endelig er jeg ferdig med eksamen

Jeg har ventet så lenge på å skrive dette innlegget nå. Endelig er jeg ferdig med eksamen! Wihu! Jeg er så utrolig glad nå, dere aner virkelig ikke. Vi ble trekt opp i fag på tirsdagsmorgen og tema på onsdagsmorgen. Jeg kom, uheldigvis, opp i tysk, men det gikk så mye bedre enn forventet! Jeg fikk 4 og jeg er utrolig fornøyd. Nå tar jeg, snart, velfortjent sommerferie ♥ Håper dere forstår at jeg dessverre ikke har fått oppdatert bloggen, på grunn av eksamen, men nå er jeg tilbake. Har mange innlegg som venter dere fremover: oppskrift, mine sommerplaner, vinnerne av linkrunden, inspirasjon og masse mer. Om kun få dager har vi sommerferie.

Jeg var hjemme litt over ti i dag og da var jeg ferdig. Det føltes utrolig godt! Slappet litt av før jeg tok turen ut med Nero og en deilig treningstur etter på. Tok meg en god og lang dusj før jeg og Isabell så den nyeste episoden av Pretty Little Liars og spiste en god lunsj.

Helt perfekt ♥ I kveld skal trinnet feire at vi er ferdige med eksamen og ungdomsskolen med et vårball. Det blir utrolig koselig og det gleder jeg meg til. Om ikke alt for lenge skal jeg ordne meg og kjolen skal på, men først skal jeg gjøre litt husarbeid før mamma og pappa kommer hjem. Ønsker dere en kjempe fin torsdag videre. 

Hvordan står det til med alle flotte leserne der ute?

sol, varme og glede

Hei!

Disse siste dagene har jeg koset meg med familie, venner, vartelling sammen med laget, 3000 m på skolen og fotballkamp. Været er rett og slett nydelig, og vi har ingen grunn til å klage. Her snakker vi bikini, solkrem og snart svetten som renner. Jeg slapper virkelig godt av før neste uke - eksamensuke. Vi har eksamenstrekk i muntlig og jeg krysser fingrene for samfunnsfag. 

Skoledagen i dag har vært super - lærer som er i godt humør, ingen lekser og klassen som er så flott. Snart er vi ferdig med ungdomsskolen og det er så rart. I dag har vi grillet og koset oss masse ute i det deilige været. Grillmaten smaker helt fantastisk godt hver gang. Det lønner seg å utnytte det vakre været med grilling, soling og bare kose seg. Det fine været gjør så utrolig mye med humøret, og på dager som disse er humøret mer enn supert. Litt senere i dag møtte jeg noen venner av meg, og koset oss masse med musikk og latter. Nå har jeg vært i dusjen etter en deilig joggetur og styrke. Jeg har fått så mye brunfarge disse dagene og det er utrolig deilig - og ikke minst et veldig godt grunnlag for ferien i seg selv. Håper dere har hatt en fantastisk vakker tirsdag. Dere er herlige ♥ 

Har dere det supert i finværet? // Forhåndskrevet innlegg

nå kan jeg senke skuldrene litt

Hei!

Nå kan jeg endelig senke skuldrene litt etter en fullført mattemuntlig og deilig er det. Jeg nyter virkelig litt "fri" på skolefronten, frem til muntlig eksamen. Tenk dere, snart er det sommerferie. Åh, jeg gleder meg!Dagen i dag har rett og slett vært utrolig vakker og været er så fint. Skoledagen gikk utrolig fort og jeg fikk gå hjem de to siste timene, og jobbe med ett kunst & håndverk prosjekt som jeg holder på med. Vi grillet for første gang i år og det føltes virkelig godt. Grillmaten smaker alltid himmelsk og pappa er så flink til å grille. Jeg fikk så sommerstemning ♥ Bikinien har vært på siden halv to og til halv åtte, og da var det på tide å ta en joggetur og en halvtime med styrke ute i solnedgangen.Dette er så utrolig deilig. Å ligge ute å ta styrke etter en deilig joggetur er rett og slett helt perfekt, og noe jeg har ventet lenge på. Etter skoledagen i morgen tar vi langhelg og det blir så godt. Jeg starter langhelga med bursdagsfeiring av vår kjære tante og fotballkamp. Langhelga bringer nok med seg nydelige og kjempe fine dager ♥ 

Har du hatt en fin og sommerlig tirsdag? 

nydelige sommerdager

Hei!

Været i Bodø er virkelig upåklagelig for tiden, rett og slett helt nydelig. I går våknet vi til stor sol og lagde oss en god frokost i solsteken. Jeg og Isabell tok oss begge en joggetur og styrke for mage og lår, og vi utnyttet været så godt vi kunne. Resten av søndagen tilbringte vi hos mor og far, der vi ble servert god mat og god dessert. Vi koset oss ute med tur, soling og tror det eller ei, spilte vi litt frisbee. En så fin avsluttning på en nydelig helg ♥I dag har været helt nydelig! Sydentempraturer og soling i bikini klager vi virkelig ikke på. Skoledagen har vært kjempe fin, og nå kan jeg endelig krysse av dansefremføring av planen. Jeg fikk 5+ og er super fornøyd! Jeg og Isabell ordnet oss en himmelsk god mat i dag, noe som passet helt perfekt på en så fin dag. Vi begge satt ute med litt lekse og bikini, før vi tok gåturen opp til Hunstadtoppen. Utrolig fint å ta den gode og lange gåturen opp, og ikke minst god trening.

Nå har vi dusjet og sitter å spiser kveldsmat, og vi begge er blitt så brune på så kort tid. Jeg virkelig elsker været nå for tiden, og nå har jeg så mye inspirasjon. Mamma og pappa kommer hjem fra Trondheim i kveld, så jeg og Isabell har ordnet og vasket i huset. Hihi - flinke jenter :-) Gleder meg til å se hva de har handlet med seg hjem. Håper dere har hatt en super mandag!

Hvordan er været hos deg fortiden?

ingen tid for fri

Heihei, flotte dere!

Er det flere av dere der ute som sitter med en del skolearbeid hengende over dere? Jeg som trodde jeg virkelig kunne nyte disse to dagene med fri, men her sitter jeg med fult av skolearbeid. Haha, det er typisk lærere som pakker på oss fult med arbeid før sommerferie. Jeg har utnyttet dagen i dag, vært litt effektiv og fått gjort en god del, og det er jeg glad for. 

Jeg startet dagen klokken ti med en lang tur med Nero i et deilig og fint vær, og lagde meg en god frokost.  Formiddagen gikk til lekse, God morgen Norge og Ellen Degeneres Show. Ganske fin og god formiddag. Mamma og pappa er dratt på hytta, siden de skal kjøre videre til Trondheim i morgen. Søskenbarnet vårt har konfirmasjon på søndag og jeg og Isabell kunne dessverre ikke være med. Skulle så veldig gjerne vært med og feiret dagen sammen med henne og familien, men jeg kan dessverre ikke. En tur til Trondheim frister veldig mye.

Jeg og Nero tok en joggetur i løypa, siden været er så utrolig fint og varmen stiger. Løypa er så fin når det er sommer! Åh, elsker å kunne jogge i shorts og tskjorte uten å fryse. Nå ligger vi begge nydusjet og sliten i sofaen, og jeg skal snart gjøre litt skolearbeid og lage meg mat. Håper dere får en fantastisk fin torsdag videre ♥Har du travle skoledager før sommerferien?

so good to be done

Hei!

Åh, nå kan jeg endelig senke skuldrene litt og nyte de flotte dagene fremover ♥ Jeg er ferdig med matteeksamen, og har fri alle dagene denne uken bortsett fra onsdag. Hvor utrolig deilig er ikke det? Matteeksamen var ganske vanskelig, overraskende vanskelig. Jeg følte det gikk helt greit og jeg er veldig spent på resultatet. Været har vært helt nydelig i dag! Rett og slett upåklagelig. Her snakker vi bikini, shorts og solkrem.

I dag har det vært en dag med eksamen, trening og en lang tur med Nero. Å nyte det fine været, må virkelig til på en dag som dette. I morgen venter en fridag med en deilig joggetur, soling i bikinien og bursdagsfeiring for vår herlige bestemor som fyller år i morgen. Det blir nok så utrolig koselig - ikke minst deilig med en fridag. Ha en vakker mandagskveld videre ♥

Har du hatt en finfin start på uken?

"det kalles bare uflaks"

Hei!

Dagene har rett og slett gått i ett helt siden mandag. Jeg har gjort ferdig og fremført en stor samfunnsfagsoppgave, hatt en liten minitalk, samtale, i engelsk, prøve i tysk og trening. Alt har egentlig gått veldig bra, og det er jeg ganske fornøyd med. Været har vært så fint disse dagene, og det gjør dagene og humøret så mye bedre. Jeg er også blitt litt forkjølet igjen og det liker jeg absolutt ikke.

For en spennende dag det har vært i dag! Vi ble trekt opp i skriftlig eksamen, og gjett hva min klasse kom opp i:..matte.. Jeg hadde det på følelsen så lenge. Det positive er at vi får fri resten av uken, siden vi skal ha matteeksamen på mandag. Jeg gruer meg veldig. Vi regnet masse på skolen i dag og jeg har regnet en del hjemme. De kommende dagene blir nok også brukt til regning. Krysser fingrer og tær på at jeg klarer meg bra.

I dag har jeg også vært på fotballtrening og nå er jeg så sliten. Jeg har tatt meg en god og varm dusj og spist meg en god kveldsmat. Ingenting er bedre enn det. I morgen er det bare å forberede seg til en hel dag med matte på skolen.Jeg gleder meg forresten så masse til 17. mai! Gå i tog, spise god mat og kaker, is og feire med familie og venner. Åh, klarer virkelig ikke vente. 17. mai er så koselig ♥ I morgen skal jeg klippe meg og stripe etterveksten, noe jeg pleier å gjøre før jul og før sommer, og det er så deilig! Det blir veldig godt å få bort de slitte tuppene. 

Hvilke fag ble du trekt opp i, i dag? God natt, fininger

årets første bad

Hei!

Åh, for en vakker og nydelig sommerdag det har vært i dag. Se så vakker himmelen er nå:Dagen i dag har vært så fin! Lå i senga helt ut til 08.00 og det var veldig godt. Skoledagen var super fin! Vi øvet litt til HUS-dagen som er på onsdag, der vi er åtte jenter som skal danse, blant annet. Det blir nok veldig bra! Er selvfølgelig gøy å danse litt med flotte jenter. Vi hadde også fotballtrening klokken 16. Jeg måtte rett hjem, spise litt og dra videre på trening. Helt perfekt å trene ute i et så nydelig vær ♥I dag har jeg også vært å tatt årets første bad! Jeg ble utfordret til å bade, på facebook, og jeg utførte det. Det var veldig, veldig, veldig kaldt, og jeg følte rett og slett ikke mine egne tær, fingrer - hele meg. Godt at jeg har gjort det! Hihi. Om ikke lenge skal jeg legge meg i senga, og det blir veldig godt å legge seg etter en super fin mandag!

Tusen hjertelig takk for så mange fine kommentarer i det siste! Jeg kommenterer alltid tilbake til dere. Dere er så fine. 

one day left

Hei!

I morgen er det påskeferie og det skal bli veldig godt! Kjenner jeg virkelig trenger en liten ferie fra skole og lekser, og og før alt som skjer etter påske - en god del prøver, tentamen og ikke minst skriftlig og muntlig eksamen. Blir veldig godt med sommerferie etter alt er ferdig. Har hatt en kjempe fin dag i dag! Skoledagen var ganske grei, sykling til og fra skolen, en veldig god middag og en tur på stamina rundt seks tiden. Var utrolig godt å trene i dag, men litt tungt også. Jeg er veldig sliten nå, så det skal bli godt å sove ♥I morgen skal vi ha påske lunsj sammen med klassen, noe som blir veldig koselig! Vi har også avspasering i de to siste timene, noe som passer så fint siden det er påskeferie. I morgen drar vi på hytta og det blir veldig godt! Vi skal kose oss masse der i påskeferien med skiturer i solen, slalom, kanskje litt grilling, god mat, godis, tv-titting. Gleder meg. Vi snakkes mer i morgen, herlige dere, håper dere har hatt en kjempe fin torsdag :-)Legger med litt sommer og trening inspirasjon på en slik fin torsdag som i dag. Jeg elsker å bli inspirert og weheartit er virkelig en så fin side å finne inspirasjon fra. Jeg virkelig elsker den siden. 

Gleder du deg til påskeferie? God natt, fininger ♥

fin start på en ny uke

Hei! 

I dag skinner solen i Bodø og det blir bare varmere og varmere ♥ Hvor utrolig herlig er ikke det? Startet dagen med en liten stresset morgen, etterfulgt av RLE-prøve på skolen. Prøven gikk helt greit, så jeg håper på et bra og fint resultat! Etter prøven fikk vi en time lunsj før hele trinnet tok bussen til byen for å se "natt til 17" på kino. Filmen var så bra og jeg anbefaler alle som ikke har sett den til å se den. Den var utrolig spennende, morsom og veldig bra laget. Vi dro dit for å se filmen i forbindelse med filmfest salten som er i morgen. Ta en titt på traileren til "natt til 17":Ikke nok med at vi fikk se filmen via skolen og filmfest salten, kom også de tre hovedskuespillerne. Vi fikk spørre dem og ta bilde sammen med dem. Åh, de virket så koselige og ikke minst kjekke! Veldig rart å se dem i virkeligheten etter at vi nettopp hadde sett filmen. Det var i alle fall veldig gøy! Som sagt anbefaler jeg virkelig denne filmen - kjærlighet, drama, Oslo, fester.

Jeg fikk en veldig fin start på en ny uke, og mandagen har gått så utrolig fort enn hva den pleier å gjøre. Været var jo helt nydelig i dag, så før vi tok bussen hjem, gikk jeg og noen jenter fra klassen en liten tur på kaia med solen stekende og litt typisk Bodø vind. Veldig deilig! I dag har jeg også vært på fotballtrening, og jeg ble faktisk litt små kaldt etter på, så det ble en litt lang og god dusj på meg. Nå har jeg akkurat spist litt og holder på med en tysk-presentasjon som jeg skal fremføre på torsdag. I morgen er det filmfest salten, og det gleder jeg meg virkelig til! Blir nok så gøy. Tenk om vår film vinner folkets pris? Æh, hadde vært så gøy! Dere kan trykker her for å se vårt bidrag til fimfest salten. Jeg vet dessverre ikke om jeg får oppdatert dere i morgen, før jeg drar, men hvis ikke blogger jeg til dere og oppdaterer dere på onsdag. Ha en fin mandag videre, fantastiske dere! Vi blogges :-)

Hvordan har din mandag vært, og har du sett filmen "natt til 17"?

soon weekend again

Hei! 

Tiden, ukene og dagene går så utrolig fort og nå er det torsdag allerede. Min torsdag har vært super fin! Startet dagen med god frokost sammen med mamma og avsluttet på skolen klokken to. Passet meg veldig godt. I dag har jeg vært å trenet, gjort litt husarbeid og en god del lekser, og holdt på med tysk-presentasjon som jeg skal fremføre neste torsdag. Mamma og pappa er hos noen venner og Isabell har vært på jobb, så jeg har omtrent vært alene hjemme i kveld. Jeg har koset meg med god omelett til kveldsmat, som mamma laget til meg, og slappet av. I morgen er det helg igjen, noe som skal bli veldig godt! De neste kommende dagene før påske blir ganske rolige og det skal bli veldig godt etter noen travle dager på skolefronten :-) Cardigan - Mamma sin fra BikBok  Genser - Gina Tricot  Klokke - Daniel Wellington

Så fine kommentarer dere legger igjen i kommentarfeltet! Dere er super herlige ♥ Så flott at så mange av dere ville være med på linkrunden. Vinnerne vil bli kåret i neste uke.Må bare legge med dette sommer bildet fra Spania, siden jeg gleder meg så utrolig mye til sommeren! Tipper det nok helt sikkert flere av dere der ute som gjør det. Jeg klarer rett og slett ikke vente til shortsene og bikinien skal på, og når sommer solen kommer. Åh. 

Har du hatt en fin torsdag?

første april

Hei!

I dag er det første april og det er starten på en helt ny måned. Nå er våren på vei og april er virkelig en tid for det. Det er utrolig mye som skjer i april og tiden kommer til å gå så fort! Heldigvis er april en super fin måned. Er det forresten noen av dere som er blitt lurt i dag? Jeg har faktisk ikke blitt lurt selv i dag! Hihi.

Starten på uken har vært utrolig fin! Det var utrolig nydelig vær i går og det super fine været gjør humøret enda bedre. Jeg hadde fotballtrening og øvde på naturfagsprøven vi hadde i dag. Følte det gikk ganske greit! I dag våknet jeg nærmest til snøstorm, men jeg håper snøen ikke ligger lenge. Jeg har gjort en god del lekser i dag, og det er godt å få unnagjort litt. Jeg har også vært å trenet på stamina sammen med en venninne av meg. Det var overraskende blandet følelser av tungt og godt å trene i dag. Det er virkelig deilig etterpå, ta seg en god dusj og slappe helt av. Nå sitter jeg å spiser kveldsmat og titter litt på paradise hotel. Er utrolig sliten etter en lang og fin dag, så det skal virkelig blir godt å legge seg og sove. 

Tusen hjertelig takk for så mange fin kommentarer i det siste! Det betyr utrolig mye, og det varmer virkelig blogglysten.God natt, flotte dere ♥

almost good

Hei!Åh, nå føles det godt å komme seg litt ut av "sykesofaen" her hjemme. Jeg har vært syk siden lørdag og i dag kom jeg meg på skolen. Jeg må innrømme at det var veldig slitsomt med tanke på at vi hadde skriveøkt/tentamen. Hodet verket og jeg hostet. Samtidig var det så nydelig vær i dag, og det gjorde ting litt bedre! Jeg føler meg selvfølgelig bedre enn det jeg har gjort disse andre dagene. Er fortsatt veldig forkjølet og er nesten kvitt all kvalme og svimmelheter. Det verker litt i hode av og til, men godt at jeg er oppe på beina igjen. Nå er det forkjølelsen som står igjen, men jeg har masse doc som jeg skal ta godt vare på.Siden jeg dessverre ikke kan trene før jeg føler at forkjølelsen er bedre og at jeg føler meg bedre, har jeg gjort litt lekser i dag og slappet av. I morgen skal jeg ha skriveøkt/tentamen, siden jeg var syk i går når resten av klassen hadde den. Blir godt å bli ferdig med de siste norsk-tentamene. Nå er det resten av tentamene og eksamene som gjenstår. Hehe. Nå skal jeg lage meg god kveldsmat og en varm kopp med melk og oboy, og se paradise hotel. Vi blogges i morgen!

Deler et par bilder med dere fra mine syke dager. Det har vært mye te, doc, kosebuksa, litt tv titing, "sykesofaen" og Nero har vært flink å passe på meg, mens familien har vært på jobb.

Ha en fin mandagskveld videre ♥

torsdag - en dag igjen til helg

Hei! 

Herlighet hvor fort ukedagene går og nå er det allerede torsdag! Kun en dag igjen til det er helg, og det skal bli veldig godt. Dagene har gått til skole, trening på fotball og på treningssenter, lekser og prøve. Hadde prøve i tysk i dag og jeg følte det gikk veldig bra! Det er så godt å ha en god følelse etter en prøve. I dag har dagen egentlig gått veldig fort. Har fått trenet, tatt meg en god dusj, gjort lekser, spist meg en veldig god kveldsmat og nå sitter jeg og slapper av med paradise hotel i bagkrunnen. 

I morgen er det helg og det blir nok veldig godt! På lørdag dra jeg til Mo sammen med laget mitt for å spille kamper. Vi drar lørdag og overnatter til søndag. Blir nok veldig spennende! Det var utrolig gøy at så mange ville være med på linkrunden! Hvis du vil være med så kan du trykke her for å komme rett til innlegget. De to vinnerne trekkes helt tilfeldig på tirsdag, så det er bare å følge med! Etter paradise hotel skal jeg sove og det blir veldig godt. Tok meg veldig ut på treningen i dag og jeg tror det venter meg gangsperre i morgen. Hihi.

Vi blogges i morgen, fine lesere ♥

it's monday again

Hei!

Da er det bare å ta om kategorien fra helg til hverdag på bloggen. I dag er det mandag og en helt ny uke har startet, igjen. Skoledagen i dag gikk egentlig ganske greit! Vi gjorde ikke så alt for mye, så fikk en litt rolig og fin start på skolen. Heldigvis er denne uken litt roligere enn de fleste uker, har kun tysk prøve, så jeg skal sette av god til å øve på den. I dag har også dagen gått til fotballtrening der vi spilte to kamper/treningskamper. Det var veldig gøy å spille! På lørdag drar vi til Mo for å overnatte til søndag, siden da er det en god del kamper som skal spilles. Været var helt forferdelig når vi trenet, så dere kan tenke dere at det var veldig godt med en varm og god dusj når jeg kom hjem. Jeg har spist og drukket meg en varm kopp med te. Åh ♥ Te må alltid til på kalde og fæle dager. Jeg og Isabell sitter å ser på paradise hotel og etter det skal det nok bli veldig godt å legge seg. Jeg prøver å ordne litt i designet mitt og finne ett nytt ett, så hvis du vet om ett ganske greit design, gjerne si i fra til meg! Tar imot alle tips fra dere. Vi blogges i morgen!

Hvordan har din start på uken vært?

utrolig fin glad torsdag

Hei! 

For en lang og utrolig fin torsdag dette har vært! Startet dagen med en fin morgen og skoledag. Når jeg kom hjem fra skolen dro familien rett til mor og far for å spise middag. Denne gangen ble vi invitert på fisk og det var veldig koselig og godt! Brownies og is var det til dessert, noe som alltid er en god dessert. Vi kom ikke hjem før rundt halv åtte og da dro jeg å trenet en liten tur sammen med en vennine av meg. Det var utrolig godt å trene og å trene ut gangsperren, men i morgen er det nok litt tilbake igjen.

Etter treningen hjalp hele familien meg med å ordne til bordet til feiringen med jentene i morgen så snille som dem er. Åh, det blir så bra og utrolig koselig! Jeg tok meg en lang dusj etterpå, lagde meg kveldsmat og så litt på paradise hotel.  I morgen blir det en utrolig fin bursdagsfeiring med herlige jenter! Gleder meg så mye. Har som sagt pyntet nå i kveld og baket kake. Det er taco som er retten! Vet dessverre ikke hvor mye jeg rekker å blogge i morgen, men jeg skal prøve å oppdatere dere. Nå skal jeg snart sove og det blir utrolig godt etter en lang, men fin torsdag med skole, middagsbesøk, trening og pynting. Håper dere har hatt en fin torsdag, vi blogges! Natti ♥Hva har du gjort i dag?

the summer feeling

Hei! 

I dag har det virkelig vært en utrolig fin dag og solen har skint. Hadde det vært noen grader varmere kunne jeg byttet ut vinterjakka med sommerjakka. Åh ♥ Jeg merker jeg har så utrolig sommerfølelse når jeg går ute. Skoledagen i dag gikk overraskende fort! Det er jo egentlig ganske greit og godt. I dag har jeg spist middag, slappet av, vært å trenet og gjort litt lekser. Ganske grei tirsdag for meg. Jeg har planlagt bursdagsfeiring i dag, og jeg skal feire på fredagen med gode og herlige jenter. Det begynner å bli en god stund siden jeg hadde 16 års dag, så det er vel på sin plass med en liten feiring med jentene også. Blir nok veldig gøy og koselig! Nå sitter jeg å ser på paradise hotel og etter det skal jeg legge meg slik at jeg er klar for en ny dag i morgen. Vi blogges i morgen, fininger! 

Hvordan har din tirsdag vært? 

fin start på en ny uke

Hei!

For en lang og fin mandag det har vært! Jeg må innrømme at det var ganske tungt å våkne i morgest å komme meg på skolen, men det gikk overraskende greit! Etter en helt grei skoledag var det hjem å hjelpe til med å ordne litt her hjemme og ordne seg til selskap. Isabell feiret bursdag med familien og det siste besøket dro for en liten halv time siden. Det har vært en super fin feiring og vi har koset oss masse med god bursdagsmat og kaker. Huset var fult av fine folk og det er jo bare koselig! Nå er jeg så utrolig mett etter så mye godt. Jeg fikk en super fin start på en ny uke og det har vært en veldig fin og koselig feiring. Jeg virkelig elsker bursdager, hihi. Åh, nå skal det bli utrolig godt å sove. Håper dere fikk en fin start på uken ♥ Natti.Kjolen er fra BikBok.

Hvordan har din mandag vært?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits