five dream destinationNew York Paris
Florida/MiamiLondon 
California


Herlighet så lang tid det tok å lage dette innlegget, men inspirerende er det. Detter er definitivt de fem reisemålene som jeg har øverst på listen og ønsker å besøke. En av disse plassene/byene skal jeg og familien min dra til i sommer, klarer dere gjette hvor jeg skal?

Hva er ditt drømme reisemål?

hyttekos

Hei!

Planene ble endret og vi dro på hytta i dag, og det er så godt! Vi dro veldig spontant, siden vi egentlig skulle dra i går, men det gikk ganske greit. Jeg og Isabell dro i egen bil og vi var fremme rundt i fem tiden. Mamma og pappa kom litt etter oss, og da hadde vi ordnet pizza og dekket på. Vi har koset oss så mye med pizza og kake og godis til dessert, og spilte ludo. ♥ Virkelig hyttekos ♥ Mamma og pappa har holdt på å male og pusse opp rommene, som dere har lest litt om i innleggene mine, og de ble så fine! Grått nattbord og grå kleshengere, hvit vegg og dobbelseng. Åh, elsker det virkelig og det er blitt så fint.Det er så godt å komme inn på hytta. Jeg føler meg på en måte litt mer avslappet her. Nå sitter vi å koser oss fremfor tv`en og bare slapper av. Før vi dro på hytta var jeg og leverte inn søknad til jobb. Jeg var på H&M, Cubus, KappAhl og tenkte og levere på Eurospar på trekanten. Håper på positiv respons, men herlighet, forventer heller ikke så alt for mye. Håper iallefall på en liten sommerjobb og litt jobb en lørdag, og kanskje noen ettermiddager. Det er ganske greit å tjene sine egne penger og ha en jobb. 

Nå som vi er på hytta skal vi kose oss masse. Dager i bakken, skigåing, god mat, bading i jacuzzi, se serie og kos fremfor tv`en. Det er virkelig hyttekos. Jeg skal selvfølgelig prøve å få blogge litt når jeg er her. Dere får nyte tirsdagen videre, om dere har vinterferie eller ei. Ha en super kveld videre, fininger ♥Hva gjør du i vinterferien?

one image, three editsDet første bildet er det som er uredigert og programmet jeg har brukt, til de tre redigerte bildene, er pixlr.com.

Hvilket bilde likte du best?

avslappende mandag

Hei! 

Dagene går så innmari fort og det er allerede mandag igjen, og godt jeg har fri. Har hatt en utrolig fin og avslappende morgen og formiddag, lå lenge i senga og så lagde jeg og Isabell egg og bacon til frokost. Virkelig en god vinterferie-frokost. Helgen har vært utrolig rolig og fin. Fredag slappet jeg av sammen med familien og på lørdag var jeg og Isabell alene hjemme. Vi lagde oss god mat, så på serie og koset oss. I går kom mamma og pappa hjem fra hytta og vi lagde en god søndagsmiddag, jeg og Isabell var å trenet og senere på kvelden var jeg sammen med noen venner. Ganske koselig søndag. Planene for i dag er at jeg skal spise middag når mamma og pappa kommer hjem fra jobb og å dra en liten tur å trene. Paradise hotel begynner i dag og jeg synes det er så komisk å følge med. Gleder meg! Må også tenke på å pakke litt til hytta, jeg er så flink til å ta med meg alt for mye. Holder forresten på med en del innlegg jeg skal poste fremover. Utnytter bloggfronten litt i vinterferien. Hehe. 

Skrives litt senere i kveld, dere får ha en fin mandag så lenge ♥

Hva er dine planer for dagen?

three different backgroundsElsker disse tre bakgrunnene. De er veldig sommerlige og det får meg til å glede meg enda mer til sommeren kommer. De frisker veldig opp, inspirerer og er veldig fine. Jeg fant disse tre bakgrunnene på weheartit for en stund tilbake. 

Hvilken synes du var finest? 

new inKjøpte denne på Vero Moda i dag til 250 -, og jeg likte den utrolig godt! Den er kjempe god og varm, og jeg har det i fargen brun, så innkjøpet er jeg veldig fornøyd med. 

Hva synes du om innkjøpet?

dagens antrekk

God ettermiddag, fininger! Har hatt en ganske rolig og deilig lørdag til nå, lå lenge i sengen og så på OL og lagde god frokost. Gratulerer til jentene! Mamma og pappa er dratt på hytta for å ordne siste finish på romene til i morgen, så da er jeg og Isabell er alene hjemme i kveld og vi skal lage oss god mat og kose oss med serie. Nå som jeg ikke har stort med planer og Isabell er på jobb, tenkte jeg meg kanskje en liten tur til byen om en stund. Dere får ha en super god og fin lørdag videre ♥Bukse - BikBok Genser - Gina Tricot Jakke - BikBok (Isabell sin) Skjerf - Beck Sonder Gaard Sko - Mamma sine Ring - Pandora

Hva synes du om antrekket?

follow me on instagram

kVT5J2D6CckSpyvVj6ChjunfvtD6N2j2dssnD6Ll

jmoYtdj6PxjU1bX3j6CzipBZghD6N1ikB9-LD6HB
iT73Haj6NDiKNxExD6BjhZK_bLj6GSgv_znJj6CX

gloWkbj6A9gjPnvPD6D_fTUd1kj6GOeVe6gyD6DI

eQXOboj6CJeM-D55j6D4d7x5s8D6L2dFuzLvj6Jg


c7eqeXj6EXc4Y-8TD6MEcwvn-8D6H4cjdSk_D6F2

cZ5jHJD6PkcXR69ID6NRcSDJCKD6NFcOYE4RD6Lr

Følg meg gjerne på instagram! Her deler jeg en god del bilder og oppdaterer så ofte jeg kan. For å finne meg, er brukernavnet mitt: camillamarntsen.

Hva heter du på instagram?

endelig er det vinterferie

Hei! 

Dagene og ukene går så innmari fort og denne uken har bare rast av gårde, og endelig er det vinterferie! Endelig. Det skal bli så utrolig godt med en ukes ferie nå, merker jeg er litt skolelei. Uken har som sagt gått utrolig fort, men samtidig har det vært en veldig grei uke. Vi har kun hatt matteprøve, en digital og en der vi skriver for hånd. Det gikk egentlig helt greit, så håper på et fint resultat! Skoledagen i dag gikk ekstremt fort og jeg synes dagen var fin! I vinterferien står hytta for tur og jeg klarer ikke vente! Vi drar ikke før på onsdag, siden mamma og pappa ikke har helt fri fra jobb. Jeg kjenner jeg gleder meg mye til det. Nå som romene er nymalt og opppuset gleder jeg meg ekstra, og det blir nok også noen fine dager ute i slalombakken. Har fått oppdatert dere lite om hva jeg har gjort denne uken, men det er kanskje litt greit med litt variasjon. På onsdag var jeg i begravelse sammen med familien (ingen i vår familie). Det var så utrolig trist og veldig tungt å se så mange i sorg, men det var en veldig fin begravelse. I går-kveld hadde jeg og noen jenter i klassen en liten jentekveld og det var så koselig! Vi snakket, hørte på musikk og rett og slett koset oss masse. Slik jentekvelder alltid er. Mamma og pappa har vært noen småturer innom hytta denne uka, så jeg og Isabell har stått for litt middag laging. 

I dag har vi koset oss med pizza og slappet av. Jeg tenkte også å gjøre en del treningsøvelser om noen få strakser og så ta meg en lang dusj etterpå. Ferie-følelsen er utrolig god hos meg og jeg skal nyte dagene, hjemme og på hytta. Kvelden blir nok ganske rolig og det gleder jeg meg til. Ha en finfin fredag ♥Har du vinterferie nå? 

ny treningsflaske


Se denne treningsflaska som hele familien bestilte! Er den ikke stilig? Vi bestile i forskjellige farger og i våre navn. Synes det var stilig at navnet vårt kunne være på flasken og det var så mange fine farger, så man kan virkelig velge og vrake! Synes flasken var utrolig stilig og fin! Vi kjøpte den på barerips.no og den koste 199 kr. Flaska er utrolig lett og bruke og å ta med seg på trening. 

Har du en slik treningsflaske?

something i miss

♥ Justin Bieber konserten, 16.04.13♥ Tyrkia♥ Spania♥ Klassetur til BudapestNoe jeg virkelig savner fra 2013 er dette. Opplevde mye fint i 2013, men dette er feriene jeg har vært på som jeg savner så mye. Fikk til og med to sydenturer sammen med familien i fjor, en så fin klassetur til Budapest og min aller største opplevelse, Justin Bieber konserten. Til Tyrkia var ikke pappa med, men til Spania! Vi jentene tok en jentetur med mor og far, noen vennepar av dem og søskenbarnet vårt, Trude. 2014 bringer også på mye fint, som jeg skal fortelle dere om senere! 

Opplevde du mye fint i 2013?

inspirasjon til tusenEr det virkelig en blogger som inspirerer meg er det Kristin fra paradise sin blogg. Alle bilder hun tar er så kule og fine! Jeg elsker "bloggstilen" hennes, og ikke minst hennes klesstil. Jeg følger bloggen hennes hver eneste dag og det er veldig mye som inspirer meg. Hun har sin helt egen stil og det elsker jeg. Selvfølgelig er nok ikke alle like inspirerte av samme blogg og personer, men denne dama kan virkelig gi inspirasjon både til det ene og det andre. Jeg har lest bloggen hennes veldig lenge og jeg er like inspirert for hver gang og dag. Hun virker så glad når hun skriver og skriver samtidig og av og til på en "humoristisk" måte. Hun er veldig ærlig og skriver mye fint. Se den stilen da! Hun skiller seg virkelig ut og hun tar outfit-bildene med fargede bagkrunn, slik at klærne kommer ekstra frem, synes jeg da. Hun gir meg inspirasjon til hvilke nye klær jeg kan kjøpe meg og kanskje hva jeg kan ha på meg en dag. Hun setter sammen mange forskjellige klesplagg og det ser helt smashing ut! 

Hun inspirer meg på så mange fine måter. Tror ikke jeg kommer til å slutte å lese bloggen hennes med det første! Jeg virkelig digger henne ♥Det er verdt ett tastetrykk innom bloggen til Kristin! styleconnection.blogg.no

t.g.i.fEndelig er det helg. Er så innmari sliten, så kjenner det skal bli veldig godt med helg etter en lang, men egentlig veldig fin skoleuke. Skoledagen har egentlig vært ganske grei, klassen er like morsom og skoledagen bare fyker av gårde. Vi fikk dra hjem en time tidligere i dag og det passet meg egentlig ganske greit. I helga har vi fotballturnering og vi skal spille 5´er. Vi har veldig sene kamper. I dag har vi en 21.35 og i morgen 19.15 og 21.45, men tror det blir veldig gøy! Vi skal spille inne og det er ganske greit. Satser på finale på oss i helga! Har nesten akkurat spist litt pizza sammen med Isabell (søster) og slapper egentlig helt av. Mamma og pappa er på hytta til i morgen, siden de holder på å male rommene våre hvite og det blir så fint! Gleder meg til å se det når det blir helt ferdig, det blir nok veldig bra. Drar ikke før rundt åtte for å se på det andre laget og å spille kamp selv, også tror jeg at jeg må bare en liten kjapp tur innom byen. Tror dette blir en veldig bra og fin helg! Gleder meg! Dere får ha en super fin fredag videre ♥ Og forresten, Happy Valentine´s day!

Hva er dine planer for helga?

et lite bilderyssFine gavene jeg fikk i går! Ble og er veldig fornøyd, kunne virkelig ikke ha hatt en finere feiring av dagen. Som dere ser på bildene nedenfor, koste vi oss masse og det var veldig koselig. Mamma tok noen bilder for meg og det var veldig bra! Kunne selvfølgelig tatt flere, men man blir så opptatt av å prate med gjester og kose oss med mat og kake. Bursdagen min var som sagt utrolig fin. 

Hva synes du om bildene?

sweet sixteen

Hei!

I dag har jeg bursdag og jeg blir 16 år! Det føles selvfølgelig veldig godt og dagen har vært så fin! Dagen startet med frokost og gaver på senga av familien, noe som er blitt en veldig fin tradisjon for hver gang noen i familien har bursdag. Det er så koselig! I gave av mamma og pappa fikk jeg så fine joggesko til å trene med. Jeg virkelig elsker de allerede og jeg kan ikke vente til jeg skal bruke de. Og i fra Isabell fikk jeg sports-bh fra pierre robert, den var så fin, og gavekort, også hadde de ordnet et lite kort med bilder og tekst, så fint og koselig og jeg fikk også nydelige roser. 


På skolen i dag var det mange gratulasjoner, bursdagsang fra klassen og kake fra venninner. Veldig koselig! Når jeg kom hjem var det å ordne det aller siste, hoppe i dusjen, ordne seg og ta på seg kjolen til gjestene kom. Før gjestene kom, dro jeg og tante ut for å kjøre min første tur. Hun har det som en "tradisjon" å øvelseskjøre med tantebarna. Wæ, det var litt skummelt, men det gikk veldig bra! Når vi kom tilbake kom gjestene og vi koste oss med veldig god mat og mye gode kaker. Alle pratet i ett om alt mulig og det var så koselig. Jeg har virkelig hatt en nydelig bursdag! Den har nådd opp til alle fine forventninger.

Tenkte å publisere litt bilder fra dagen i morgen. Fikk mye penger og av bestemor og bestefar fikk jeg en bunadpose for å ha bunaden min i og det ble jeg utrolig glad for! Nå er jeg helt utslitt etter en utrolig fin dag og jeg er så takknemelig for den fine familien min. Har virkelig hatt en fin 16 årsdag og jeg er den personer som elsker slke anledninger. Tusen takk for alle fine gratulasjoner fra fine mennesker og ikke minst tusen takk for alle de fine gavene ♥ Og til dem som har gjor dagen min så fin som den ble.

new phone

Endelig har jeg fått meg iPhone 5s. Min 4s var helt ødelagt og planen var at jeg skulle kjøpe etter bursdagen min, men dessverre ble den helt ødelagt på søndag. Jeg elsker den allerede og det er så godt med en helt ny telefon. Tror prisen lå på rundt 5000 til 6000 kr, i og med at jeg betalte ut min gamle iPhone. Åh, i love it ♥Jeg har den i sølv, om dere skulle lure. Var veldig vanskelig å bestemme seg for farge, men jeg valgte sølv. Er utrolig fornøyd! Og forresten, jeg er snart "sweet sixteen".

i'm back on track, again

Hei! 

Jeg vet at det er evigheter siden jeg har blogget og det beklager jeg virkelig. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har beklaget og måtte blogge om og om igjen. Måtte ha litt tid til å tenke at jeg virkelig ville fortsette å blogge, i og med at det er siste halvåret av ungdomsskolen og det er så mye jeg må konsentrere meg om. Disse ukene siden skole startet har vært et stress. Lekser, prøver, innleveringer, skriveøkter, frømføringer. Det er så mye. Nå er de to værste ukene over som jeg har ventet på skulle komme, men det kommer nok flere av dem. Jeg er også ferdig med trafikalt grunnkurs og mørkedemostrasjon, så nå slipper jeg å tenke på det! Jeg har fått det godkjent og nå har jeg på en måte et "sertifikat" for å øvelseskjøre. Det er utrolig godt og etter bursdagen min, på onsdag den 12.februar, kan jeg endelig begynne å øvelseskjøre. Tror nok ikke jeg skal ha scooter eller moped. Jeg har også hatt en stor norsk oppgave som jeg fremførte sist fredag. Den gikk veldig bra, men følte samtidig at den kunne ha gått bedre. Nå som jeg har bestemt meg for å blogge for fult, må jeg få litt ting "bloggting" på plass igjen. Jeg må klare å konsentrere meg om skolen også, det er noe jeg har bestemt meg for. Det er et viktig semester jeg har igjen, i og med at jeg begynner på videregående til høsten. Jeg elsker å blogge og det har jeg alltid gjort. Jeg føler at blogging er en del av meg og jeg har savnet det de dagene jeg ikke har blogget. Jeg blir så glad av det og nå føler jeg for å skrive, og dele. Har samtidig mistet ekstremt mange lesere siden jeg begynte på en ny blogg, men det vil jeg tro at skal gå bedre etter hvert. Jeg ønsker iallefall det.

Jeg har lovet mamma og pappa at hvis jeg skal fortsette med bloggingen, må jeg blogge kun når jeg har tid og ikke sette bloggen fremfor lekser/skolearbeid, trening (fotball og utenfor), familen og venner. Som jeg sa, har jeg et viktig semester igjen av ungdomsskolen og jeg skal søke meg inn på studiespeseliserende på Bodin. Blir veldig spennende! 

På onsdag har jeg bursdag, som sagt, og da blir jeg 16 år! Det blir nok en kjempe fin dag. Jeg elsker bursdager. Nå skal jeg avslutte innlegge her. Dere får ha en veldig fin kveld videre ♥

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits