daily dose of summer inspiration
Hva synes du? ♥


 
 
Beklager kjempe masse for dårlig oppdatering fra min side. Oppdaterer dere litt senere i dag. I dag har vi fri, og nå venter en treningstur og bursdag til bestefar i ettermiddag. Nyt tirsdagen videre!

some training inspirationHva synes du? ♥

hello june

 ♥ Hello june 
Mai var helt fantastisk og utrolig fin. Juni kommer til å bli enda bedre. Nydelig vær, familie og venne hygge, grilling og soling, nyte dagene og bare la sommerferien begynne. Åh.

Hva gleder du deg mest til i juni? 

finn inspirasjon i bladerDet er faktisk utrolig hvor mye inspirasjon man kan finne i blar. Sminke, hår, hud, mote og klær. Alt fra a til å. Det er virkelig slikt som gjør meg inspirert! Jeg gikk over mine blar for en stund tilbake og jeg fant så mye inspirasjon. 

Hvor henter du din inspirasjon fra? 

- bird tattoo -
Jeg synes virkelig slike fugle tatoveringer er så fine. Åh ♥ Jeg har veldig lyst på, og det kan bety og symbolisere så mye.

Hva synes du om slike tatoveringer? Kanskje noen av disse over gav inspirasjon og falt i smak for deg.

daily dose of inspiration

Hva synes du? ♥

the new summer backgroundNå var det på tide med litt forandringen på bakgrunnen min, og nå er dette min nye sommerlige bakgrunn. Det er egentlig kun en kollasj, men jeg gjorde den tredoblet. Synes den var så sommerlig! Jeg har selvfølgelig funnet den på weheartit. Nå er det ikke lenge til det er sommer, og neste måned er det sommerferie.Hva synes du?

hello beautiful mayNå er vi endelig i mai, og jeg har ventet så lenge på denne fine og nydelige måneden. 17. mai nærmer seg og det gleder jeg meg utrolig masse til. Nydelig sommervær og en lettkledd outfit. Åh, mai er så fin ♥

Ser du frem til hva måneden bringer?

five dream destinationNew York Paris
Florida/MiamiLondon 
California


Herlighet så lang tid det tok å lage dette innlegget, men inspirerende er det. Detter er definitivt de fem reisemålene som jeg har øverst på listen og ønsker å besøke. En av disse plassene/byene skal jeg og familien min dra til i sommer, klarer dere gjette hvor jeg skal?

Hva er ditt drømme reisemål?

three different backgroundsElsker disse tre bakgrunnene. De er veldig sommerlige og det får meg til å glede meg enda mer til sommeren kommer. De frisker veldig opp, inspirerer og er veldig fine. Jeg fant disse tre bakgrunnene på weheartit for en stund tilbake. 

Hvilken synes du var finest? 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits