en super fin helg

Hei!

Helga har vært utrolig fin og jeg har koset meg masse på hytta! Er så utrolig godt og avslappende å være der og jeg nyter virkelig hver helg på hytta. Søndagen i dag har vært utrolig fin og jeg har følt at den har vært så utrolig lang, og jeg har fått gjort så mye. Jeg lå lenge senga, spiste god frokost, har øvet på naturfagsprøve i to timer, koset meg mamma og pappa og jogget meg en lang og fin tur før vi dro. Det var så herlig å jogge ute i fin natur og i sol. Vi var ikke hjemme før halv syv i dag, og for meg var det helt greit med en lang søndag på hytta. Vi lagde oss god søndagsmiddag, men dessverre liker jeg ikke så veldig godt lasagne, så det ble pizza på meg! Tror jeg kanskje må lære meg å like lasagne, siden vi har det så ofte. Hihi. Vi har også vært på sykehusbesøk hos mor, bestemoren vår. Nå sitter vi fremfor tv`en med litt godis og brus, og snart skal jeg sove. Blir veldig godt etter en lang og fin helg.

På mandag, denne uken, bestilte jeg, mamma og Isabell syv kjoler til sammen. Det var 100 kr per kjole på nelly og det synes vi var en kjempe grei pris! Vi fikk alle i går, og nå sitter vi å går gjennom alle kjolene, prøver og ser. Jeg kan vise dere kjolene jeg bestilte iløpet av uken! Håper deres helg har vært like super som dere ♥ Vi blogges.

Har din helg vært fin?

quotes

♥ Lykken er ikke en stasjon man ankommer til, men det er en måte å reise på. 

♥ Det mennesket blir aldri lykkelig selv, som erger seg over andres lykke.  


♥ Vennlighet er et språk som de døve kan høre og de blinde kan se. 
 
♥ Få mennesker har styrke nok til å kunne prise en venns fremgang uten misunnelse. 
 
♥ Folk kan aldri vite nok om andre til å dømme rettferdig.  

Var det noen "quotes" du likte?

ønsker dere en god helg

Hei! 

Det har dessverre ikke blitt så utrolig mye blogging denne uken, og det beklager jeg virkelig! Uken har gått i mye skolearbeid, lekser, treninger, familietid, og nå er det endelig helg. Det er utrolig godt med helg nå. Det er noe jeg bare har ventet på. Selv om ukene går utrolig fort, har vi så utrolig mye å gjøre nå før eksamenstiden begynner, men det er også mye bra som kommer! Blant annet kino med trinnet, filmest Salten, påskeferie og mange fridager i mai.  Nå som det endelig er helg, skal jeg tilbringe hele helga på hytta sammen med mamma og pappa. Det blir utrolig godt å være her og bare slappe av. Vi skal på skitur, kose oss i jacuzzien, spise god hyttemat og selvfølgelig se på alle de koselige pogrammene som går i helga. Vi startet helga med perfekt pizza, spilte yatzy og nå sitter vi plantet godt i sofaen med godis og ser på norske talenter, og senere er det senkveld. Perfekt fredagskveld ♥ God helg til alle dere fine! Vi blogges.Hva er dine planer for resten av kvelden?

vinnerne av linkrunden #2♥ Camilla - http://cdidriksen.femelle.no. Er du ute etter en blogg med inspirasjon og nydelig bilder, er Camilla sin blogg noe du må sjekke ut! Hun tar helt nydelige bilder og skriver så inspirerende. Hun skriver variert og er utrolig flink til å "ordlegge" seg i innleggene sine. Det er virkelig verdt et tastetrykk innom Camilla sin nydelige blogg! ♥ Sanne - http://sanneskar.blogg.no - Sanne har en utrolig nydelig blogg, der hun stadig poster videoer og kommer med mange gode innspill. Hun blogger variert og virkelig som en utrolig flott jente! Sanne gir av seg selv på bloggen og kommer med gode tips. Hun skriver også veldig bra! Det er virkelig verdt å ta turen innom Sanne sin flotte blogg! 

Gratulerer så masse til disse flotte jentene! Om du vil være med å vinne neste linkrunde, kan du bli med nå! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med :-) Lykke til! Ønsker du å bli linket?

filmfest Salten - time to vote

Hei!

Om ikke så alt for lenge er det noe som kalles for filmest Salten her i Bodø, og vår film har kommet videre, noe som vi er kjempe glade for! Jeg ønsker å dele den på bloggen med dere og høre deres mening om filmen vår. Vi har prøvd å lage en så kalt "trailer" om fire venner som skal på hyttetur, men det de ikke vet er at det er psyko mann som vandrer rundt og som dere kanskje kan tenke dere til, heter filmen "Psyko". Vi spilte dette inn i høst, i en uke, og det var utrolig gøy! Noe av det artigste vi har gjort i tiende. Hvis dere ønsker å gi oss en liten stemme til filmest Salten, for å vinne folkets pris, kan dere sende "FILM 119" til 2210. Det koster 1 kr per sms, men dere lesere trenger selvfølgelig ikke om dere ikke ønsker. Vi setter veldig stor pris på stemmene vi får! Trykk på tannhjulet til venstre for bedre kvalitet, 480p eller 720p. Gleder meg til å høre deres meninger, og håper dere liker den!

Hva synes du om "traileren" vår? 

today´s outfit


Bukse - Dr Denim Genser - Mamma sin gode genser fra Bershka Sko - Mamma sine fra DinSko Solbriller - BikBok Klokke - Daniel Wellington

Hva synes du om outfiten? 

spørsmålsrunde

Hei!

Nå tenkte jeg å sette i gang en liten spørsmålsrunde her på bloggen. Jeg tenkte kanskje dere kunne bli litt bedre kjent med meg og få vite litt mer om meg. Dere kan selvfølgelig spørre om alt dere lurer på og ønsker. Jeg vet ikke om jeg kommer til å svare i et innlegg eller på video. Kanskje dere aller mest ønsker video? Om jeg får mange spørsmål av dere, deler jeg opp spørsmålene i flere runder. Gleder meg til å se hva dere kommer med!Jeg legger med et bilde fra Spania. Åh, som jeg savner Spania, sol og sommer, og det å være brun. Klarer virkelig ikke vente til sommeren og ferie.

Er det noe du vil spørre meg om eller lurer på? Spør meg gjerne! 

en perfekt søndagsmorgen

Hei!

God søndag, fininger! Håper deres helg har vært utrolig fin og at dere har koset dere kjempe masse. I går startet jeg lørdagen med en god og lang frokost, før jeg ryddet rommet mitt og dro å trenet i en time, noe som var helt herlig. Det var utrolig godt å legge seg i badet etter på og ta seg en lang dusj. Mamma og pappa dro på hytta i går, så jeg og Isabell lagde oss en typisk og god lørdagsmiddag før hun dro til noen venninner. Jeg fikk besøk av noen venninner på kvelden, og det var som alltid veldig koselig! Vi koset oss med masse godis, så på de fine lørdagsprogrammene og det ble mye jentesnakk. Super fin kveld!I dag våknet jeg overaskende tidlig og jeg lå i senga helt til Isabell åpnet døra hos meg. Hun lagde omelett til oss, noe som er en perfekt søndagsfrokost. Vi har bare koset oss fremfor tv`en og slappet av. Resten av søndagen går til fotballtrening, søndagsmiddag og avslapping på kvelden med familien. Det er virkelig en fin avslutning på en veldig fin helg! Ha en fin søndag videre, vi snakkes litt senere i kveld ♥Hvordan har din helg vært?

friday, i love you

Hei!

God helg, alle flotte dere! Startet dagen med en fin og lang morgen med god frokost, noe som var veldig deilig. Skoledagen i dag var utrolig herlig og dagen gikk så utrolig fort. Plutselig var det helg. Startet helgen med den typiske helge-pizzaen på fredager sammen med familien. Dro på fotballtrening i seks tiden og det var godt å spille igjen! I går var jeg å trenet på stamina, nesten en uke siden sist. Var veldig godt å starte igjen etter å ha vært syk så lenge. Hadde tidenes mini-fredag i går. Åh, elsker slike torsdager. Jeg kom hjem fra treningen rundt halv åtte og da hoppet jeg i en lang og god dusj. Etter det tenkte jeg: åh, friday, i love you. Nå kan jeg ta helg med god samvittighet! Vi har koset oss med alle de flotte programmene som er på tv i kveld, og etter norske talenter er det senkveld. Trening, pepsi max, godis, sneks og tv kos med familien. Kan rett og slett ikke klage på en slik fredag. Håper deres fredag er like fin! 

Hvordan er din fredagskveld?

the owlSe dette fine smykke jeg kjøpte meg i Spania! Har alltid ønsket meg et ugle-smykke og jeg fant det når vi var i Spania til en billig og fin pris. Liker det utrolig godt og det passer til de fleste antrekk! 

Har du ett slikt smykke?

almost good

Hei!Åh, nå føles det godt å komme seg litt ut av "sykesofaen" her hjemme. Jeg har vært syk siden lørdag og i dag kom jeg meg på skolen. Jeg må innrømme at det var veldig slitsomt med tanke på at vi hadde skriveøkt/tentamen. Hodet verket og jeg hostet. Samtidig var det så nydelig vær i dag, og det gjorde ting litt bedre! Jeg føler meg selvfølgelig bedre enn det jeg har gjort disse andre dagene. Er fortsatt veldig forkjølet og er nesten kvitt all kvalme og svimmelheter. Det verker litt i hode av og til, men godt at jeg er oppe på beina igjen. Nå er det forkjølelsen som står igjen, men jeg har masse doc som jeg skal ta godt vare på.Siden jeg dessverre ikke kan trene før jeg føler at forkjølelsen er bedre og at jeg føler meg bedre, har jeg gjort litt lekser i dag og slappet av. I morgen skal jeg ha skriveøkt/tentamen, siden jeg var syk i går når resten av klassen hadde den. Blir godt å bli ferdig med de siste norsk-tentamene. Nå er det resten av tentamene og eksamene som gjenstår. Hehe. Nå skal jeg lage meg god kveldsmat og en varm kopp med melk og oboy, og se paradise hotel. Vi blogges i morgen!

Deler et par bilder med dere fra mine syke dager. Det har vært mye te, doc, kosebuksa, litt tv titing, "sykesofaen" og Nero har vært flink å passe på meg, mens familien har vært på jobb.

Ha en fin mandagskveld videre ♥

vinnerne av linkrunden #1

Hei!

I går var det en uke siden jeg startet linkrunden min, men siden jeg var syk i går skal jeg endelig kåre vinnerne i dag! Det var så bra at så mange av dere vil være med! Jeg har trukket disse to fantastiske jentene helt tilfeldig! De to flotte jentene jeg snakker om er:♥ Iselinn - http://iselinnandersen.blogg.no. Iselinn har en utrolig fin blogg og hun tar helt nydelige bilder! Hun blogger veldig bra og variert, og innleggene hennes er kjempe fine. Hun inspirerer nok mange med hennes blogg! Ta en titt på denne flotte jenta sin blogg. ♥ Linn Cecilie - http://licela.blogg.no. Linn tar noen vakre og kjempe fine bilder, og hun blogger virkelig utrolig bra. Bloggen hennes er også veldig fin! Innleggene hennes er veldig varierende og hun gir mye av seg selv. Gå inn å ta en titt på vakre Linn sin supre blogg! 

Gratulerer så mye til dere to! På tirsdag trekker jeg to nye vinnere igjen, i neste uke. Det vil bli publisert ett bilde av dere hver på bloggen min og en liten beskrivelse av deres blogg. Håper dere vil bli med! Om du ikke vant denne linkrunden, bli med nå! Lykke til :-)

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits