe fin og nyt litt fri. 

Hva er dine planer for helga? 

lovely sunday

Hei!

For en utrolig fin søndag det er og har vært! Etter noen dager med både snø, strom og regn, skinner endelig solen og himmelen er helt skyfri. Jeg våknet rundt halv tolv i dag av at Isabell spurte meg om jeg ville bli med å gå tur. Selvfølgelig måtte vi utnytte det utrolig fine været! Hun stekte egg til oss og vi koste oss med en god frokost, før vi kledde på oss og tok turen til Keiservarden. Så fint, og så mange folk! Nero var også glad og fornøyd for å være med! Jeg har også fått litt farge i fjeset, og det føles veldig godt. Nå lengter jeg bare mer og mer etter sommeren. Dette var virkelig en super fin avslutning på helga :-)

I går bestod dagen av en liten bytur, joggetur i solnedgang og taco kveld med familien, og en liten jentekveld på fredag. Denne helga har vært så fin!  Ser det ikke bare helt fantastisk fint ut? Åh, flere turer opp til Keiservarden blir det masse av. Vi gikk opp og jogget en god del ned, noe som var helt perfekt. Solen varmet og det gjorde virkelig vi også. Hehe! Nå har jeg vært i dusjen, og om en stund blir det en god søndagsmiddag. Jeg må også øve litt på RLE-prøven vi har i morgen, men føler at prøven kommer til å gå veldig bra! Senere i kveld kommer far og tante på besøk og det blir veldig koselig. Alltid så koselig med søndags besøk. Nyt denne super fine søndagen videre! Vi blogges! Er det fint vær hos deg? ♥

god lørdags formiddag

Hei!

God helg, skjønneste dere! Nå er det endelig helg og den skal jeg nyte utrolig godt. Kjenner jeg trenger det. Jeg fikk dessverre ikke blogget i går, men fredagen gikk så alt for fort! Startet helga med å spise pizza sammen med familien, noe som bare er så koselig. Jeg dro litt senere på fotballtrening og når jeg kom hjem gikk jeg i dusjen, så litt familiekos før jeg dro ned til en venninne av meg, og var sammen med seks herlige jenter. Vi hadde taco og spille kveld, og det synes jeg virkelig var så koselig og vi koste oss super masse! Vi spilte blant annet kortspillet "games", hvis noen av dere kjenner til det. Det er utrolig gøy! I dag er det lørdag, og den skal jeg tilbringe med en liten bytur, trening og taco kveld sammen med familien. Jeg våknet klokken ti i dag, og nå sitter jeg å spiser litt frokost og øver litt på RLE-prøven vi skal ha på mandag, og skal snart ordne med litt for en liten bytur. Er noen småting jeg må kjøpe, og etter det tenkte jeg å dra å trene før det blir en fin og rolig kveld med familien. Dere får ha en super fin lørdag videre, vi blogges litt senere ♥Skal prøve å få postet outfit senere i kveld, er utrolig lenge siden! Det er så vanskelig å ta bilder ute nå som været er så variert - snø, regn, storm, sol. Håper dere forstår!

Hva er dine planer for denne fine lørdagen? 

en super fin helg

Hei!

Helga har vært utrolig fin og jeg har koset meg masse på hytta! Er så utrolig godt og avslappende å være der og jeg nyter virkelig hver helg på hytta. Søndagen i dag har vært utrolig fin og jeg har følt at den har vært så utrolig lang, og jeg har fått gjort så mye. Jeg lå lenge senga, spiste god frokost, har øvet på naturfagsprøve i to timer, koset meg mamma og pappa og jogget meg en lang og fin tur før vi dro. Det var så herlig å jogge ute i fin natur og i sol. Vi var ikke hjemme før halv syv i dag, og for meg var det helt greit med en lang søndag på hytta. Vi lagde oss god søndagsmiddag, men dessverre liker jeg ikke så veldig godt lasagne, så det ble pizza på meg! Tror jeg kanskje må lære meg å like lasagne, siden vi har det så ofte. Hihi. Vi har også vært på sykehusbesøk hos mor, bestemoren vår. Nå sitter vi fremfor tv`en med litt godis og brus, og snart skal jeg sove. Blir veldig godt etter en lang og fin helg.

På mandag, denne uken, bestilte jeg, mamma og Isabell syv kjoler til sammen. Det var 100 kr per kjole på nelly og det synes vi var en kjempe grei pris! Vi fikk alle i går, og nå sitter vi å går gjennom alle kjolene, prøver og ser. Jeg kan vise dere kjolene jeg bestilte iløpet av uken! Håper deres helg har vært like super som dere ♥ Vi blogges.

Har din helg vært fin?

ønsker dere en god helg

Hei! 

Det har dessverre ikke blitt så utrolig mye blogging denne uken, og det beklager jeg virkelig! Uken har gått i mye skolearbeid, lekser, treninger, familietid, og nå er det endelig helg. Det er utrolig godt med helg nå. Det er noe jeg bare har ventet på. Selv om ukene går utrolig fort, har vi så utrolig mye å gjøre nå før eksamenstiden begynner, men det er også mye bra som kommer! Blant annet kino med trinnet, filmest Salten, påskeferie og mange fridager i mai.  Nå som det endelig er helg, skal jeg tilbringe hele helga på hytta sammen med mamma og pappa. Det blir utrolig godt å være her og bare slappe av. Vi skal på skitur, kose oss i jacuzzien, spise god hyttemat og selvfølgelig se på alle de koselige pogrammene som går i helga. Vi startet helga med perfekt pizza, spilte yatzy og nå sitter vi plantet godt i sofaen med godis og ser på norske talenter, og senere er det senkveld. Perfekt fredagskveld ♥ God helg til alle dere fine! Vi blogges.Hva er dine planer for resten av kvelden?

en perfekt søndagsmorgen

Hei!

God søndag, fininger! Håper deres helg har vært utrolig fin og at dere har koset dere kjempe masse. I går startet jeg lørdagen med en god og lang frokost, før jeg ryddet rommet mitt og dro å trenet i en time, noe som var helt herlig. Det var utrolig godt å legge seg i badet etter på og ta seg en lang dusj. Mamma og pappa dro på hytta i går, så jeg og Isabell lagde oss en typisk og god lørdagsmiddag før hun dro til noen venninner. Jeg fikk besøk av noen venninner på kvelden, og det var som alltid veldig koselig! Vi koset oss med masse godis, så på de fine lørdagsprogrammene og det ble mye jentesnakk. Super fin kveld!I dag våknet jeg overaskende tidlig og jeg lå i senga helt til Isabell åpnet døra hos meg. Hun lagde omelett til oss, noe som er en perfekt søndagsfrokost. Vi har bare koset oss fremfor tv`en og slappet av. Resten av søndagen går til fotballtrening, søndagsmiddag og avslapping på kvelden med familien. Det er virkelig en fin avslutning på en veldig fin helg! Ha en fin søndag videre, vi snakkes litt senere i kveld ♥Hvordan har din helg vært?

friday, i love you

Hei!

God helg, alle flotte dere! Startet dagen med en fin og lang morgen med god frokost, noe som var veldig deilig. Skoledagen i dag var utrolig herlig og dagen gikk så utrolig fort. Plutselig var det helg. Startet helgen med den typiske helge-pizzaen på fredager sammen med familien. Dro på fotballtrening i seks tiden og det var godt å spille igjen! I går var jeg å trenet på stamina, nesten en uke siden sist. Var veldig godt å starte igjen etter å ha vært syk så lenge. Hadde tidenes mini-fredag i går. Åh, elsker slike torsdager. Jeg kom hjem fra treningen rundt halv åtte og da hoppet jeg i en lang og god dusj. Etter det tenkte jeg: åh, friday, i love you. Nå kan jeg ta helg med god samvittighet! Vi har koset oss med alle de flotte programmene som er på tv i kveld, og etter norske talenter er det senkveld. Trening, pepsi max, godis, sneks og tv kos med familien. Kan rett og slett ikke klage på en slik fredag. Håper deres fredag er like fin! 

Hvordan er din fredagskveld?

a sick meHei!

I skrivende stund sitter jeg på hytta og er dessverre blitt syk. Husker dere jeg skreiv i innlegget i går at jeg hadde vondt i halsen? Nå er jeg virkelig forkjølet. Pappa kom hjem å hentet meg i dag og jeg kom meg dessverre ikke med til Mo med laget, så jeg må ønske dem masse lykke til. Skulle ønske jeg ikke ble syk akkurat nå, det er noe jeg virkelig ikke trenger. I kveld blir det god mat og avslapping på hytta med familien med alle de fine programmene som går på tv`en i kveld. Dere får ha en god lørdagskveld videre ♥

Flere der ute som er blitt syk? 

good weekend beauty

Hei!

Endelig er det helg og godt er det. Nyter virkelig hver eneste helg, siden det er så mye skolearbeid som står på planen fremover. Startet dagen med en fin morgen og en bra skoledag. Skoledagen gikk utrolig fort! Plutselig var det helg. Nå er det omtrent vinter her igjen, men jeg skulle virkelig ønske det var sommeren som var på tur. Når jeg kom hjem fra skolen var det en veldig god helg følelse i meg og det er alltid veldig godt en fredagsettermiddag.Jeg har hatt en del å gjøre i dag, blant annet trenet sammen med mamma, tatt meg en god dusj og spist pizza med mamma før hun dro. Isabell og pappa har dratt på hytta og mamma er på "jentekveld", så jeg er alene hjemme i kveld. Siden jeg drar med laget i morgen til Mo og er der til søndag, kan jeg dessverre ikke være med når mamma drar på hytta i morgen. Hadde vært godt med en liten hytte helg, men det kan jeg alltids virkelig ta igjen senere.Har hatt veldig vondt i halsen i dag, hostet og harket. Jeg håper virkelig ikke jeg blir syk, fordi det er ikke noe jeg trenger nå. I kveld har jeg koset meg litt hjemme alene med litt velfortjent godis, norske talenter og nå sitter jeg å ser på senkveld. En typisk, deilig og fin fredag. Jeg har pakket litt til i morgen. Heldigvis trenger jeg ikke alt for mye med meg, siden vi skal bare være der ett døgn og spille fotball hele søndag. Nå er det avslapping fremfor tv`en med senkveld og serie før jeg legger meg. Håper deres fredag har vært og er veldig fin! 

Kos dere resten av fredagskvelden ♥ Hvordan har din fredag vært?

en liten inspirasjons søndag

Hei!

For en avslappende søndag jeg har hatt. Lå en god stund i senga før jeg kom meg opp og spiste frokost sammen med søster. Vi lå lenge å daffet i sofaen til mamma og pappa kom hjem. Jeg har vært på fotballtrening noe som var godt og en fin trening. Når jeg kom hjem gikk jeg i dusjen og spiste litt taco, siden resten av familien hadde spist middag. Vi har bare slappet av foran tv`en og hatt en ganske rolig søndag. Slik er søndager flest. Trening, god søndagsmiddag og avslapping med familien. I morgen er det skole, fotballtrening og litt lekser som står for tur. Blir nok en helt grei start på uken! Weheartit er så utrolig inspirerende, og før i dag hadde jeg virkelig en inspirasjons søndag. Jeg satt sammen en del bilder til kollasjer. Åh, sommer ♥ Tipper jeg virkelig ikke er den eneste som gleder seg til sommeren. Har utrolig mye å se frem til i sommer og jeg gleder meg så mye. Tenkte å legge ut ett lite innlegg om reisene mine i sommer, hvis dere ønsker?

Har hatt en utrolig fin og avslappende helg! Jeg feiret bursdag på fredag med jentene, trening og avslapping med søster på lørdag og en søndag med trening og kos med familien. Bursdagen var mer en vellykket! Jeg og familien sitter å titter på turen til Florida, Miami og cruise i karibien, herlighet, jeg gleder meg! Snart skal jeg sove og det blir så godt. Vi blogges i morgen, fininger!

Gleder du deg til sommeren?

t.g.i.fEndelig er det helg. Er så innmari sliten, så kjenner det skal bli veldig godt med helg etter en lang, men egentlig veldig fin skoleuke. Skoledagen har egentlig vært ganske grei, klassen er like morsom og skoledagen bare fyker av gårde. Vi fikk dra hjem en time tidligere i dag og det passet meg egentlig ganske greit. I helga har vi fotballturnering og vi skal spille 5´er. Vi har veldig sene kamper. I dag har vi en 21.35 og i morgen 19.15 og 21.45, men tror det blir veldig gøy! Vi skal spille inne og det er ganske greit. Satser på finale på oss i helga! Har nesten akkurat spist litt pizza sammen med Isabell (søster) og slapper egentlig helt av. Mamma og pappa er på hytta til i morgen, siden de holder på å male rommene våre hvite og det blir så fint! Gleder meg til å se det når det blir helt ferdig, det blir nok veldig bra. Drar ikke før rundt åtte for å se på det andre laget og å spille kamp selv, også tror jeg at jeg må bare en liten kjapp tur innom byen. Tror dette blir en veldig bra og fin helg! Gleder meg! Dere får ha en super fin fredag videre ♥ Og forresten, Happy Valentine´s day!

Hva er dine planer for helga?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits