vinnerne av linkrunden #7

♥ Annabell - http://annabellkvarme.blogg.no.Annabell har en utrolig bra og super fin blogg. Designet hennes er fint og enkelt, og hun skriver bra og variert. Hun tar også utrolig fine bilder til bloggen hennes, og hun virker som en veldig hyggelig og pen jente! Ta turen innom herlige Annabell´s blogg.

♥ Sunniva - http://distant.blogg.noSunniva har en utrolig fin og sprudlende blogg. Hun blogger veldig bra og variert, og tar utrolig flotte bilder. Inspirasjon finner du også masse av på bloggen hennes, og hun virker som en utrolig søt og hyggelig jente! Ta turen innom flotte Sunniva´s blogg. 

Gratulerer så masse til disse to flotte jentene! Om du ønsker å være med i linkrunden og kanskje vinne neste uke, kan du bli med nå! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med i kommentarfeltet :-) Masse lykke til, fine dere! Ønsker du å bli linket?

vinnerne av linkrunden #6♥ Karoline - http://karoline.femelle.no. Karoline har en utrolig nydelig blogg! Hun skriver kjempe bra og variert, og har en kjempe fin stil. Bloggen hennes er fult av inspirasjon og hun tar så fine bilder. Designet hennes er veldig fint og innleggene hennes er fine og ryddige. Ikke minst så er hun utrolig vakker, og virker kjempe hyggelig! Jeg synes hun virkelig forjtener at alle dere tar et lite tastetrykk inn på hennes nydelige blogg.

♥ Gina - http://ginaha.blogg.no. Gina har en fantastisk fin blogg! Hun skriver godt og variert, og legger ut kjempe fine bilder. Hun har også ganske mange inspirasjonsinnlegg på bloggen. Om du er ute etter en blogg med inspirasjon, er Gina sin blogg for å hjelpe deg. Designet hennes er kjempe fin og innleggene hennes er fine og ryddige. Hun virker og er veldig søt! Dere må selvfølgelig sjekke ut Gina sin fine blogg.

Gratulerer så masse til disse to flotte jentene! Om du ønsker å være med i linkrunden og kanskje vinne neste uke, kan du bli med nå! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med i kommentarfeltet :-) Masse lykke til, fininger! Ønsker du å bli linket?

vinnerne av linkrunden #5♥ Karen - http://pluiedefleurs.wordpress.com. Denne super herlige og fine jenta har en helt nydelig blogg. Karen skriver utrolig bra. Hun skriver blant annet om hennes nedturer, oppturer, hverdagen og mye inspirerende. Hun legger ut utrolig fine bilder og skriver varierende innlegg. Hun legger fra seg kommentarer på andre blogger og Karen er en helt nydelig jente. Denne jenta fortjener virkelig at alle dere tar en liten titt og bli inspirert hennes utrolig flotte og gode blogg! ♥ Veronica - http://veronicawi.blogg.no. Denne nydelige jenta her har en utrolig bra blogg. Hun skriver veldig bra, godt og varierende, og ikke minst har hun mange fine og inspirerende innlegg. Hun virker som en utrolig hyggelig og god jente, ikke minst så er hun utrolig nydelig! Hun tar også kjempe fine bilder, som er inspirerende. Dere må virkelig gjerne ta en titt om Veronica sin utrolig fine og gode blogg! Det fortjener hun så utrolig masse.

Gratulerer så masse til disse flotte jentene! Om du ønsker å være med i linkrunden og kanskje vinne neste uke, kan du bli med nå! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med i kommentarfeltet :-) Masse lykke til, fininger! Ønsker du å bli linket?

vinnerne av linkrunden #4♥ Cindy - http://cindyllb.blogg.no. Denne fine jenta har rett og slett en utrolig bra blogg! Hun skriver så bra og har mange varierende innlegg. Hun kommer med mange fine tips og gir mye inspirasjon på bloggen sin. Cindy tar utrolig mange fine bilder! Hun er utrolig pen og virker som en kjempe herlig jente, og hun kler seg utrolig fint. Det er virkelig verdt å ta turen innom Cindy sin kjempe fine blogg!♥ Amelia - http://amelia.blogg.no. Amelia er en jente/dame som er i fra Oslo og bor i fine Australia. Bloggen hennes er så utrolig fin og bra, og hun legger ut så mange fine og herlige bilder. Hun blogger veldig bra og har mange gode og variende innlegg. Amelia virker som en utrolig hyggelig jente/dame og hun skriver så fint på bloggen sin. Hun fortjener at alle fine dere tar turen innom hennes utrolig fine blogg!

Gratulerer så masse til disse flotte jentene! Om du ønsker å være med i linkrunden og kanskje vinne neste uke, kan bli med nå! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med i kommentarfeltet :-) Masse lykke til! Ønsker du å bli linket?

vinnerne av linkrunden #3♥ Celine - http://jesk.blogg.no. Denne utrolig søte og flotte jenta har en utrolig fin blogg! Celine skriver utrolig bra, og har mange varierte, fine og gode innlegg. Hun tar så fine bilder og hun bruker mange fine og herlige antrekk. Celine har en inspirerende blogg og hun kommer med mange gode tips, og hun gir mye av seg på bloggen. Ikke minst virker hun som en super jente! Hun fortjener at alle dere tar en tur innom hennes flotte blogg!♥ Karina - http://fashi0ndoll.blogg.no. Denne vakre jenta har en utrolig fin blogg, med mange fine bilder. Hun har en utrolig fin klesstil og er så flink med sminke og outfit. Hun skriver gode og varierte innlegg. Karina blogger veldig bra og hun virker som en super jente! Hun fortjener masse ros for bloggingen sin. Det er virkelig verdt en tur innom Karina sin super fine blogg! 

 Gratulerer så masse til disse to herlige jentene! Om du ønsker å bli med i linkrunden og vinne neste uke, kan du bli med nå! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med :-) Masse lykke til! Ønsker du å bli linket?

vinnerne av linkrunden #2♥ Camilla - http://cdidriksen.femelle.no. Er du ute etter en blogg med inspirasjon og nydelig bilder, er Camilla sin blogg noe du må sjekke ut! Hun tar helt nydelige bilder og skriver så inspirerende. Hun skriver variert og er utrolig flink til å "ordlegge" seg i innleggene sine. Det er virkelig verdt et tastetrykk innom Camilla sin nydelige blogg! ♥ Sanne - http://sanneskar.blogg.no - Sanne har en utrolig nydelig blogg, der hun stadig poster videoer og kommer med mange gode innspill. Hun blogger variert og virkelig som en utrolig flott jente! Sanne gir av seg selv på bloggen og kommer med gode tips. Hun skriver også veldig bra! Det er virkelig verdt å ta turen innom Sanne sin flotte blogg! 

Gratulerer så masse til disse flotte jentene! Om du vil være med å vinne neste linkrunde, kan du bli med nå! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med :-) Lykke til! Ønsker du å bli linket?

vinnerne av linkrunden #1

Hei!

I går var det en uke siden jeg startet linkrunden min, men siden jeg var syk i går skal jeg endelig kåre vinnerne i dag! Det var så bra at så mange av dere vil være med! Jeg har trukket disse to fantastiske jentene helt tilfeldig! De to flotte jentene jeg snakker om er:♥ Iselinn - http://iselinnandersen.blogg.no. Iselinn har en utrolig fin blogg og hun tar helt nydelige bilder! Hun blogger veldig bra og variert, og innleggene hennes er kjempe fine. Hun inspirerer nok mange med hennes blogg! Ta en titt på denne flotte jenta sin blogg. ♥ Linn Cecilie - http://licela.blogg.no. Linn tar noen vakre og kjempe fine bilder, og hun blogger virkelig utrolig bra. Bloggen hennes er også veldig fin! Innleggene hennes er veldig varierende og hun gir mye av seg selv. Gå inn å ta en titt på vakre Linn sin supre blogg! 

Gratulerer så mye til dere to! På tirsdag trekker jeg to nye vinnere igjen, i neste uke. Det vil bli publisert ett bilde av dere hver på bloggen min og en liten beskrivelse av deres blogg. Håper dere vil bli med! Om du ikke vant denne linkrunden, bli med nå! Lykke til :-)

linkrunde - vil du være med?

Hei!

Jeg tenkte å starte med linkrunde på bloggen, siden det er ganske populært blant oss bloggere. Jeg trekker ut to vinnere på min første linkrunde. Vil helt sikkert ha det flere ganger, så det er muligheter for å melde seg på og å vinne. Vinnerne vil få ett bilde hver fra bloggen sin og en liten beskrivelse om bloggen deres. 

Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive at dere er med på linkrunden. Jeg blir å trekke de to vinnerne neste tirsdag, så det er bare å følge med da! Vinnerne blir også trukket helt tilfeldig. Håper de fleste av dere vil bli med! Lykke til, fininger ♥Vil du være med å bli linket?  

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits