endelig er jeg ferdig med eksamen

Jeg har ventet så lenge på å skrive dette innlegget nå. Endelig er jeg ferdig med eksamen! Wihu! Jeg er så utrolig glad nå, dere aner virkelig ikke. Vi ble trekt opp i fag på tirsdagsmorgen og tema på onsdagsmorgen. Jeg kom, uheldigvis, opp i tysk, men det gikk så mye bedre enn forventet! Jeg fikk 4 og jeg er utrolig fornøyd. Nå tar jeg, snart, velfortjent sommerferie ♥ Håper dere forstår at jeg dessverre ikke har fått oppdatert bloggen, på grunn av eksamen, men nå er jeg tilbake. Har mange innlegg som venter dere fremover: oppskrift, mine sommerplaner, vinnerne av linkrunden, inspirasjon og masse mer. Om kun få dager har vi sommerferie.

Jeg var hjemme litt over ti i dag og da var jeg ferdig. Det føltes utrolig godt! Slappet litt av før jeg tok turen ut med Nero og en deilig treningstur etter på. Tok meg en god og lang dusj før jeg og Isabell så den nyeste episoden av Pretty Little Liars og spiste en god lunsj.

Helt perfekt ♥ I kveld skal trinnet feire at vi er ferdige med eksamen og ungdomsskolen med et vårball. Det blir utrolig koselig og det gleder jeg meg til. Om ikke alt for lenge skal jeg ordne meg og kjolen skal på, men først skal jeg gjøre litt husarbeid før mamma og pappa kommer hjem. Ønsker dere en kjempe fin torsdag videre. 

Hvordan står det til med alle flotte leserne der ute?

Les mer i arkivet » Juni 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits