Happy New Year!

Godt nyttår! 
Litt sent, men jeg må selvfølgelig ønske dere godt nyttår og håper at dere hadde en strålende nyttårsaften. Min nyttårsaften var veldig fin. Vi dro først på den årlige nyttårslunsjen sammen med venner av mamma og pappa og gudforeldrer. Det var veldig koselig og gøy, noe som det er hvert år. Vi var også å så på oppskyttningen av raketter i byen, der det først var fakkeltog og oppskytting av raketter etterpå. Det var utrolig fint å se. Vi var hjemme rundt halv syv, så var det bare å ordne seg til kvelden og så kom gjestene. Det er noen naboer av oss og vi har det like gøy og veldig trivelig hvert år. Vi spiste kalkun med masse godt tilbehør, og til dessert var det pavlovakake, tårnkake og litt godis. Vi satt lenge å pratet og koset oss. Da klokken slo 00.00 var det ut å nyte øyeblikket med masse raketter og nyte at vi er kommet i et nytt år, 2014. Jeg gleder meg mye til dette året. Er en god del som skjer. Det blir veldig spennende. Blanke ark og et helt nytt år, kjenner jeg gleder meg ekstremt. 

Har så mange fine minner fra 2013! Året var veldig bra. Jeg tilbringte mye tid sammen med familien og venner, var to ganger i syden, Tyrkia og Spania, fylte 15, var i mange bursdager, har fått nærmere kontakt med mange venniner. Har opplevd veldig mye bra i 2013, men som de sier, mye oppturer og nedturer. Kanskje jeg skal lage en årskavalkade 2013, ser at det er veldig poplært, så om det lar seg gjøre, kan jeg lage en. Jeg gleder meg til å se hva 2014 bringer, og jeg vet at det blir et veldig spennende år. Håper virkelig året blir veldig fint for alle dere også ♥

Siden jeg får litt  dårlige bilder på både kameraet og iphonen av raketter, så har jeg dessverre ingen bilder fra kvelden. Og under middagen glemte jeg helt av bildetakingen, dessverre. Men jeg fant noen fine weheartit bilder, som jeg bare legger med i innlegget. 


 
I dag har jeg og søster vært på en liten shoppingtur og jeg fant meg litt! Tenkte jeg kanskje kunne vise dere senere. Det var jo en god del salg også. Skal få litt orden i bloggen og lage en del forhåndspubliserte innlegg. I 2014 skal det også bli et bra blogg-år. Ha en fin kveld videre!

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits