vinnerne av linkrunden #5♥ Karen - http://pluiedefleurs.wordpress.com. Denne super herlige og fine jenta har en helt nydelig blogg. Karen skriver utrolig bra. Hun skriver blant annet om hennes nedturer, oppturer, hverdagen og mye inspirerende. Hun legger ut utrolig fine bilder og skriver varierende innlegg. Hun legger fra seg kommentarer på andre blogger og Karen er en helt nydelig jente. Denne jenta fortjener virkelig at alle dere tar en liten titt og bli inspirert hennes utrolig flotte og gode blogg! ♥ Veronica - http://veronicawi.blogg.no. Denne nydelige jenta her har en utrolig bra blogg. Hun skriver veldig bra, godt og varierende, og ikke minst har hun mange fine og inspirerende innlegg. Hun virker som en utrolig hyggelig og god jente, ikke minst så er hun utrolig nydelig! Hun tar også kjempe fine bilder, som er inspirerende. Dere må virkelig gjerne ta en titt om Veronica sin utrolig fine og gode blogg! Det fortjener hun så utrolig masse.

Gratulerer så masse til disse flotte jentene! Om du ønsker å være med i linkrunden og kanskje vinne neste uke, kan du bli med nå! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med i kommentarfeltet :-) Masse lykke til, fininger! Ønsker du å bli linket?

sølv - det nye gull

Hei!Det ble andre plass i årets Intersport Games, etter en uavgjort, tre vinn og to tap - egentlig fornøyd, men det er selvfølgelig utrolig surt å få andre plassen. Kanskje vi kan si at sølv er det nye gull? Vi fikk en liten fin pokal, men jeg klarte selvfølgelig å knuse den litt øverst på venstre fotballsko, som dere kanskje ser. Jeg tror de fleste av oss var utrolig sliten etter kampene i går og vi gjorde en sinnsykt god innsats! Beina mine er nesten helt ødelagte og jeg er veldig sliten etter helga´s turnering. Det blir veldig godt å legge seg ned i senga og sove, siden i morgen er det tilbake på skolebenken og øving til mattetentamen. I kveld har jeg og familien koset oss med en kjempe god nachos som Isabell laget. Veldig fin avsluttning på en kjempe fin helg. Nå sitter vi og koser oss fremfor tv`en med litt søndagsunderholdning og slapper av. Jeg skal prøve å få postet litt mer outfits og lignende, siden det blir så lenge mellom hver gang. Hørtes det bra ut? Nå kommer været forhåpentligvis til å bli veldig fint fremover! Åh, sommer ♥ Jeg skal også prøve å få endringer i designet.

Håper deres helg har vært kjempe fin og at dere har koset dere masse. Vi snakkes mer i morgen, fininger, ha en fin kveld videre.Har du hatt en fin og vellykket helg? 

jeg vil lese din blogg

Nå har jeg blogget en veldig god stund på denne bloggen, og jeg har bare fått fler og fler lesere og ikke minst mange fine kommentarer - jeg kommenterer alltid tilbake til dere. Jeg får så mye inspirasjon av å titte innom andre sine blogger og det er så gøy å se hva de skriver og hva de poster. Om du ønsker en ny og kanskje fast leser på bloggen din, kan du gjerne skrive i kommentarfeltet. Kanskje din blogg fanger min interesse?

Dere er supre ♥ 

nydelige sommerdager

Hei fininger!

Beklager for utrolig dårlig oppdatering disse dagene, men jeg ble rett og slett kastet i skolearbeid. Godt at noe av det er overstått! Det var overraskende greit å starte på skolen igjen, selv om dagene fremover kommet til å bestå av en del skolearbeid, men det er godt å komme tilbake til hverdagen og normale rutiner. Dagene har vært utrolig nydelige. Det har vært noen nydelige sommerdager og jeg kan virkelig ikke vente til sommeren! Bodø har virkelig overrasket med været, og godt er det. Jeg har utnyttet dagene med joggeturer ute, soling og kos med familien og venner. I dag har vi hatt dagsoppdrag hjemme i musikk. Deilig å jobbe ute med skolearbeid - passet perfekt i et så fint vær. Jeg gleder meg til å bli ferdig med denne oppgaven, siden den er så stor. I helga har vi fotballturnering og det er så gøy! Før jeg spilte min første kamp i helga, koste vi oss med hjemmelaget pizza, som var helt himmelsk. Se som vi koset oss! Kampen vår endte 2 - 2 og vi spilte mot vårt andre lag - vi er to lag i denne turneringen. Alle spilte kjempe bra! I morgen fortsatter turneringen med tre kamper, og det blir veldig spennende! Nå sitter familien og koser oss fremfor tv`en med den fine og gode fredagsunderholdningen. Tusen hjertelig takk for så fine kommentarer i det siste! Dere er herlige ♥ Håper helga deres blir kjempe fin og nyt litt fri. 

Hva er dine planer for helga? 

the favorite

Jeg tenkte å dele en acoustic versjon av "never let you go" som Justin Bieber synger. Den er så utrolig fin, men samtidig så rolig. Jeg virkelig elsket versjonen første gang jeg hørte den og jeg kan høre den om og om igjen, uten å bli lei. Dette har alltid vært min favoritt sang, spesielt denne versjonen. Teksten til sangen er så fin.♥♥♥

Hva synes du om denne versjonen? 

last day of vacation

Hei!I dag har jeg virkelig brukt dagen på å kose meg og slappe helt av, siden det er siste feriedag. Jeg, mamma og Isabell satt lenge med en kjempe god frokost, siden alle oss hadde fri. Utrolig deilig å starte dagen med en god og lang frokost når jeg har muligheten. Jeg har også gjort litt leksearbeid i dag, siden vi har prøve i norsk på torsdag, jeg har tysk - fremføring og snart er det matte tentamen. Etter middag jogget jeg meg en lang tur ute, siden været var utrolig fint. Jeg virkelig utnytter dagene ute når det er så fint. 

I morgen er det skole igjen etter en kjempe fin påskeferie. Utrolig hvor fort ferien har gått og snart, før vi vet ord av det, er det sommerferie. Det skal bli kjempe godt! Nå sitter jeg å spiser meg en god kveldsmat og om ikke så alt for lenge skal jeg sove. Jeg skal få meg en god natt med søvn før det er skole i morgen, og det tror jeg blir kjempe godt.Jeg er forresten blitt helt hektet på Sval sin nye sang, som heter "tidsfrist". Jeg anbefaler virkelig alle å høre den! Den er så utrolig fin, fengende og hun synger om kjærlighet, og det virker som hun synger rett fra hjertet - og det liker jeg så utrolig godt. Jeg synes hun har en så fin stemme og jeg virkelig liker hennes nye sang.Håper dere har hatt en kjempe fin påskeferie! Vi blogges mer i morgen, fininger. Håper dere får en fin start på skolen ♥

en fantastisk fin påske

Hei!

Jeg har hatt en fantastisk fin påskeferie, og jeg har virkelig koset meg så masse! Familie hygge, turer, joggeturer, god middag, masse godis, koselige kvelder med hyttenaboer og rett og slett bare koset meg. Vi har ikke vært like heldige med været som dere på sør og øst - landet, men vi har hatt en super fin påske. Jeg samlet opp litt bilder jeg har tatt gjennom ferien, og jeg kjenner jeg savner dette litt. Åh ♥ Det er så koselig å nyte ferien på hytta sammen med familien og bare slappe helt av. Dessverre er det siste dag med ferie i dag og det er utrolig kjipt. Jeg har virkelig koset meg, og fortsatt nyter jeg siste del av ferien.


Hvordan har din påske vært? Jeg håper deres har vært utrolig fin - det fortjener dere alle sammen.

the match

Hei!

I dag våknet jeg til denne søte skapningen, som tar seg virkelig godt til rette i senga på hytta og godt er det: For en super fin dag det har vært i dag! Våknet rundt elleve og lagde meg en god frokost før vi begynte å pakke og ordne i hytta. Mamma skulle på jobb i dag, så vi dro tidligere hjem enn planlagt. Det ble overraskende fint vær i dag og det var utrolig deilig å sitte ute litt på hytta før vi dro hjem. Vi var hjemme rundt tre, og jeg, Isabell og pappa lagde oss litt middag og slappet litt av før alle oss dro på glimt kamp. Vi må selvfølgelig støtte opp herlige Bodø/Glimt! Kampen var utrolig spennende og gøy, og ikke minst veldig god stemning sammen med gode venner og publikum. Vi var fornøyde med 2 - 2 mot Rosenborg.

Solen strålte omtrent gjennom hele kampen og det var utrolig herlig, og samtidig en utrolig bra kamp. I morgen er det planleggingsdag og vi har fri fra skolen, før det er tilbake på skolebenken på onsdag. Det blir nok litt tungt, men det blir samtidig litt godt å komme tilbake til hverdagen. Jeg har virkelig hatt en så utrolig fin påskeferie og koset meg masse sammen med min fine familie. Kunne virkelig gjort alt for å få påskeferie igjen - jeg har koset meg så masse ♥

Har du hatt en fin påskeferie og koset deg? 

vinnerne av linkrunden #4♥ Cindy - http://cindyllb.blogg.no. Denne fine jenta har rett og slett en utrolig bra blogg! Hun skriver så bra og har mange varierende innlegg. Hun kommer med mange fine tips og gir mye inspirasjon på bloggen sin. Cindy tar utrolig mange fine bilder! Hun er utrolig pen og virker som en kjempe herlig jente, og hun kler seg utrolig fint. Det er virkelig verdt å ta turen innom Cindy sin kjempe fine blogg!♥ Amelia - http://amelia.blogg.no. Amelia er en jente/dame som er i fra Oslo og bor i fine Australia. Bloggen hennes er så utrolig fin og bra, og hun legger ut så mange fine og herlige bilder. Hun blogger veldig bra og har mange gode og variende innlegg. Amelia virker som en utrolig hyggelig jente/dame og hun skriver så fint på bloggen sin. Hun fortjener at alle fine dere tar turen innom hennes utrolig fine blogg!

Gratulerer så masse til disse flotte jentene! Om du ønsker å være med i linkrunden og kanskje vinne neste uke, kan bli med nå! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med i kommentarfeltet :-) Masse lykke til! Ønsker du å bli linket?

det perfekte påskeværet

Hei ♥

For et nydelig påskevær det har vært i dag! Solen har vært høyt oppe på himmelen og himmelen så fin og skyfri. Mamma og pappa dro tidlig på skitur og jeg kom meg dessverre ikke med, men jeg koset meg masse med en god frokost, soling, lesing, musikk og en deilig joggetur. Åh, hvor utrolig herlig er ikke det? Til og med har jeg fått litt farge i skinnene. Onkel har også vært her og det var veldig koselig! Vi hygget oss kjempe mye og det er så utrolig koselig med litt besøk på hytta :-)Nå har jeg akkurat vært ute en liten tur med Nero og snart skal vi spise litt middag. I dag blir det en slappe - av - dag på hytta og det er veldig deilig etter en lang og fin dag ute i det herlige været. I morgen drar vi hjem og jeg vet ikke om jeg skal glede meg eller ikke - det er så godt å være her, men samtidig blir det litt godt å komme hjem igjen.Se så vakkert og fint! Det er litt sommer stemning som kommer i kroppen av dette nydelige været. 

Har dere vært heldige og hatt en fint påskevær?

- god påske -Hei!

Åh, som vi nyter livet på hytta. Selv om været ikke har vært super fint, koser vi oss veldig. I går hadde vi middagsgjester og onsdag og torsdag spiste vi hos hyttenaboer. Isabell har vært her og i går dro hun hjem, så nå er det bare meg, mamma og pappa. Jacuzzi, god middag, turer, joggeturer, tv titting og kos med familien beskriver denne påska veldig godt. Det er utrolig godt å være her på hytta og koble helt av. 

I dag er det påskeaften og hele hyttefeltet møtes for en liten "feiring" som er blitt en tradisjon helt siden vi var små. Det er utrolig gøy og ikke minst veldig koselig! Vi har koset oss med god grillmat, kaker og quiz. Mitt lag var dessverre uheldige og tapte, men vi var fornøyd med 29 poeng og ett påskeegg fult med godteri. Mamma og pappa, og de andre voksne, sitter enda ute og koser seg, mens vi ungdommene nå har gått inn. Nå ligger jeg bare og koser meg med litt film og virkelig nyter ferien.Jeg har dessverre ikke hatt tid til å sette meg ned å blogge til dere før nå, men jeg håper dere forstår. Jeg ønsker dere en kjempe god påske og jeg håper virkelig dere koser dere masse! Snart er det tilbake på skolebenken og masse jobbing før sommerferie, så nyt ferien masse så lenge den varer.

God påske ♥ Gjerne fortell meg hva du gjør i denne fine påskeferien.one image, three editsBildene jeg får av Nero er så utrolig fine, og de blir nesten finere når jeg redigerer dem. Jeg virkelig elsker å "leke" meg litt i pixlr.com og finne nye fargetoner til et bilde. Du finner utrolig mange fine redigeringer, og det gjør bildene så absolutt mye klarere og finere! Jeg er absolutt ingen profesjonell bak kameraet og når det kommer til redigering, men jeg prøver meg fram og finner forskjellige og nye måter å redigere bilder på.

 Jeg avslutter med det fine og uredigerte bilde:Hvilket bilde synes du var finest? ♥

svar på spørsmålsrunden

Hei!

Nå skal jeg endelig svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden jeg hadde for en stund siden. Det ble dessverre ikke video, men jeg håper det går fint for dere. Here you go!

- Hvis du kunne vært en kjendis, hvem ville du vært og hvorfor?

Selena Gomez eller Beyonce. Kanskje til og med Justin Bieber? Jeg ville vært en av disse fine kjendisene, fordi jeg på en måte "ser opp" til dem. Beyonce har i bunn og grunn vært min favoritt artist så lenge jeg kan huske og jeg virkelig elsker henne. Disse kjendisene har kommet så utrolig langt med å gjøre det de elsker og det vil jeg også oppnå.

- Hva er favorittfaget ditt?

Engelsk, RLE, gym, kunst & håndverk og samfunnsfag er nok helt klart mine favorittfag. Om jeg skulle velge ett av disse, ville det kanskje vært engelsk eller samfunnsfag.

- Om du kunne valgt mellom å fly eller blitt til en havfrue når du var i vann, hva ville du valgt?

Hm, det var et veldig fint spørsmål! Jeg ville kanskje valgt å blitt til en havfrue når jeg er i vann.- Hvordan holder du oppe motivasjonen til å blogge?

Jeg får så utrolig mange fine og fantastiske kommentarer på alt jeg skriver, av fantastiske lesere, og det er noe som virkelig holder oppe min motivasjonen til å blogge. Jeg leser også ganske mange andre blogger, og henter ideer og inspirasjon fra deres blogg. 

- Yndlingsoutfit?

Det kommer veldig ann på hvilke anledninger jeg er i, om det er sommer eller vinter, kaldt eller varmt, men nesten det beste jeg vet er å ha på meg min gode kosebukse og en god genser. Tror kanskje det er min yndlings/favoritt outfit. Jeg har selvfølgelig veldig mange andre yndlingsoutfiter! 

- Hvilke blogger leser du?

Jeg leser utrolig mange blogger, blant annet: l0ve.blogg.no, andreabadendyck.blogg.no, sophieelise.blogg.no, auroramohn.blogg.no, fotballfure.no, mammatilmichelle.blogg.no. Jeg kan selvfølgelig også lage et eget innlegg om hvilke blogger jeg leser :-) Kanskje noen av dere ønsker det?

- Hvem er ditt forbilde?

Oi, det var et utrolig fint spørsmål! Mamma, pappa og storesøster er mine største forbilder, og det tror jeg de kommer til å være hele livet mitt.- Hvor finner du inspirasjon?

Jeg finner inspirasjon så utrolig mange forksjellige steder og nettsider, men kanskje aller mest på weheartit, i blader og hos andre bloggere. Jeg finner så mye fin inspirasjon på weheartit, så jeg anbefaler virkelig dere som har mistet inspirasjonen, ta en titt på den fine siden. Herlighet hvor mange plasser man kan hente inspirasjon!

- Favoritt klesplagg?

Jeg har så utrolig mange favoritt klesplagg og det er så vanskelig å velge ut ett. Shorts og en fin sommerlig topp eller kjole er kanskje mine mest favoriserte klesplagg. Jeg tenkte kanskje å lage et innlegg om favoritter i klesskapet om ikke så veldig lenge. 

Fikk dere svaret på det dere lurte på? Hvis det er noe mer dere lurer på og ønsker å få svar på, kan dere gjerne spørre meg i kommentarfeltet :-)

one year ago

Nå er det akkurat ett år siden jeg fikk oppleve min største drøm og se idolet mitt, Justin Bieber. Dere aner ikke hvor glad jeg er for at jeg fikk oppleve det - det har virkelig vært min største drøm. Jeg savner det kjempe mye og jeg skulle ønske det var i dag konserten var. Det var utrolig spesielt å se han synge og danse live, men det var så utrolig fint. Han var så flink! Jeg er utrolig glad for at jeg kan si at jeg har sett idolet mitt, fordi det er noe som dessverre ikke alle kan si.

Åh, jeg virkelig savner det. ♥♥♥

Har du opplved å sett ditt største idol?

sun is up, so move your body

Hei!

Så utrolig godt det er med ferie - sove lengre, spise god frokost, nyte finværet og trene. I dag våknet jeg klokken ti og fikk utnyttet dagen kjempe godt. Jeg og mamma lagde oss en kjempe god frokost og koste oss med en varm kopp te og et glass iste. Vi hadde planer om å dra på en liten bytur og på café, så vi ordnet oss og dro avgårde i det fine solværet. Mamma fikk shoppet så mye fine ting vi skal ha på hytta og jeg fikk også shoppet litt. Siden været var så utrolig fint, måtte vi selvfølgelig sitte ute på Bjørk café. Mamma spanderte kaffe, brus og kanelbolle. Åh, det var så utrolig koselig ♥ 

Siden det var så fint ute i dag, tok jeg meg en deilig og lang joggetur ute etter middag. Merker at jeg er utrolig sliten, så det skal bli veldig godt å legge seg i senga. I morgen drar vi på hytta igjen og det gleder jeg meg masse til! Blir godt å komme tilbake på hytta og kose oss masse resten av påska.Jeg tenkte å poste innkjøpene jeg gjorde i dag, i dette innlegget. Jeg er veldig fornøyd!Dette fine pudderet fra IsaDora Bronzing Powder kjøpte jeg på Vita for 189 kr. Jeg virkelig trengte meg ett nytt pudder, siden jeg var omtrent helt fri. Hun som jobbet på Vila anbefalte meg dette og jeg har i fargen 87. Jeg gleder meg til å prøve det og jeg tror det er så fint! Jeg kan gjerne komme med en liten anbefaling av pudderet når jeg har prøvd det, om dere ønsker? Jeg var å fikk byttet solbrillene som jeg kjøpte for litt over en uke siden, fordi at når jeg kom hjem, dagen jeg hadde kjøpt de og skulle ta dem på meg, var de utrolig skjev. Jeg tok med meg kviteringen og valgte heller disse fine solbrillene! De sitter godt og er ikke skjeve, og med fikk jeg noe som jeg kunne legge solbrillene i. Solbrillene koster 79 kr og kan kjøpes på BikbokDenne fine buksa/tightsen kjøpte jeg utrolig spontant i dag, men jeg er så fornøyd! Jeg og mamma var allerede dratt til byen, da jeg så at jeg hadde fult av hull i tightsen jeg hadde på meg. Vi skulle bare kjøpe en vanlig svart tights, som jeg kunne ta på meg, men det ble istedenfor denne fine buksa/tighsten her! Den er utrolig god, fin og veldig behagelig å ha på seg, og kan virkelig brukes til alt. Den koster 149 kr og kan kjøpes på BikBok.

Ha en kjempe fin kveld videre, flotte dere!

dagens sommerlige antrekkJakke - Isabell sin fra Only Skjerf - Mamma sitt Converse - DNA T-skjorte - H&M Bukse/tights - BikBok Solbriller - BikBok 

Hva synes du om dagens antrekk?

"her"

Hei!

Jeg tenkte å dele en helt herlig video fra idol av Astrid Smeplass med dere. Helt siden idol, i fjor, har jeg utrolig nok nesten blitt en liten fan av henne. Elsker stemmen hennes og hun imponerer meg veldig! En sang som jeg likte utrolig godt, var når hun sang "her" av Karpe Diem. Sangen ble utrolig spesiell på en god måte, og hun synger så fint! Take a look ♥Hva synes du om sangen av Astrid Smeplass?

masse påskekos på hytta

Hei!

Åh, så fint vi har hatt det på hytta med masse påskekos. Vi måtte dessverre hjem i dag siden både mamma, pappa og Isabell skal jobbe i tre dager. Vi drar tilbake igjen på onsdag og vi gleder oss allerede til å komme tilbake til fine hytta. Vi har koset oss kjempe masse med jacuzzi, turer, god mat, godis og i sofaen med god tv underholdning og film. I går fikk vi middagsbesøk av onkel og kjæresten hans, og det var veldig koselig! Vi var senere på dagen å besøkte dem på campingplassen. De har fått det så fint! Vi spiste kjempe god mat og koset oss - med andre ord, en super fin kveld. I dag har vi virkelig hatt en kjempe fin søndag! God frokost, kort spilling og jeg tok meg en lang og fin joggetur. Det er så deilig å jogge ute når solen står på himmelen og det er nesten skyfritt. Kan virkelig ikke klage! Før vi dro hjem, lagde vi oss en kjempe god søndagsmiddag og koset oss lenge. For en fin og herlig søndag :-)

Vi kom hjem rundt halv ti tiden, og siden det var så fint vær og godt å være på hytta, ville vi ikke stresse hjem. Været har vært utrolig sommerlig i dag og jeg klarer nesten ikke vente til sommeren! Blir så godt med masse varme og sol.Nå som vi er hjemme i tre dager skal jeg få gjort litt blogg "stuff" - endre designet, lage noen innlegg til tiden fremover og rett og slett få litt bedre inspirasjon på bloggen. Tror det blir veldig bra! Gjerne kom med noen tips til meg hva dere vil ha mer av på bloggen og hva jeg kan skrive om. Tar i mot alle tipsene jeg får fra dere! Ha en super fin kveld videre, vi blogges ♥ Har du hatt en fin ferie til nå?

påskeferie

God påskeferie, fininger! 

Åh, nå føles det så godt med ferie. Det er virkelig noe jeg trenger. Vi hadde en kjempe fin dag på skolen i dag med en time norsk, en koselig påskelunsj i to timer og en liten påskefortelling i kirka, før det var avspasering i de to siste timene. Veldig deilig å ta påskeferie to timer tidligere enn planlagt. Når jeg kom hjem var det å pakke litt ferdig og slappe litt av, før vi tok turen til fine hytta. Mamma og pappa var allerede kommet hit og hadde laget hjemmelaget pizza til jeg og Isabell kom. Vi koset oss med utrolig god pizza, mens regnet plasket litt ned. I kveld har vi slappet av og koset oss fremfor tv`en med norske talenter og senkveld, og med masse godis. Mamma og pappa hadde laget og ordnet påskeegg til oss noe som var så koselig ♥ Vi skal kose oss kjempe masse på hytta og vi håper på noen fine dager her i påskeferien med skiturer, slalom, fint vær, jacuzzi, masse god mat og godis. Gleder meg til å være her sammen med familien og ha noen rolige og kjempe fine dager. Ønsker dere en kjempe fin påske og håper dere koser dere super masse! Dere fortjener er super ferie, dere er herlige. Hva er dine planer for denne fine påskeferien?

one day left

Hei!

I morgen er det påskeferie og det skal bli veldig godt! Kjenner jeg virkelig trenger en liten ferie fra skole og lekser, og og før alt som skjer etter påske - en god del prøver, tentamen og ikke minst skriftlig og muntlig eksamen. Blir veldig godt med sommerferie etter alt er ferdig. Har hatt en kjempe fin dag i dag! Skoledagen var ganske grei, sykling til og fra skolen, en veldig god middag og en tur på stamina rundt seks tiden. Var utrolig godt å trene i dag, men litt tungt også. Jeg er veldig sliten nå, så det skal bli godt å sove ♥I morgen skal vi ha påske lunsj sammen med klassen, noe som blir veldig koselig! Vi har også avspasering i de to siste timene, noe som passer så fint siden det er påskeferie. I morgen drar vi på hytta og det blir veldig godt! Vi skal kose oss masse der i påskeferien med skiturer i solen, slalom, kanskje litt grilling, god mat, godis, tv-titting. Gleder meg. Vi snakkes mer i morgen, herlige dere, håper dere har hatt en kjempe fin torsdag :-)Legger med litt sommer og trening inspirasjon på en slik fin torsdag som i dag. Jeg elsker å bli inspirert og weheartit er virkelig en så fin side å finne inspirasjon fra. Jeg virkelig elsker den siden. 

Gleder du deg til påskeferie? God natt, fininger ♥

- filmfesten -

Hei!

Åh, for en utrolig fin gårsdag! Det var så gøy å få være en del av filmfesten og å være nominert til folkets pris. Vi hadde engelsk tentamen på skolen i går, og jeg følte det gikk ganske bra! Jeg var hjemme litt tidligere enn vanlig og hadde god tid til å ordne meg til kvelden. Jeg gikk i dusjen, sminket meg og spiste litt pizza, før jeg tok på meg kjolen. Jeg valgte den svarte kjolen med litt krøller nederst i hårtuppene. Jeg fikk dessverre ikke tatt outfit bilder før jeg dro. Vi kom til spektrum rundt seks og da var showet nærmest i gang. Robin og Bugge åpne showet, etterfulgt med Per Sundnes som konfransier. Veldig artig! Det var flere band som spilte og sang, og masse priser ble utdelt i forskjellige kategorier. Mange gode og fine priser, og veldig fortjent til dem som vant. Det var så mange gode, fine og artige filmer! Det var mange "kjente" som delte ut prisene i går kveld, så det var veldig gøy!Og dere, vi vant folkets pris! Herlighet, det hadde ingen av oss trodd. Det var den nest siste prisen som ble delt ut og vi ble rett og slett veldig overrasket. Vi gikk opp på scena for å mota vinner pokalen av folkets pris, holde en liten takketale og vi fikk klem av blant annet Stig Frode Henriksen som spiller i kill buljo, så det var litt stas :-) Jeg må få beyntte anledningen til å si tusen hjertelig takk for alle som stemte på oss, juryen, filmfest salten, rett og slett alle sammen! Spesielt til alle som stemte på oss, det setter vi virkelig stor pris på. Tusen hjertelig takk ♥ Etter filmfesten dro klassen ut å spiste sammen på orion, noe som var kjempe koselig! Ta en titt på filmen vår, om du ikke allerede har sett den:I dag hadde vi en fin dag på skolen. Lærerne var i alle fall veldig glade for at vi vant folkets pris, hihi. Det var så gøy å vinne! Vi ble utrolig glad. Jeg har vært på fotballtrening i det fine været, dusjet og holdt på med tysk presentasjon jeg har i morgen. På fredag er det påskeferie og det skal virkelig bli godt. Om en stund skal familien dra å spise kveldsmat hos bestemor og bestefar. Det blir veldig koselig som det alltid er. Ha en super fin onsdag videre! Vi blogges.

Har du vært med på noe lignende som filmfest salten?

fin start på en ny uke

Hei! 

I dag skinner solen i Bodø og det blir bare varmere og varmere ♥ Hvor utrolig herlig er ikke det? Startet dagen med en liten stresset morgen, etterfulgt av RLE-prøve på skolen. Prøven gikk helt greit, så jeg håper på et bra og fint resultat! Etter prøven fikk vi en time lunsj før hele trinnet tok bussen til byen for å se "natt til 17" på kino. Filmen var så bra og jeg anbefaler alle som ikke har sett den til å se den. Den var utrolig spennende, morsom og veldig bra laget. Vi dro dit for å se filmen i forbindelse med filmfest salten som er i morgen. Ta en titt på traileren til "natt til 17":Ikke nok med at vi fikk se filmen via skolen og filmfest salten, kom også de tre hovedskuespillerne. Vi fikk spørre dem og ta bilde sammen med dem. Åh, de virket så koselige og ikke minst kjekke! Veldig rart å se dem i virkeligheten etter at vi nettopp hadde sett filmen. Det var i alle fall veldig gøy! Som sagt anbefaler jeg virkelig denne filmen - kjærlighet, drama, Oslo, fester.

Jeg fikk en veldig fin start på en ny uke, og mandagen har gått så utrolig fort enn hva den pleier å gjøre. Været var jo helt nydelig i dag, så før vi tok bussen hjem, gikk jeg og noen jenter fra klassen en liten tur på kaia med solen stekende og litt typisk Bodø vind. Veldig deilig! I dag har jeg også vært på fotballtrening, og jeg ble faktisk litt små kaldt etter på, så det ble en litt lang og god dusj på meg. Nå har jeg akkurat spist litt og holder på med en tysk-presentasjon som jeg skal fremføre på torsdag. I morgen er det filmfest salten, og det gleder jeg meg virkelig til! Blir nok så gøy. Tenk om vår film vinner folkets pris? Æh, hadde vært så gøy! Dere kan trykker her for å se vårt bidrag til fimfest salten. Jeg vet dessverre ikke om jeg får oppdatert dere i morgen, før jeg drar, men hvis ikke blogger jeg til dere og oppdaterer dere på onsdag. Ha en fin mandag videre, fantastiske dere! Vi blogges :-)

Hvordan har din mandag vært, og har du sett filmen "natt til 17"?

new dresses in the wardrobe

Jeg tenkte at jeg selvfølgelig måtte vise dere kjolene jeg bestile meg når det var 100 kr for kjoler på nelly. Angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte disse to kjolene! De sitter perfekt og er så utrolig fine. Kommer til å bruke de i flere anledninger, i sommer og ferier. Åh, jeg virkelig elsker de og gleder meg til å ta kjolene godt i bruk. Take a look:Denne kjolen må nesten være en av de søteste kjolene jeg har! Med blomster både fremme og bake og med en så utrolig fin lengde på kjolen, er dette en kjolen som passer meg utrolig godt. Er veldig fornøyd og den sitter helt perfekt! Denne kjolen kommer nok helt sikkert til å bli tatt veldig godt i bruk i sommer og i flere anledninger, kanskje spesielt på cruiset. Rødfargen var utrolig lekker og fresh, og denne ser jeg så fint på meg når jeg blir brun. Jeg har denne i størrelse small.Se denne flotte kjolen! Er utrolig fornøyd og den passer meg så fint. Jeg har alltid ønsket meg en kjole med litt åpen rygg og denne var perfekt! Kjolen har en utrolig fin lengde, ikke for kort og ikke for lang. Mønstrene er så fine. En blanding av svarte blonder og hudfarger. Dette er en kjole som virkelig kan brukes til mange anledninger og jeg kommer nok også til å ta den i bruk på cruiset, og blir nok så fin når jeg blir brunere. Jeg har også denne i størrelse small.

Hva synes dere om de nye kjolene mine? Siden det er filmest Salten på tirsdag, skal jeg ha på meg en av disse kjolene. Jeg er veldig usikker på hvilken jeg skal bruke, og jeg har fått hjelp av både venner, mamma, pappa og søster. Det hadde vært så fint med deres hjelp også, så gjerne skriv hvilken kjole du synes jeg bør gå i på filmgallaen! Kanskje kommer dere med forslag hvordan jeg kan ha håret? :-)

lovely sunday

Hei!

For en utrolig fin søndag det er og har vært! Etter noen dager med både snø, strom og regn, skinner endelig solen og himmelen er helt skyfri. Jeg våknet rundt halv tolv i dag av at Isabell spurte meg om jeg ville bli med å gå tur. Selvfølgelig måtte vi utnytte det utrolig fine været! Hun stekte egg til oss og vi koste oss med en god frokost, før vi kledde på oss og tok turen til Keiservarden. Så fint, og så mange folk! Nero var også glad og fornøyd for å være med! Jeg har også fått litt farge i fjeset, og det føles veldig godt. Nå lengter jeg bare mer og mer etter sommeren. Dette var virkelig en super fin avslutning på helga :-)

I går bestod dagen av en liten bytur, joggetur i solnedgang og taco kveld med familien, og en liten jentekveld på fredag. Denne helga har vært så fin!  Ser det ikke bare helt fantastisk fint ut? Åh, flere turer opp til Keiservarden blir det masse av. Vi gikk opp og jogget en god del ned, noe som var helt perfekt. Solen varmet og det gjorde virkelig vi også. Hehe! Nå har jeg vært i dusjen, og om en stund blir det en god søndagsmiddag. Jeg må også øve litt på RLE-prøven vi har i morgen, men føler at prøven kommer til å gå veldig bra! Senere i kveld kommer far og tante på besøk og det blir veldig koselig. Alltid så koselig med søndags besøk. Nyt denne super fine søndagen videre! Vi blogges! Er det fint vær hos deg? ♥

dagens innkjøp

Dette var det som stod på "handellisten" min i dag og noe jeg trengte, spesielt noen nye hvite kort sokker. En pakke med mange hvite sokker til 79 kr, concealer til 139 kr og deodorant til 39 kr. Alt dette er kjøpt på H&M. 

Nye solbriller hva noe jeg trengte, og disse var noen jeg kunne tenke meg! Kjøpte disse på BikBok for 79 kr. Likte de veldig godt! De hadde forskjellige utvalg og typer av slike solbriller, så disse kan du finne på BikBok. Du fikk også med noe du kunne ha solbrillene i, noe som var utrolig smart!

Hva synes du om innkjøpet?

god lørdags formiddag

Hei!

God helg, skjønneste dere! Nå er det endelig helg og den skal jeg nyte utrolig godt. Kjenner jeg trenger det. Jeg fikk dessverre ikke blogget i går, men fredagen gikk så alt for fort! Startet helga med å spise pizza sammen med familien, noe som bare er så koselig. Jeg dro litt senere på fotballtrening og når jeg kom hjem gikk jeg i dusjen, så litt familiekos før jeg dro ned til en venninne av meg, og var sammen med seks herlige jenter. Vi hadde taco og spille kveld, og det synes jeg virkelig var så koselig og vi koste oss super masse! Vi spilte blant annet kortspillet "games", hvis noen av dere kjenner til det. Det er utrolig gøy! I dag er det lørdag, og den skal jeg tilbringe med en liten bytur, trening og taco kveld sammen med familien. Jeg våknet klokken ti i dag, og nå sitter jeg å spiser litt frokost og øver litt på RLE-prøven vi skal ha på mandag, og skal snart ordne med litt for en liten bytur. Er noen småting jeg må kjøpe, og etter det tenkte jeg å dra å trene før det blir en fin og rolig kveld med familien. Dere får ha en super fin lørdag videre, vi blogges litt senere ♥Skal prøve å få postet outfit senere i kveld, er utrolig lenge siden! Det er så vanskelig å ta bilder ute nå som været er så variert - snø, regn, storm, sol. Håper dere forstår!

Hva er dine planer for denne fine lørdagen? 

soon weekend again

Hei! 

Tiden, ukene og dagene går så utrolig fort og nå er det torsdag allerede. Min torsdag har vært super fin! Startet dagen med god frokost sammen med mamma og avsluttet på skolen klokken to. Passet meg veldig godt. I dag har jeg vært å trenet, gjort litt husarbeid og en god del lekser, og holdt på med tysk-presentasjon som jeg skal fremføre neste torsdag. Mamma og pappa er hos noen venner og Isabell har vært på jobb, så jeg har omtrent vært alene hjemme i kveld. Jeg har koset meg med god omelett til kveldsmat, som mamma laget til meg, og slappet av. I morgen er det helg igjen, noe som skal bli veldig godt! De neste kommende dagene før påske blir ganske rolige og det skal bli veldig godt etter noen travle dager på skolefronten :-) Cardigan - Mamma sin fra BikBok  Genser - Gina Tricot  Klokke - Daniel Wellington

Så fine kommentarer dere legger igjen i kommentarfeltet! Dere er super herlige ♥ Så flott at så mange av dere ville være med på linkrunden. Vinnerne vil bli kåret i neste uke.Må bare legge med dette sommer bildet fra Spania, siden jeg gleder meg så utrolig mye til sommeren! Tipper det nok helt sikkert flere av dere der ute som gjør det. Jeg klarer rett og slett ikke vente til shortsene og bikinien skal på, og når sommer solen kommer. Åh. 

Har du hatt en fin torsdag?

vinnerne av linkrunden #3♥ Celine - http://jesk.blogg.no. Denne utrolig søte og flotte jenta har en utrolig fin blogg! Celine skriver utrolig bra, og har mange varierte, fine og gode innlegg. Hun tar så fine bilder og hun bruker mange fine og herlige antrekk. Celine har en inspirerende blogg og hun kommer med mange gode tips, og hun gir mye av seg på bloggen. Ikke minst virker hun som en super jente! Hun fortjener at alle dere tar en tur innom hennes flotte blogg!♥ Karina - http://fashi0ndoll.blogg.no. Denne vakre jenta har en utrolig fin blogg, med mange fine bilder. Hun har en utrolig fin klesstil og er så flink med sminke og outfit. Hun skriver gode og varierte innlegg. Karina blogger veldig bra og hun virker som en super jente! Hun fortjener masse ros for bloggingen sin. Det er virkelig verdt en tur innom Karina sin super fine blogg! 

 Gratulerer så masse til disse to herlige jentene! Om du ønsker å bli med i linkrunden og vinne neste uke, kan du bli med nå! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med :-) Masse lykke til! Ønsker du å bli linket?

første april

Hei!

I dag er det første april og det er starten på en helt ny måned. Nå er våren på vei og april er virkelig en tid for det. Det er utrolig mye som skjer i april og tiden kommer til å gå så fort! Heldigvis er april en super fin måned. Er det forresten noen av dere som er blitt lurt i dag? Jeg har faktisk ikke blitt lurt selv i dag! Hihi.

Starten på uken har vært utrolig fin! Det var utrolig nydelig vær i går og det super fine været gjør humøret enda bedre. Jeg hadde fotballtrening og øvde på naturfagsprøven vi hadde i dag. Følte det gikk ganske greit! I dag våknet jeg nærmest til snøstorm, men jeg håper snøen ikke ligger lenge. Jeg har gjort en god del lekser i dag, og det er godt å få unnagjort litt. Jeg har også vært å trenet på stamina sammen med en venninne av meg. Det var overraskende blandet følelser av tungt og godt å trene i dag. Det er virkelig deilig etterpå, ta seg en god dusj og slappe helt av. Nå sitter jeg å spiser kveldsmat og titter litt på paradise hotel. Er utrolig sliten etter en lang og fin dag, så det skal virkelig blir godt å legge seg og sove. 

Tusen hjertelig takk for så mange fin kommentarer i det siste! Det betyr utrolig mye, og det varmer virkelig blogglysten.God natt, flotte dere ♥

sunshineSe så utrolig fint været var i går! Solen var høyt oppe på himmelen i hele går og varmet skikkelig. Fikk mange perfekte blinkskudd av det vakre været, og jeg tenkte at jeg måtte dele noen av bildene med dere. Åh, nå kan sommeren bare komme ♥

Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits