en liten anbefaling - reim til solbriller

Tenkte å vise dere mitt aller nyeste innkjøp og komme med en liten anbefaling til dere. I går kjøpte jeg reim til solbrillene mine, og det synes jeg var utrolig greit! Håret blir ikke så veldig rotete, om du har de på hodet, og du vet alltid hvor du har brillene dine. Det er også veldig fint, spesielt til et vakkert sommerantrekk. 



Er den ikke fin og utrolig smart? Det synes jeg! Jeg kjøpte min på BikBok til kun 40 -, og jeg synes virkelig det var verdt pengene. 

Har du kanskje en slik reim, du også?

new camera

I dag har jeg, endelig, kjøpt meg et helt nytt og så fint kamera. Denne gangen ble det et Samsung NX1100 systemkamera m/20-50 mm i sort, og jeg er så fornøyd. Jeg skulle egentlig ha i fargen hvit, men siden dette er et ganske poplært kamera, var det kun sort igjen og alle Elkjøp butikkene var helt fri for dette kameraet. Åh, jeg er så fornøyd ♥





Inkludert fikk jeg en ekstern blits og den skal hjelpe når man fotograferer i forhold med lite lys. Det var utrolig bra og det passer ganske greit, i og med at jeg bruker kamera så mye.



Se så fint det er! Er utrolig fornøyd og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte det.

Synes du kameraet var fint? Hihi ♥



Les mer i arkivet » Juni 2014






★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!



hits