en super fin helg

Hei!

Helga har vært utrolig fin og jeg har koset meg masse på hytta! Er så utrolig godt og avslappende å være der og jeg nyter virkelig hver helg på hytta. Søndagen i dag har vært utrolig fin og jeg har følt at den har vært så utrolig lang, og jeg har fått gjort så mye. Jeg lå lenge senga, spiste god frokost, har øvet på naturfagsprøve i to timer, koset meg mamma og pappa og jogget meg en lang og fin tur før vi dro. Det var så herlig å jogge ute i fin natur og i sol. Vi var ikke hjemme før halv syv i dag, og for meg var det helt greit med en lang søndag på hytta. Vi lagde oss god søndagsmiddag, men dessverre liker jeg ikke så veldig godt lasagne, så det ble pizza på meg! Tror jeg kanskje må lære meg å like lasagne, siden vi har det så ofte. Hihi. Vi har også vært på sykehusbesøk hos mor, bestemoren vår. Nå sitter vi fremfor tv`en med litt godis og brus, og snart skal jeg sove. Blir veldig godt etter en lang og fin helg.

På mandag, denne uken, bestilte jeg, mamma og Isabell syv kjoler til sammen. Det var 100 kr per kjole på nelly og det synes vi var en kjempe grei pris! Vi fikk alle i går, og nå sitter vi å går gjennom alle kjolene, prøver og ser. Jeg kan vise dere kjolene jeg bestilte iløpet av uken! Håper deres helg har vært like super som dere ♥ Vi blogges.

Har din helg vært fin?

quotes

♥ Lykken er ikke en stasjon man ankommer til, men det er en måte å reise på. 

♥ Det mennesket blir aldri lykkelig selv, som erger seg over andres lykke.  


♥ Vennlighet er et språk som de døve kan høre og de blinde kan se. 
 
♥ Få mennesker har styrke nok til å kunne prise en venns fremgang uten misunnelse. 
 
♥ Folk kan aldri vite nok om andre til å dømme rettferdig.  

Var det noen "quotes" du likte?

ønsker dere en god helg

Hei! 

Det har dessverre ikke blitt så utrolig mye blogging denne uken, og det beklager jeg virkelig! Uken har gått i mye skolearbeid, lekser, treninger, familietid, og nå er det endelig helg. Det er utrolig godt med helg nå. Det er noe jeg bare har ventet på. Selv om ukene går utrolig fort, har vi så utrolig mye å gjøre nå før eksamenstiden begynner, men det er også mye bra som kommer! Blant annet kino med trinnet, filmest Salten, påskeferie og mange fridager i mai.  Nå som det endelig er helg, skal jeg tilbringe hele helga på hytta sammen med mamma og pappa. Det blir utrolig godt å være her og bare slappe av. Vi skal på skitur, kose oss i jacuzzien, spise god hyttemat og selvfølgelig se på alle de koselige pogrammene som går i helga. Vi startet helga med perfekt pizza, spilte yatzy og nå sitter vi plantet godt i sofaen med godis og ser på norske talenter, og senere er det senkveld. Perfekt fredagskveld ♥ God helg til alle dere fine! Vi blogges.Hva er dine planer for resten av kvelden?

vinnerne av linkrunden #2♥ Camilla - http://cdidriksen.femelle.no. Er du ute etter en blogg med inspirasjon og nydelig bilder, er Camilla sin blogg noe du må sjekke ut! Hun tar helt nydelige bilder og skriver så inspirerende. Hun skriver variert og er utrolig flink til å "ordlegge" seg i innleggene sine. Det er virkelig verdt et tastetrykk innom Camilla sin nydelige blogg! ♥ Sanne - http://sanneskar.blogg.no - Sanne har en utrolig nydelig blogg, der hun stadig poster videoer og kommer med mange gode innspill. Hun blogger variert og virkelig som en utrolig flott jente! Sanne gir av seg selv på bloggen og kommer med gode tips. Hun skriver også veldig bra! Det er virkelig verdt å ta turen innom Sanne sin flotte blogg! 

Gratulerer så masse til disse flotte jentene! Om du vil være med å vinne neste linkrunde, kan du bli med nå! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med :-) Lykke til! Ønsker du å bli linket?

filmfest Salten - time to vote

Hei!

Om ikke så alt for lenge er det noe som kalles for filmest Salten her i Bodø, og vår film har kommet videre, noe som vi er kjempe glade for! Jeg ønsker å dele den på bloggen med dere og høre deres mening om filmen vår. Vi har prøvd å lage en så kalt "trailer" om fire venner som skal på hyttetur, men det de ikke vet er at det er psyko mann som vandrer rundt og som dere kanskje kan tenke dere til, heter filmen "Psyko". Vi spilte dette inn i høst, i en uke, og det var utrolig gøy! Noe av det artigste vi har gjort i tiende. Hvis dere ønsker å gi oss en liten stemme til filmest Salten, for å vinne folkets pris, kan dere sende "FILM 119" til 2210. Det koster 1 kr per sms, men dere lesere trenger selvfølgelig ikke om dere ikke ønsker. Vi setter veldig stor pris på stemmene vi får! Trykk på tannhjulet til venstre for bedre kvalitet, 480p eller 720p. Gleder meg til å høre deres meninger, og håper dere liker den!

Hva synes du om "traileren" vår? 

today´s outfit


Bukse - Dr Denim Genser - Mamma sin gode genser fra Bershka Sko - Mamma sine fra DinSko Solbriller - BikBok Klokke - Daniel Wellington

Hva synes du om outfiten? 

spørsmålsrunde

Hei!

Nå tenkte jeg å sette i gang en liten spørsmålsrunde her på bloggen. Jeg tenkte kanskje dere kunne bli litt bedre kjent med meg og få vite litt mer om meg. Dere kan selvfølgelig spørre om alt dere lurer på og ønsker. Jeg vet ikke om jeg kommer til å svare i et innlegg eller på video. Kanskje dere aller mest ønsker video? Om jeg får mange spørsmål av dere, deler jeg opp spørsmålene i flere runder. Gleder meg til å se hva dere kommer med!Jeg legger med et bilde fra Spania. Åh, som jeg savner Spania, sol og sommer, og det å være brun. Klarer virkelig ikke vente til sommeren og ferie.

Er det noe du vil spørre meg om eller lurer på? Spør meg gjerne! 

en perfekt søndagsmorgen

Hei!

God søndag, fininger! Håper deres helg har vært utrolig fin og at dere har koset dere kjempe masse. I går startet jeg lørdagen med en god og lang frokost, før jeg ryddet rommet mitt og dro å trenet i en time, noe som var helt herlig. Det var utrolig godt å legge seg i badet etter på og ta seg en lang dusj. Mamma og pappa dro på hytta i går, så jeg og Isabell lagde oss en typisk og god lørdagsmiddag før hun dro til noen venninner. Jeg fikk besøk av noen venninner på kvelden, og det var som alltid veldig koselig! Vi koset oss med masse godis, så på de fine lørdagsprogrammene og det ble mye jentesnakk. Super fin kveld!I dag våknet jeg overaskende tidlig og jeg lå i senga helt til Isabell åpnet døra hos meg. Hun lagde omelett til oss, noe som er en perfekt søndagsfrokost. Vi har bare koset oss fremfor tv`en og slappet av. Resten av søndagen går til fotballtrening, søndagsmiddag og avslapping på kvelden med familien. Det er virkelig en fin avslutning på en veldig fin helg! Ha en fin søndag videre, vi snakkes litt senere i kveld ♥Hvordan har din helg vært?

friday, i love you

Hei!

God helg, alle flotte dere! Startet dagen med en fin og lang morgen med god frokost, noe som var veldig deilig. Skoledagen i dag var utrolig herlig og dagen gikk så utrolig fort. Plutselig var det helg. Startet helgen med den typiske helge-pizzaen på fredager sammen med familien. Dro på fotballtrening i seks tiden og det var godt å spille igjen! I går var jeg å trenet på stamina, nesten en uke siden sist. Var veldig godt å starte igjen etter å ha vært syk så lenge. Hadde tidenes mini-fredag i går. Åh, elsker slike torsdager. Jeg kom hjem fra treningen rundt halv åtte og da hoppet jeg i en lang og god dusj. Etter det tenkte jeg: åh, friday, i love you. Nå kan jeg ta helg med god samvittighet! Vi har koset oss med alle de flotte programmene som er på tv i kveld, og etter norske talenter er det senkveld. Trening, pepsi max, godis, sneks og tv kos med familien. Kan rett og slett ikke klage på en slik fredag. Håper deres fredag er like fin! 

Hvordan er din fredagskveld?

the owlSe dette fine smykke jeg kjøpte meg i Spania! Har alltid ønsket meg et ugle-smykke og jeg fant det når vi var i Spania til en billig og fin pris. Liker det utrolig godt og det passer til de fleste antrekk! 

Har du ett slikt smykke?

almost good

Hei!Åh, nå føles det godt å komme seg litt ut av "sykesofaen" her hjemme. Jeg har vært syk siden lørdag og i dag kom jeg meg på skolen. Jeg må innrømme at det var veldig slitsomt med tanke på at vi hadde skriveøkt/tentamen. Hodet verket og jeg hostet. Samtidig var det så nydelig vær i dag, og det gjorde ting litt bedre! Jeg føler meg selvfølgelig bedre enn det jeg har gjort disse andre dagene. Er fortsatt veldig forkjølet og er nesten kvitt all kvalme og svimmelheter. Det verker litt i hode av og til, men godt at jeg er oppe på beina igjen. Nå er det forkjølelsen som står igjen, men jeg har masse doc som jeg skal ta godt vare på.Siden jeg dessverre ikke kan trene før jeg føler at forkjølelsen er bedre og at jeg føler meg bedre, har jeg gjort litt lekser i dag og slappet av. I morgen skal jeg ha skriveøkt/tentamen, siden jeg var syk i går når resten av klassen hadde den. Blir godt å bli ferdig med de siste norsk-tentamene. Nå er det resten av tentamene og eksamene som gjenstår. Hehe. Nå skal jeg lage meg god kveldsmat og en varm kopp med melk og oboy, og se paradise hotel. Vi blogges i morgen!

Deler et par bilder med dere fra mine syke dager. Det har vært mye te, doc, kosebuksa, litt tv titing, "sykesofaen" og Nero har vært flink å passe på meg, mens familien har vært på jobb.

Ha en fin mandagskveld videre ♥

vinnerne av linkrunden #1

Hei!

I går var det en uke siden jeg startet linkrunden min, men siden jeg var syk i går skal jeg endelig kåre vinnerne i dag! Det var så bra at så mange av dere vil være med! Jeg har trukket disse to fantastiske jentene helt tilfeldig! De to flotte jentene jeg snakker om er:♥ Iselinn - http://iselinnandersen.blogg.no. Iselinn har en utrolig fin blogg og hun tar helt nydelige bilder! Hun blogger veldig bra og variert, og innleggene hennes er kjempe fine. Hun inspirerer nok mange med hennes blogg! Ta en titt på denne flotte jenta sin blogg. ♥ Linn Cecilie - http://licela.blogg.no. Linn tar noen vakre og kjempe fine bilder, og hun blogger virkelig utrolig bra. Bloggen hennes er også veldig fin! Innleggene hennes er veldig varierende og hun gir mye av seg selv. Gå inn å ta en titt på vakre Linn sin supre blogg! 

Gratulerer så mye til dere to! På tirsdag trekker jeg to nye vinnere igjen, i neste uke. Det vil bli publisert ett bilde av dere hver på bloggen min og en liten beskrivelse av deres blogg. Håper dere vil bli med! Om du ikke vant denne linkrunden, bli med nå! Lykke til :-)

a sick meHei!

I skrivende stund sitter jeg på hytta og er dessverre blitt syk. Husker dere jeg skreiv i innlegget i går at jeg hadde vondt i halsen? Nå er jeg virkelig forkjølet. Pappa kom hjem å hentet meg i dag og jeg kom meg dessverre ikke med til Mo med laget, så jeg må ønske dem masse lykke til. Skulle ønske jeg ikke ble syk akkurat nå, det er noe jeg virkelig ikke trenger. I kveld blir det god mat og avslapping på hytta med familien med alle de fine programmene som går på tv`en i kveld. Dere får ha en god lørdagskveld videre ♥

Flere der ute som er blitt syk? 

good weekend beauty

Hei!

Endelig er det helg og godt er det. Nyter virkelig hver eneste helg, siden det er så mye skolearbeid som står på planen fremover. Startet dagen med en fin morgen og en bra skoledag. Skoledagen gikk utrolig fort! Plutselig var det helg. Nå er det omtrent vinter her igjen, men jeg skulle virkelig ønske det var sommeren som var på tur. Når jeg kom hjem fra skolen var det en veldig god helg følelse i meg og det er alltid veldig godt en fredagsettermiddag.Jeg har hatt en del å gjøre i dag, blant annet trenet sammen med mamma, tatt meg en god dusj og spist pizza med mamma før hun dro. Isabell og pappa har dratt på hytta og mamma er på "jentekveld", så jeg er alene hjemme i kveld. Siden jeg drar med laget i morgen til Mo og er der til søndag, kan jeg dessverre ikke være med når mamma drar på hytta i morgen. Hadde vært godt med en liten hytte helg, men det kan jeg alltids virkelig ta igjen senere.Har hatt veldig vondt i halsen i dag, hostet og harket. Jeg håper virkelig ikke jeg blir syk, fordi det er ikke noe jeg trenger nå. I kveld har jeg koset meg litt hjemme alene med litt velfortjent godis, norske talenter og nå sitter jeg å ser på senkveld. En typisk, deilig og fin fredag. Jeg har pakket litt til i morgen. Heldigvis trenger jeg ikke alt for mye med meg, siden vi skal bare være der ett døgn og spille fotball hele søndag. Nå er det avslapping fremfor tv`en med senkveld og serie før jeg legger meg. Håper deres fredag har vært og er veldig fin! 

Kos dere resten av fredagskvelden ♥ Hvordan har din fredag vært?

outfit - grey jumpsuit

I dag gikk jeg for min nesten helt nye jumpsuit, cardigan, smykke og Daniel Wellington klokken. Jumpsuiten har jeg dessverre ikke fått visst dere enda, men tenkte å skrive ett eget innlegg om den senere til dere. Den er lang i armene og lang i beina, elsker den!

Jumpsuit - Nelly Cardigan  - Vero Moda Klokke - Daniel Wellington  Smykke - BikBok (Oslo)

Hva synes du om outfiten? 

torsdag - en dag igjen til helg

Hei! 

Herlighet hvor fort ukedagene går og nå er det allerede torsdag! Kun en dag igjen til det er helg, og det skal bli veldig godt. Dagene har gått til skole, trening på fotball og på treningssenter, lekser og prøve. Hadde prøve i tysk i dag og jeg følte det gikk veldig bra! Det er så godt å ha en god følelse etter en prøve. I dag har dagen egentlig gått veldig fort. Har fått trenet, tatt meg en god dusj, gjort lekser, spist meg en veldig god kveldsmat og nå sitter jeg og slapper av med paradise hotel i bagkrunnen. 

I morgen er det helg og det blir nok veldig godt! På lørdag dra jeg til Mo sammen med laget mitt for å spille kamper. Vi drar lørdag og overnatter til søndag. Blir nok veldig spennende! Det var utrolig gøy at så mange ville være med på linkrunden! Hvis du vil være med så kan du trykke her for å komme rett til innlegget. De to vinnerne trekkes helt tilfeldig på tirsdag, så det er bare å følge med! Etter paradise hotel skal jeg sove og det blir veldig godt. Tok meg veldig ut på treningen i dag og jeg tror det venter meg gangsperre i morgen. Hihi.

Vi blogges i morgen, fine lesere ♥

a simple thursday outfitI dag gikk jeg for ett enkelt torsdag-antrekk. Antrekks-bildene ble tatt inne i dag, siden vi har ett utrolig dårlig vær for tiden. Huff, skulle virkelig ønske vi hadde sol og sommer nå.Hva synes du om antrekket?

linkrunde - vil du være med?

Hei!

Jeg tenkte å starte med linkrunde på bloggen, siden det er ganske populært blant oss bloggere. Jeg trekker ut to vinnere på min første linkrunde. Vil helt sikkert ha det flere ganger, så det er muligheter for å melde seg på og å vinne. Vinnerne vil få ett bilde hver fra bloggen sin og en liten beskrivelse om bloggen deres. 

Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive at dere er med på linkrunden. Jeg blir å trekke de to vinnerne neste tirsdag, så det er bare å følge med da! Vinnerne blir også trukket helt tilfeldig. Håper de fleste av dere vil bli med! Lykke til, fininger ♥Vil du være med å bli linket?  

it's monday again

Hei!

Da er det bare å ta om kategorien fra helg til hverdag på bloggen. I dag er det mandag og en helt ny uke har startet, igjen. Skoledagen i dag gikk egentlig ganske greit! Vi gjorde ikke så alt for mye, så fikk en litt rolig og fin start på skolen. Heldigvis er denne uken litt roligere enn de fleste uker, har kun tysk prøve, så jeg skal sette av god til å øve på den. I dag har også dagen gått til fotballtrening der vi spilte to kamper/treningskamper. Det var veldig gøy å spille! På lørdag drar vi til Mo for å overnatte til søndag, siden da er det en god del kamper som skal spilles. Været var helt forferdelig når vi trenet, så dere kan tenke dere at det var veldig godt med en varm og god dusj når jeg kom hjem. Jeg har spist og drukket meg en varm kopp med te. Åh ♥ Te må alltid til på kalde og fæle dager. Jeg og Isabell sitter å ser på paradise hotel og etter det skal det nok bli veldig godt å legge seg. Jeg prøver å ordne litt i designet mitt og finne ett nytt ett, så hvis du vet om ett ganske greit design, gjerne si i fra til meg! Tar imot alle tips fra dere. Vi blogges i morgen!

Hvordan har din start på uken vært?

en liten inspirasjons søndag

Hei!

For en avslappende søndag jeg har hatt. Lå en god stund i senga før jeg kom meg opp og spiste frokost sammen med søster. Vi lå lenge å daffet i sofaen til mamma og pappa kom hjem. Jeg har vært på fotballtrening noe som var godt og en fin trening. Når jeg kom hjem gikk jeg i dusjen og spiste litt taco, siden resten av familien hadde spist middag. Vi har bare slappet av foran tv`en og hatt en ganske rolig søndag. Slik er søndager flest. Trening, god søndagsmiddag og avslapping med familien. I morgen er det skole, fotballtrening og litt lekser som står for tur. Blir nok en helt grei start på uken! Weheartit er så utrolig inspirerende, og før i dag hadde jeg virkelig en inspirasjons søndag. Jeg satt sammen en del bilder til kollasjer. Åh, sommer ♥ Tipper jeg virkelig ikke er den eneste som gleder seg til sommeren. Har utrolig mye å se frem til i sommer og jeg gleder meg så mye. Tenkte å legge ut ett lite innlegg om reisene mine i sommer, hvis dere ønsker?

Har hatt en utrolig fin og avslappende helg! Jeg feiret bursdag på fredag med jentene, trening og avslapping med søster på lørdag og en søndag med trening og kos med familien. Bursdagen var mer en vellykket! Jeg og familien sitter å titter på turen til Florida, Miami og cruise i karibien, herlighet, jeg gleder meg! Snart skal jeg sove og det blir så godt. Vi blogges i morgen, fininger!

Gleder du deg til sommeren?

Daniel Wellington - new watchSe så fin klokken er! Er så utrolig glad for at jeg fikk den. Som dere kanskje ser er reimen til klokken brun og det synes jeg var utrolig fint. Åh, liker den så utrolig godt.

Hva synes du om Daniel Wellington klokken?

vellykket bursdag med jentene

Hei! 

Åh, herlighet for en fantastisk fin og koselig gårsdag! Pappa dro på dugnad og Isabell dro på jobb, så mamma hjalp meg masse før jentene kom med tacoen. Jentene kom rundt syv tiden og da var alle klar for taco med en liten og såkalt velkomsdrink. Vi satt lenge ved bordet og spiste taco og koste oss utrolig masse. Etter hvert spiste vi pikekyss og brownies som Isabell hadde baket og den smakte helt himmelsk.

Jeg måtte selvfølgelig åpne gavene jeg hadde fått og i den første jeg åpnet lå det en Daniel Wellington klokke. Kan dere tro det? Jentene hadde styret med penger og ordnet slik at de fikk kjøpt den til meg. Herlighet, jeg ble helt målløs! Slike gaver er veldig fine å få og jeg har de aller beste veninnene. Jeg fikk også en god og fin genser og en hjertestein for å ha lys i. Ble så glad at dere aner ikke. Åh, de er fantastiske. Vi spilte også noe lignende kortskalle og det var utrolig gøy! Haha. Vi koset oss med godis, dansing og musikk. Kvelden gikk utrolig fort og vi koset oss kjempe masse! De dro rundt halv tolv tiden og da var det bare ryddingen som stod igjen. Heldigvis hadde jeg ryddet litt på forhånd så det var ikke så alt for mye å rydde opp. Isabell hjalp meg og da gikk det ekstra fort! Hadde en så utrolig fin og koselig kveld med 14 supre jenter. En slik kveld er det lenge siden vi har hatt sammen. Gavene jeg fikk. Ble selvfølgelig veldig glad for alt! De hadde skrevet utrolig fine kort til meg også. Tenkte å poste ett lite innlegg med Daniel Wellington senere i kveld. Er så fornøyd over den. Herlighet, jentene er helt fantastiske og ikke minst snille som gjorde det. Tusen takk ♥ Dere er de beste.

I dag sov jeg litt lengre enn det jeg egentlig skulle gjøre, men det var utrolig godt! Jeg spiste litt frokost før jeg dro for å trene. Det var veldig godt å trene og å ha god tid med treningen. Mamma og pappa dro på hytta når pappa var ferdig på dugnaden i går og er der til søndag. Jeg og Isabell skal bestille oss mat fra felini i kveld og kose oss med serier og godis. Blir nok en rolig kveld på meg i dag, noe som jeg tror blir veldig godt. Ha en god lørdagskveld videre, fininger. Vi blogges! 

Hva er dine planer for kvelden?

utrolig fin glad torsdag

Hei! 

For en lang og utrolig fin torsdag dette har vært! Startet dagen med en fin morgen og skoledag. Når jeg kom hjem fra skolen dro familien rett til mor og far for å spise middag. Denne gangen ble vi invitert på fisk og det var veldig koselig og godt! Brownies og is var det til dessert, noe som alltid er en god dessert. Vi kom ikke hjem før rundt halv åtte og da dro jeg å trenet en liten tur sammen med en vennine av meg. Det var utrolig godt å trene og å trene ut gangsperren, men i morgen er det nok litt tilbake igjen.

Etter treningen hjalp hele familien meg med å ordne til bordet til feiringen med jentene i morgen så snille som dem er. Åh, det blir så bra og utrolig koselig! Jeg tok meg en lang dusj etterpå, lagde meg kveldsmat og så litt på paradise hotel.  I morgen blir det en utrolig fin bursdagsfeiring med herlige jenter! Gleder meg så mye. Har som sagt pyntet nå i kveld og baket kake. Det er taco som er retten! Vet dessverre ikke hvor mye jeg rekker å blogge i morgen, men jeg skal prøve å oppdatere dere. Nå skal jeg snart sove og det blir utrolig godt etter en lang, men fin torsdag med skole, middagsbesøk, trening og pynting. Håper dere har hatt en fin torsdag, vi blogges! Natti ♥Hva har du gjort i dag?

all my ringsTenkte å vise dere ringene mine og her er de! Jeg elsker å bruke ringer i spesielle anledninger og til vanlig, selvfølgelig. Har ikke så alt for mange ringer, men kommer helt sikkert til å kjøpe flere i fremtiden. Ringer pynter også veldig godt opp på antrekket du bruker. 

Var det noen ringer du likte?

the summer feeling

Hei! 

I dag har det virkelig vært en utrolig fin dag og solen har skint. Hadde det vært noen grader varmere kunne jeg byttet ut vinterjakka med sommerjakka. Åh ♥ Jeg merker jeg har så utrolig sommerfølelse når jeg går ute. Skoledagen i dag gikk overraskende fort! Det er jo egentlig ganske greit og godt. I dag har jeg spist middag, slappet av, vært å trenet og gjort litt lekser. Ganske grei tirsdag for meg. Jeg har planlagt bursdagsfeiring i dag, og jeg skal feire på fredagen med gode og herlige jenter. Det begynner å bli en god stund siden jeg hadde 16 års dag, så det er vel på sin plass med en liten feiring med jentene også. Blir nok veldig gøy og koselig! Nå sitter jeg å ser på paradise hotel og etter det skal jeg legge meg slik at jeg er klar for en ny dag i morgen. Vi blogges i morgen, fininger! 

Hvordan har din tirsdag vært? 

fin start på en ny uke

Hei!

For en lang og fin mandag det har vært! Jeg må innrømme at det var ganske tungt å våkne i morgest å komme meg på skolen, men det gikk overraskende greit! Etter en helt grei skoledag var det hjem å hjelpe til med å ordne litt her hjemme og ordne seg til selskap. Isabell feiret bursdag med familien og det siste besøket dro for en liten halv time siden. Det har vært en super fin feiring og vi har koset oss masse med god bursdagsmat og kaker. Huset var fult av fine folk og det er jo bare koselig! Nå er jeg så utrolig mett etter så mye godt. Jeg fikk en super fin start på en ny uke og det har vært en veldig fin og koselig feiring. Jeg virkelig elsker bursdager, hihi. Åh, nå skal det bli utrolig godt å sove. Håper dere fikk en fin start på uken ♥ Natti.Kjolen er fra BikBok.

Hvordan har din mandag vært?

it's time to celebrate

Hei! 

Nå er vi hjemme igjen etter noen super herlige, deilige og fine dager på hytta. Vi kom hjem i tre tiden og da måtte vi pakke ut, ordne til god bursdagsmat og dessert. Isabell hadde allerede baket brownies til dessert, så da ble det is og vaniljesaus til. Til middag spiste vi en stor favoritt: fløtepoteter og svinefilet, åh, virkelig en favoritt på en søndag. Vi sang bursdagsang til Isabell og ga henne bursdagsgave fra oss. Av mamma og pappa fikk hun penger og av meg fikk hun et bord, som var på ønskelisten.

Vi har koset oss masse i mange timer og nå sitter vi fremfor tv`en og slapper av. I morgen er det tilbake på skolebenken. Det kommer nok noen lange dager med mye å gjøre og jeg trenger mye energi til dagene som kommer, og det føler at jeg har fått litt av i vinterferien. Det er utrolig kjipt at vinterferien er over allerede, men det blir nok greit, men tungt, å komme tilbake. 

I morgen er det familiefeiring av bursdagen til Isabell og da blir det fult hus igjen. Det blir nok veldig koselig siden jeg elsker bursdager! Tviler ikke på at jeg er den eneste som elsker bursdager. Nå er det full avslapping sammen med familien til det er på tide å sove. Tror det kommer til å bli litt tungt å stå opp i morgen. Vi blogges i morgen!Gratulerer så mye med dagen til min flotte søster. Siden du feirer dagen din tre dager på rad, håper jeg alle feiringene ble, er og blir like bra! Jeg er glad i deg ♥

Kjenner du noen som har bursdag i dag?

nyter ferien til det fulle

Hei! 

Dagene går så utrolig fort når jeg er på hytta at jeg dessverre ikke har fått blogget så mye. Har hatt noen veldig fine dager her og koset meg masse. Vi har faktisk bare vært en dag i bakken, og det var på torsdag, og da var dagen virkelig så fin. Solen skinte og det var perfekte slalomforhold. Vi har koset oss med god mat, kortspill og tv-titing, turer, Isabell (søster) har vært her og vi har hatt middagsgjester. Så utrolig koselig! Nå er det kun to dager igjen av ferien og de skal jeg virkelig nyte. Ferien har virkelig gått alt for fort, men den har vært veldig fin og jeg har koset meg på hytta med familien. Når jeg kommer tilbake på skolen er det nok full kjør med lekser, innleveringer, prøver og tentamener. Jeg nyter virkelig ferien så mye som jeg kan. 

Vi har hatt en utrolig fin formiddag med god frokost. Alt er så mye mer stille og avslappende på hytta og derfor elsker jeg å være her. I kveld er det nok en rolig og fin kveld der vi skal kose oss og slappe av. I går var jeg på en liten joggetur og det var veldig godt og friskt. Tenkte kanskje og jogge meg en liten tur i dag eller gå meg en lang tur om jeg finner inspirasjonen, noe som jeg som oftest gjør. I morgen drar vi hjem litt utpå formiddagen, siden Isabell har bursdag! Hun blir 21 år og skal selvfølgelig feires. Vi skal kose oss når vi kommer hjem og så skal hun feire med resten familien på mandag. Det blir nok kjempe koselig. Tusen takk for så fine kommentarer i det siste, det varmer virkelig blogglysten. Vi blogges! Ha en finfin lørdag videre ♥ 

Hva er dine planer for lørdagskvelden? Happy b-day, Justin Bieber ♥

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits