en liten anbefaling - reim til solbriller

Tenkte å vise dere mitt aller nyeste innkjøp og komme med en liten anbefaling til dere. I går kjøpte jeg reim til solbrillene mine, og det synes jeg var utrolig greit! Håret blir ikke så veldig rotete, om du har de på hodet, og du vet alltid hvor du har brillene dine. Det er også veldig fint, spesielt til et vakkert sommerantrekk. Er den ikke fin og utrolig smart? Det synes jeg! Jeg kjøpte min på BikBok til kun 40 -, og jeg synes virkelig det var verdt pengene. 

Har du kanskje en slik reim, du også?

new camera

I dag har jeg, endelig, kjøpt meg et helt nytt og så fint kamera. Denne gangen ble det et Samsung NX1100 systemkamera m/20-50 mm i sort, og jeg er så fornøyd. Jeg skulle egentlig ha i fargen hvit, men siden dette er et ganske poplært kamera, var det kun sort igjen og alle Elkjøp butikkene var helt fri for dette kameraet. Åh, jeg er så fornøyd ♥

Inkludert fikk jeg en ekstern blits og den skal hjelpe når man fotograferer i forhold med lite lys. Det var utrolig bra og det passer ganske greit, i og med at jeg bruker kamera så mye.Se så fint det er! Er utrolig fornøyd og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte det.

Synes du kameraet var fint? Hihi ♥nytt i klesskapet til sommeren

Bikini - Cubus - overdel 129 -, & truse 99 -, Topp - BikBok - 49 -,Skjørt - BikBok - 179 -,Kjole - Vero Moda - 229 -,

Jeg ble super fornøyd med innkjøpene mine! Nå begynner jeg å bli litt klar for sommeren, hihi :-) Hva synes du om innkjøpet?

new dresses in the wardrobe

Jeg tenkte at jeg selvfølgelig måtte vise dere kjolene jeg bestile meg når det var 100 kr for kjoler på nelly. Angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte disse to kjolene! De sitter perfekt og er så utrolig fine. Kommer til å bruke de i flere anledninger, i sommer og ferier. Åh, jeg virkelig elsker de og gleder meg til å ta kjolene godt i bruk. Take a look:Denne kjolen må nesten være en av de søteste kjolene jeg har! Med blomster både fremme og bake og med en så utrolig fin lengde på kjolen, er dette en kjolen som passer meg utrolig godt. Er veldig fornøyd og den sitter helt perfekt! Denne kjolen kommer nok helt sikkert til å bli tatt veldig godt i bruk i sommer og i flere anledninger, kanskje spesielt på cruiset. Rødfargen var utrolig lekker og fresh, og denne ser jeg så fint på meg når jeg blir brun. Jeg har denne i størrelse small.Se denne flotte kjolen! Er utrolig fornøyd og den passer meg så fint. Jeg har alltid ønsket meg en kjole med litt åpen rygg og denne var perfekt! Kjolen har en utrolig fin lengde, ikke for kort og ikke for lang. Mønstrene er så fine. En blanding av svarte blonder og hudfarger. Dette er en kjole som virkelig kan brukes til mange anledninger og jeg kommer nok også til å ta den i bruk på cruiset, og blir nok så fin når jeg blir brunere. Jeg har også denne i størrelse small.

Hva synes dere om de nye kjolene mine? Siden det er filmest Salten på tirsdag, skal jeg ha på meg en av disse kjolene. Jeg er veldig usikker på hvilken jeg skal bruke, og jeg har fått hjelp av både venner, mamma, pappa og søster. Det hadde vært så fint med deres hjelp også, så gjerne skriv hvilken kjole du synes jeg bør gå i på filmgallaen! Kanskje kommer dere med forslag hvordan jeg kan ha håret? :-)

dagens innkjøp

Dette var det som stod på "handellisten" min i dag og noe jeg trengte, spesielt noen nye hvite kort sokker. En pakke med mange hvite sokker til 79 kr, concealer til 139 kr og deodorant til 39 kr. Alt dette er kjøpt på H&M. 

Nye solbriller hva noe jeg trengte, og disse var noen jeg kunne tenke meg! Kjøpte disse på BikBok for 79 kr. Likte de veldig godt! De hadde forskjellige utvalg og typer av slike solbriller, så disse kan du finne på BikBok. Du fikk også med noe du kunne ha solbrillene i, noe som var utrolig smart!

Hva synes du om innkjøpet?

new inKjøpte denne på Vero Moda i dag til 250 -, og jeg likte den utrolig godt! Den er kjempe god og varm, og jeg har det i fargen brun, så innkjøpet er jeg veldig fornøyd med. 

Hva synes du om innkjøpet?

ny treningsflaske


Se denne treningsflaska som hele familien bestilte! Er den ikke stilig? Vi bestile i forskjellige farger og i våre navn. Synes det var stilig at navnet vårt kunne være på flasken og det var så mange fine farger, så man kan virkelig velge og vrake! Synes flasken var utrolig stilig og fin! Vi kjøpte den på barerips.no og den koste 199 kr. Flaska er utrolig lett og bruke og å ta med seg på trening. 

Har du en slik treningsflaske?

new phone

Endelig har jeg fått meg iPhone 5s. Min 4s var helt ødelagt og planen var at jeg skulle kjøpe etter bursdagen min, men dessverre ble den helt ødelagt på søndag. Jeg elsker den allerede og det er så godt med en helt ny telefon. Tror prisen lå på rundt 5000 til 6000 kr, i og med at jeg betalte ut min gamle iPhone. Åh, i love it ♥Jeg har den i sølv, om dere skulle lure. Var veldig vanskelig å bestemme seg for farge, men jeg valgte sølv. Er utrolig fornøyd! Og forresten, jeg er snart "sweet sixteen".

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits