super fin lørdag

Hei!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen og koser meg sammen med familien, hjemmelaget pizza og en god film, mamma mia. Filmen er så fin og jeg synes den er så koselig - får nesten litt sommerstemning, hihi.I kveld har jeg og en venninne av meg servert i et bryllup, som jeg nevnte litt i går. Det var så utrolig koselig og brudeparet var så fine, spesielt bruden. Det føles ekstra godt å gjøre slike ting når vi tjener en del, og ikke minst når alle er så fine og i et godt humør.

Jeg er forresten så utrolig fornøyd med mitt nye og flotte kamera. Har tatt mange bilder allerede, og alle blir så fine og klare. I love it so much.Tenkte å vise dere kveldens antrekk for serveringen i bryllupet. Take a look ♥Skjørt - Vila Bluse/genser - B.young 

Hva synes du om antrekket? 

god langhelg

God langhelg, fine dere 

Nå er det endelig helg og tid for fri, og det passer veldig godt at det er langhelg. Uken som kommer blir så spennende! Eksamenstrekk i muntlig. Jeg gruer og gleder meg på samme tid. Dagene som har vært denne uken har vært så fine, fult av glede og sommer, tatt klassebildet og koset oss de siste dagene på ungdomsskolen.I dag var vi ferdig på skolen før klokken ett og det var så godt å være ferdig tidligere. Når jeg kom hjem hoppet jeg i bikinien og solet meg på verdens godeste solseng, hihi :-) Jeg tok meg en treningstur og styrke etterpå - så utrolig varmt, men så deilig. Skal virkelig ikke klage! Nyter virkelig disse fantastiske dagene. I kveld har vi koset oss så mye med god mat ute i solnedgang. Hvor utrolig herlig er ikke det? 

I morgen skal jeg og en venninne av meg servere i et bryllup fra halv tre til åtte. Det gleder vi oss masse til og det blir litt spesielt, i og med at det er et bryllup. Etter kveldens servering får vi begge 1000 kr hver og det synes vi er helt supert! Det passer kjempe godt nå som det begynner å nærme seg sommer, ferie og reise.

Hva er dine planer for langhelga? Kos dere i kveld ♥

Les mer i arkivet » Juni 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits