some wants from nelly #3

Jeg tenkte jeg skulle, denne gang, vise dere wants av kjoler på nelly. Det er så mange fine! Fine farger, fine lengder og fine fasonger. Åh.1 - her2 - her3 - her4 - her5 - her6 - her7 - her8 - her 9 - her

Var det kanskje noe som falt i smak for deg?

some wants from nelly #2

Denne gangen tenkte jeg å vise dere wants av treningsklær på nelly. Åh, det er så utrolig mye fint og jeg drømmer meg helt bort. Det er så mange fine og freshe farger. 


♥ 1 - her ♥ 2 - her ♥ 3 - her♥ 4 - her ♥ 5 - her

♥ 6 - her ♥ 7 - her ♥ 8 - her ♥ 9 - her

Var det noe som falt i smak for deg?

some wants from nelly #1

Hei!

Siden det nærmer seg sommer med store skritt, tenkte jeg å dele mine "wants" fra nelly fremover og kanskje hjelpe dere litt. Denne gangen tenkte jeg å dele ni nydelige, enkle og utrolig fine skjørt til dere, som passer helt perfekt til sommeren:


1 - blått skjørt, her 2 - langt og grått skjørt, her 3 - svart og hvitt skjørt, her


1 - enkelt og hvitt skjørt, her 2 - enkelt og svart skjørt, her 3 - fargete og litt blomstrete skjørt, her


1 - svart og hvitt skjørt, her 2 - fargerikt og hvitt skjørt, her 3 - fargerikt skjørt, her

Hva synes du? Kanskje du fant deg en liten favoritt ♥

time to look at these outfits

Tenkte å poste litt vår/sommer outfits til dere nå som den tiden nærmer seg. Jeg gleder meg til den tiden kommer der vi kan gå i litt tynnere klær og ikke føle oss så innpakket. Det er så utrolig deilig å gå rundt i skjørt, topp eller kjole, lette sko, solbriller og bikini. Se hvor freshe disse antrekkene ser ut! Veldig enkle, men veldig fine. Antrekken kommer frem på hver sin måte og har hver sine farger. Samtidig som antrekkene er litt enkle, utfyller de ett veldig fint vår og sommer antrekk. Åh, blir det ikke deilig? Jeg prøver å lete etter slike lange kjoler, som dere ser på bildet til venstre. Synes de er veldig fine å bruke og de kan virkelig brukes til alt, og de blir spesielt fin på når du er brun og en fin sommerdag. På disse to bildene er det kombinasjoner av kjempe fine antrekk.

Dette var en liten smakebit på lignende innlegg jeg kommer til å publisere fremover. Håper dere liker slike innlegg! 

Hva synes du? 

winter outfitsDet er så utrolig rart hvor mye jenter, spesielt, drømmer seg bort i klær. Jeg elsker å se på inspirerende outfits og nå i vinteren er det kjekt å se på noen outfits som virkelig får dagen din fin. Jeg tror nok ikke det bare er meg, men dagene blir så mye bedre om du har en fin og goodlooking outfit. Disse outfitene over her kan inspirere mange, og meg, selvom de er veldig basic. Helt utrolig hvor mye kleesplagg vi kan sette sammen og det blir så fint! Er det rart vi jenter drømmer oss bort?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits