tips til gode serier

♥ 90210♥ The Vampire Diaries 
♥ Pretty Little Liars ♥ Frustrerte Fruer ♥ One Tree Hill ♥ Grey´s Anatomy Tenkte å tipse dere om noen gode, fine, artige, koselige og spennende serier. Her er noen av de jeg følger med og ser på, og alle er virkelig utrolig gode serier!

Ser du på noen av disse, og kanskje du kan tipse om flere serier?

så godt som sommer

Hei!

Akkurat nå sitter jeg på hytta og ser utover det nydelige været som er ute. Mamma og pappa har spist reker og jeg pizza. Helt fantastisk - så godt som sommer. I går brukte jeg dagen på en god frokost, soling hele dagen, joggetur og styrke, grilling sammen med familien og rett og slett bare koset meg. Det er virkelig så herlig. Klarer virkelig ikke sitte stille av tanken på at det er sommer ute og ferien starter om kun tre uker ♥  

Jeg har blitt utrolig solbrent og brun på disse dagene som har vært, og det er et godt tegn på at sommer i Norge ikke er så aller værst. Startet dagen i dag med en gåtur med Nero, en god frokost og selvfølgelig soling i bikini. Det slår aldri feil på dager som dette. En joggetur og styrke ble det senere, pakking til hytta og en fin kjøretur til hytta med norsk natur. Vi har koset oss fra første sekund vi kom hit. Å være på hytta om sommeren er så utrolig fint.

Vi kan det å kose oss om sommeren. Nå har vi spist god mat og sitter ute å nyter finværet. Å blogge ute om kvelden er virkelig noe jeg har savnet å gjøre. Vi drar hjem i morgen, siden mamma og pappa skal i konfirmasjon. Jeg skal virkelig nyte formiddagen på hytta før vi tar turen hjem igjen. Jeg holder forresten på med innlegget om mine sommerplaner og jeg kjenner det kribler i magen når jeg skriver det. Jeg gleder meg så mye til sommerferie og alt jeg skal oppleve - klarer virkelig ikke vente ♥ Blir så spennende. 

Har du hatt en super fredag?

dagens antrekkTopp - Gina Tricot Shorts - Vero Moda Cardigan - Vero Moda

Hva synes du? ♥ 

nå kan jeg senke skuldrene litt

Hei!

Nå kan jeg endelig senke skuldrene litt etter en fullført mattemuntlig og deilig er det. Jeg nyter virkelig litt "fri" på skolefronten, frem til muntlig eksamen. Tenk dere, snart er det sommerferie. Åh, jeg gleder meg!Dagen i dag har rett og slett vært utrolig vakker og været er så fint. Skoledagen gikk utrolig fort og jeg fikk gå hjem de to siste timene, og jobbe med ett kunst & håndverk prosjekt som jeg holder på med. Vi grillet for første gang i år og det føltes virkelig godt. Grillmaten smaker alltid himmelsk og pappa er så flink til å grille. Jeg fikk så sommerstemning ♥ Bikinien har vært på siden halv to og til halv åtte, og da var det på tide å ta en joggetur og en halvtime med styrke ute i solnedgangen.Dette er så utrolig deilig. Å ligge ute å ta styrke etter en deilig joggetur er rett og slett helt perfekt, og noe jeg har ventet lenge på. Etter skoledagen i morgen tar vi langhelg og det blir så godt. Jeg starter langhelga med bursdagsfeiring av vår kjære tante og fotballkamp. Langhelga bringer nok med seg nydelige og kjempe fine dager ♥ 

Har du hatt en fin og sommerlig tirsdag? 

new in - giftMamma og pappa kom hjem fra Trondheim i går og med seg hadde de også en liten gave til meg og Isabell, og dette flotte antrekket fikk jeg! En nydelig og utrolig stilig shorts og en hvit singlet, som alltid er så fint og lurt å ha. Mønstret og formen på shortsen er så fint, og passer så fint til en hvit singlet.

Shorts og Singlet - Vero Moda i Trondheim. Shortsen er i x-small g singletten i small.

Hva synes du? ♥

nydelige sommerdager

Hei!

Været i Bodø er virkelig upåklagelig for tiden, rett og slett helt nydelig. I går våknet vi til stor sol og lagde oss en god frokost i solsteken. Jeg og Isabell tok oss begge en joggetur og styrke for mage og lår, og vi utnyttet været så godt vi kunne. Resten av søndagen tilbringte vi hos mor og far, der vi ble servert god mat og god dessert. Vi koset oss ute med tur, soling og tror det eller ei, spilte vi litt frisbee. En så fin avsluttning på en nydelig helg ♥I dag har været helt nydelig! Sydentempraturer og soling i bikini klager vi virkelig ikke på. Skoledagen har vært kjempe fin, og nå kan jeg endelig krysse av dansefremføring av planen. Jeg fikk 5+ og er super fornøyd! Jeg og Isabell ordnet oss en himmelsk god mat i dag, noe som passet helt perfekt på en så fin dag. Vi begge satt ute med litt lekse og bikini, før vi tok gåturen opp til Hunstadtoppen. Utrolig fint å ta den gode og lange gåturen opp, og ikke minst god trening.

Nå har vi dusjet og sitter å spiser kveldsmat, og vi begge er blitt så brune på så kort tid. Jeg virkelig elsker været nå for tiden, og nå har jeg så mye inspirasjon. Mamma og pappa kommer hjem fra Trondheim i kveld, så jeg og Isabell har ordnet og vasket i huset. Hihi - flinke jenter :-) Gleder meg til å se hva de har handlet med seg hjem. Håper dere har hatt en super mandag!

Hvordan er været hos deg fortiden?

nytt i klesskapet til sommeren

Bikini - Cubus - overdel 129 -, & truse 99 -, Topp - BikBok - 49 -,Skjørt - BikBok - 179 -,Kjole - Vero Moda - 229 -,

Jeg ble super fornøyd med innkjøpene mine! Nå begynner jeg å bli litt klar for sommeren, hihi :-) Hva synes du om innkjøpet?

dagens antrekk

Cardigan - Bershka Bukse - Gina Tricot Singlet - BikBok Veske - H&M Klokke - Daniel Wellington

Hva synes du om antrekket? ♥ 

- god lørdag -

God lørdag!

Tusen hjertelig takk for så mange fine tilbakemeldinger på håret! Dere er så gode ♥ Jeg startet helga med fotballkamp og vi tapte dessverre 3-2, men vi spilte helt utrolig bra! På kvelden hadde jeg og Isabell en skikkelig pizzakveld med norske talenter finalen på tv. I dag var det bytur som sto på planen, etter en god frokost. Så mye fint det har kommet i butikkene! Vi begge fant oss så mye fint, som jeg selvfølgelig skal vise dere. Jeg ble så utrolig fornøyd!

Vi lagde oss en god lunsj når vi kom hjem, og nå sitter vi begge med litt arbeid. Senere i kveld skal vi bestille mat fra felini. De er så flinke og maten smaker helt himmelsk hver gang. Det gleder vi oss til! Nå er det en joggetur og styrke på mage og bein som venter. 
 
Det er ikke en blåflekk dere ser på armen min, om dere skulle lure. Hehe. Dagens antrekk kommer senere i kveld, og innkjøpene kommer i morgen. Gleder meg til å vise dere! Ha en kjempe fin lørdag videre ♥

Hva er dine planer for kvelden? 

hair changes

Hei!

På 16. mai var jeg å klippet meg og stripet etterveksten, som jeg pleier å gjøre før jul og før sommeren, om ikke oftere. Jeg blir like fornøyd hver gang! Det er så godt å få bort de slitte tuppene og få freshet opp håret til sommeren. Frisøren min legger inn nye og lyse striper, og slik ble resultatet:Ble det ikke så fint? Er utrolig fornøyd. Jeg har gått til en fast frisør hver gang og hun overrasker alltid, og vet virkelig hva jeg ønsker. De er så utrolig flinke, og servicen er virkelig ikke til å klage på. Frisørsalongen heter Hettys frisør og du kan ringe 755 15 416 om du ønsker å bestille time ♥

something you need to see

Jeg kom over en video på youtube her om dagen, og tårene falt virkelig med en gang. Videoen går nesten verden rundt. Sangen handler om det å være mobbet, og er rett og slett en utrolig ærlig og fin sang. Take a look ♥Var de ikke bare utrolig flinke? Åh.

finn inspirasjon i bladerDet er faktisk utrolig hvor mye inspirasjon man kan finne i blar. Sminke, hår, hud, mote og klær. Alt fra a til å. Det er virkelig slikt som gjør meg inspirert! Jeg gikk over mine blar for en stund tilbake og jeg fant så mye inspirasjon. 

Hvor henter du din inspirasjon fra? 

ingen tid for fri

Heihei, flotte dere!

Er det flere av dere der ute som sitter med en del skolearbeid hengende over dere? Jeg som trodde jeg virkelig kunne nyte disse to dagene med fri, men her sitter jeg med fult av skolearbeid. Haha, det er typisk lærere som pakker på oss fult med arbeid før sommerferie. Jeg har utnyttet dagen i dag, vært litt effektiv og fått gjort en god del, og det er jeg glad for. 

Jeg startet dagen klokken ti med en lang tur med Nero i et deilig og fint vær, og lagde meg en god frokost.  Formiddagen gikk til lekse, God morgen Norge og Ellen Degeneres Show. Ganske fin og god formiddag. Mamma og pappa er dratt på hytta, siden de skal kjøre videre til Trondheim i morgen. Søskenbarnet vårt har konfirmasjon på søndag og jeg og Isabell kunne dessverre ikke være med. Skulle så veldig gjerne vært med og feiret dagen sammen med henne og familien, men jeg kan dessverre ikke. En tur til Trondheim frister veldig mye.

Jeg og Nero tok en joggetur i løypa, siden været er så utrolig fint og varmen stiger. Løypa er så fin når det er sommer! Åh, elsker å kunne jogge i shorts og tskjorte uten å fryse. Nå ligger vi begge nydusjet og sliten i sofaen, og jeg skal snart gjøre litt skolearbeid og lage meg mat. Håper dere får en fantastisk fin torsdag videre ♥Har du travle skoledager før sommerferien?

- bird tattoo -
Jeg synes virkelig slike fugle tatoveringer er så fine. Åh ♥ Jeg har veldig lyst på, og det kan bety og symbolisere så mye.

Hva synes du om slike tatoveringer? Kanskje noen av disse over gav inspirasjon og falt i smak for deg.

some wants from nelly #2

Denne gangen tenkte jeg å vise dere wants av treningsklær på nelly. Åh, det er så utrolig mye fint og jeg drømmer meg helt bort. Det er så mange fine og freshe farger. 


♥ 1 - her ♥ 2 - her ♥ 3 - her♥ 4 - her ♥ 5 - her

♥ 6 - her ♥ 7 - her ♥ 8 - her ♥ 9 - her

Var det noe som falt i smak for deg?

so good to be done

Hei!

Åh, nå kan jeg endelig senke skuldrene litt og nyte de flotte dagene fremover ♥ Jeg er ferdig med matteeksamen, og har fri alle dagene denne uken bortsett fra onsdag. Hvor utrolig deilig er ikke det? Matteeksamen var ganske vanskelig, overraskende vanskelig. Jeg følte det gikk helt greit og jeg er veldig spent på resultatet. Været har vært helt nydelig i dag! Rett og slett upåklagelig. Her snakker vi bikini, shorts og solkrem.

I dag har det vært en dag med eksamen, trening og en lang tur med Nero. Å nyte det fine været, må virkelig til på en dag som dette. I morgen venter en fridag med en deilig joggetur, soling i bikinien og bursdagsfeiring for vår herlige bestemor som fyller år i morgen. Det blir nok så utrolig koselig - ikke minst deilig med en fridag. Ha en vakker mandagskveld videre ♥

Har du hatt en finfin start på uken?

hipp, hipp, hurra

God 17. mai og gratulerer så masse med dagen, Norge ♥ 

For en flott dag det har vært i dag! Været har ikke vært like fint som vi håpet på med masse regn og vind, men jeg har koset meg! Jeg har blitt utrolig forkjølet og føler meg ikke spesielt bra, men å nyte nasjonaldagen til Norge, er noe av det koseligste og fineste jeg vet. Dagen startet tidlig, kl. 08.00, og da hadde mamma og pappa ordnet en så god 17. mai frokost. Vi koste oss lenge, sminket oss og tok på oss den vakre bunaden, før vi dro videre til byen der jeg skulle gå i skoletog. I år var det siste gang vi går i skoletog med skolen, og det er litt trist å tenke på.Når jeg var ferdig å gå i skoletoget, gikk og kjørte vi litt rundt i byen, før vi tok turen hjem igjen. Bestemor, bestefar, mor, far og tante kom til oss for å spise gode kaker og is, brus og kaffe. Pavlova med Norge´s flagget var en av kakene. Vi pratet, lo og koset oss masse før vi tok turen videre til borgertoget. Jeg gikk i borgertoget for Hunstad fotballklubb sammen med noen lagvenninner og vi ropte og sang helt til halsen sa stopp. Vi gikk i regn og vind nesten hele veien, men artig og koselig var det virkelig.

Vi var hjemme rundt halv seks tiden og da var det litt godt å ta av bunadskoene, som hvert år gir litt gnagsår. Jeg byttet ut bunaden med gode og varme klær. Jeg virkelig elsker å bruke bunaden. Den er så fin! Siden mamma dro på jobb i ettermiddag, lagde Jeg, pappa og Isabell oss en god middag i kveld.Jeg har også funnet litt, bare litt, inspirasjon og motivasjon til å gjøre litt matte på selve nasjonaldagen. Nå har jeg virkelig lagt meg ned på sofaen for kvelden og ser på film. Utrolig rart hvor fort slike anledninger går og at det er ett år til neste gang. Jeg virkelig elsker 17. mai, det er noe av det koseligste jeg vet ♥

Håper deres 17. mai har vært fantastisk og nyt kvelden videre, kjære dere.Som jeg nevnte på torsdag skulle jeg klippe og stripe etterveksten i går, og jeg ble så utrolig fornøyd og det var så godt å få bort det slitte håret og etterveksten. Håret er finere og kortere, og er virkelig klar for sommeren og ikke minst dagen som var i dag. Etter to timer og to kopper med te, var jeg ferdig og veldig fornøyd. Dere skal få bedre og klarere bilder i et senere innlegg, men her har dere en liten smakebit, hihi:"det kalles bare uflaks"

Hei!

Dagene har rett og slett gått i ett helt siden mandag. Jeg har gjort ferdig og fremført en stor samfunnsfagsoppgave, hatt en liten minitalk, samtale, i engelsk, prøve i tysk og trening. Alt har egentlig gått veldig bra, og det er jeg ganske fornøyd med. Været har vært så fint disse dagene, og det gjør dagene og humøret så mye bedre. Jeg er også blitt litt forkjølet igjen og det liker jeg absolutt ikke.

For en spennende dag det har vært i dag! Vi ble trekt opp i skriftlig eksamen, og gjett hva min klasse kom opp i:..matte.. Jeg hadde det på følelsen så lenge. Det positive er at vi får fri resten av uken, siden vi skal ha matteeksamen på mandag. Jeg gruer meg veldig. Vi regnet masse på skolen i dag og jeg har regnet en del hjemme. De kommende dagene blir nok også brukt til regning. Krysser fingrer og tær på at jeg klarer meg bra.

I dag har jeg også vært på fotballtrening og nå er jeg så sliten. Jeg har tatt meg en god og varm dusj og spist meg en god kveldsmat. Ingenting er bedre enn det. I morgen er det bare å forberede seg til en hel dag med matte på skolen.Jeg gleder meg forresten så masse til 17. mai! Gå i tog, spise god mat og kaker, is og feire med familie og venner. Åh, klarer virkelig ikke vente. 17. mai er så koselig ♥ I morgen skal jeg klippe meg og stripe etterveksten, noe jeg pleier å gjøre før jul og før sommer, og det er så deilig! Det blir veldig godt å få bort de slitte tuppene. 

Hvilke fag ble du trekt opp i, i dag? God natt, fininger

vinnerne av linkrunden #6♥ Karoline - http://karoline.femelle.no. Karoline har en utrolig nydelig blogg! Hun skriver kjempe bra og variert, og har en kjempe fin stil. Bloggen hennes er fult av inspirasjon og hun tar så fine bilder. Designet hennes er veldig fint og innleggene hennes er fine og ryddige. Ikke minst så er hun utrolig vakker, og virker kjempe hyggelig! Jeg synes hun virkelig forjtener at alle dere tar et lite tastetrykk inn på hennes nydelige blogg.

♥ Gina - http://ginaha.blogg.no. Gina har en fantastisk fin blogg! Hun skriver godt og variert, og legger ut kjempe fine bilder. Hun har også ganske mange inspirasjonsinnlegg på bloggen. Om du er ute etter en blogg med inspirasjon, er Gina sin blogg for å hjelpe deg. Designet hennes er kjempe fin og innleggene hennes er fine og ryddige. Hun virker og er veldig søt! Dere må selvfølgelig sjekke ut Gina sin fine blogg.

Gratulerer så masse til disse to flotte jentene! Om du ønsker å være med i linkrunden og kanskje vinne neste uke, kan du bli med nå! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med i kommentarfeltet :-) Masse lykke til, fininger! Ønsker du å bli linket?

dagens antrekkSkjørt - BikBok Bluse - Vila Solbriller - BikBok Cardigan - BikBok Converse - Dna Klokke - Daniel Wellington

Hva synes du om antrekket? 

some wants from nelly #1

Hei!

Siden det nærmer seg sommer med store skritt, tenkte jeg å dele mine "wants" fra nelly fremover og kanskje hjelpe dere litt. Denne gangen tenkte jeg å dele ni nydelige, enkle og utrolig fine skjørt til dere, som passer helt perfekt til sommeren:


1 - blått skjørt, her 2 - langt og grått skjørt, her 3 - svart og hvitt skjørt, her


1 - enkelt og hvitt skjørt, her 2 - enkelt og svart skjørt, her 3 - fargete og litt blomstrete skjørt, her


1 - svart og hvitt skjørt, her 2 - fargerikt og hvitt skjørt, her 3 - fargerikt skjørt, her

Hva synes du? Kanskje du fant deg en liten favoritt ♥

sunday is a fun day

God søndag ♥

Helga har vært utrolig fin og rolig for min del. På formiddagen i går tok vi turen til mor og far, etterfulgt av en så god tur opp til keiservarden. Kjempe god mat, serie og Melodi Grand Prix ble det senere på kvelden, noe som var veldig koselig og helt perfekt. Vi spiste opp maten før jeg rakk å trekke frem kameraet, men koselig var det virkelig. Bluse - BikBok Jakke - BikBok Bukse - Vero Moda

Jeg tok noen outfitbilder til dere i dag! Jeg er ikke alltid like heldige med bildene, men jeg fikk noen fine. Nå er det virkelig litt sommerstemning ute og det elsker jeg virkelig. Savner lukten av sommeren og den herlige sommerfølelsen.

I dag startet vi dagen med en god frokost og frustrerte fruer, før jeg tok meg en god joggetur ute i løypa og øvelser for mage og lår. Jeg og Isabell har vært å spist middag hos bestemor og bestefar, og det er alltid så koselig å være på besøk hos de herlige besteforeldrene våre. Vi ble servert god mat og dessert. Latter og kartvising ble det mye av. Mamma og pappa er også kommet hjem, og nå sitter vi alle å koser oss fremfor tv`en med god underholdning. Dagen i dag har jeg også brukt til litt skolearbeid og denne uken blir virkelig spennende. Ha en super fin kveld, dere! 

Har din helg vært bra?

daily dose of inspiration

Hva synes du? ♥

travle dager

Heihei!

Beklager så masse for utrolig dårlig blogging og oppdatering, men uken har bestått av travle og lange dager. En liten kort oppsumering av uken min:

Bading, grillkveld, skolearbeid, trening, øving til HUS-dagen som var på onsdag, HUS-dag og kamp på Rognan. Med andre ord en stressende uke. Nå er det endelig helg, og godt er det. Dagen i dag har vært helt nydelig! Været har vært så utrolig fint og nydelig denne uken, og varmt er det også. At det er så fint vær ute, gjør virkelig noe med humøret. Helga skal jeg virkelig nyte og det blir godt med litt fri. Mamma og pappa har dratt helt til Ørnes med alle hyttenaboene, for å feire bursdag til en hyttenabo av oss. Jeg og Isabell er alene hjemme i helga, og vi skal kose oss begge to! Jeg har vært på en liten joggetur, tross alt smertene i magen. Ibux og joggetur er det som hjelper meg mot magesmerter. I kveld har vi handlet litt, spist god pizza og godis og koset oss med den flotte fredagsunderholdningen. Trengte virkelig en rolig dag - har vært så mye på plan denne uken og jeg merker jeg er så sliten. 

Holder forresten på å kommentere tilbake til dere, men det tar litt tid, siden det er så mange og fine kommentarer. Ønsker dere en kjempe fin kveld videre  ♥Hva er dine planer for helga?

those red lipsDenne røde leppestiften kjøpte jeg på H&M for en god stund siden. Den er overraskende fin og bra for å være fra H&M. Den er litt slitt, men er veldig bra - du får fine røde lepper. 

Har du prøvd denne før og har du kanskje anbefalinger for forskjellige leppestifter? 

årets første bad

Hei!

Åh, for en vakker og nydelig sommerdag det har vært i dag. Se så vakker himmelen er nå:Dagen i dag har vært så fin! Lå i senga helt ut til 08.00 og det var veldig godt. Skoledagen var super fin! Vi øvet litt til HUS-dagen som er på onsdag, der vi er åtte jenter som skal danse, blant annet. Det blir nok veldig bra! Er selvfølgelig gøy å danse litt med flotte jenter. Vi hadde også fotballtrening klokken 16. Jeg måtte rett hjem, spise litt og dra videre på trening. Helt perfekt å trene ute i et så nydelig vær ♥I dag har jeg også vært å tatt årets første bad! Jeg ble utfordret til å bade, på facebook, og jeg utførte det. Det var veldig, veldig, veldig kaldt, og jeg følte rett og slett ikke mine egne tær, fingrer - hele meg. Godt at jeg har gjort det! Hihi. Om ikke lenge skal jeg legge meg i senga, og det blir veldig godt å legge seg etter en super fin mandag!

Tusen hjertelig takk for så mange fine kommentarer i det siste! Jeg kommenterer alltid tilbake til dere. Dere er så fine. 

the new summer backgroundNå var det på tide med litt forandringen på bakgrunnen min, og nå er dette min nye sommerlige bakgrunn. Det er egentlig kun en kollasj, men jeg gjorde den tredoblet. Synes den var så sommerlig! Jeg har selvfølgelig funnet den på weheartit. Nå er det ikke lenge til det er sommer, og neste måned er det sommerferie.Hva synes du?

fin avslutning på en fin helg

Hei!

Åh, for en vakker og nydelig søndag det har vært. Virkelig en kjempe fin avslutning på en kjempe fin helg. I dag våknet jeg og Isabell rundt elleve, spiste en god frokost og så på frustrerte fruer. Litt senere tok vi oss turen opp til flotte Keiservarden. Det var så deilig og ikke minst godt å ta gåturen opp dit. Bodø bader i sol, skyfri himmel og varme, og det er så herlig. Det er en liten stund siden sist nå. Vi var hjemme rundt halv to og jeg gjorde litt husarbeid før jeg gikk i dusjen. Vi måtte selvfølgelig sitte ute å sole oss, mens vi spiste druer med kesam - helt himmelsk. Jeg har vært uten en liten tur med Nero og nå slapper jeg bare av. Når mamma og pappa kommer hjem fra hytta skal vi spise laks med godt tilbehør, og det er så godt. Langhelga har gått veldig fort, og i morgen er det tilbake på skolebenken for hardt og godt arbeid. Håper deres helg har vært kjempe fin, og nyt søndagen videre ♥

Hvordan har din søndag vært? 

det nydeligste plagget jeg vet

I dag fikk jeg endelig bruke det nydeligste plagget jeg vet. Nordlandsbunaden er så fin og jeg er så glad for at jeg har en slik bunad. På 17. mai skal den på igjen, og det gleder jeg meg til. Sist gang jeg brukte den var på konfirmasjonsdagen min 18. mai.Jeg, mamma og pappa har vært i konfirmasjon i dag, og det var veldig koselig. Gode kaker, fine folk og fint vær. Nå har jeg fått av meg bunaden, spist en god middag sammen med Isabell, gått en lang tur med Nero og bare slapper av. Mamma og pappa dro på hytta igjen og Isabell er hos en venninne, så jeg er alene hjemme for øyeblikket. Skulle gjerne hatt litt selskap jeg også, men Nero er her og jeg trives helt greit i mitt eget selskap også.Jeg har forresten laget meg en ny, sommerlig og foreløpig header. Ganske deilig å friske opp litt! Det hadde vært så koselig å vite hva dere synes - kan jeg bruke den som header, er den bra? 

Hvilken "type" bunad har du? 

time to look at these outfits

Tenkte å poste litt vår/sommer outfits til dere nå som den tiden nærmer seg. Jeg gleder meg til den tiden kommer der vi kan gå i litt tynnere klær og ikke føle oss så innpakket. Det er så utrolig deilig å gå rundt i skjørt, topp eller kjole, lette sko, solbriller og bikini. Se hvor freshe disse antrekkene ser ut! Veldig enkle, men veldig fine. Antrekken kommer frem på hver sin måte og har hver sine farger. Samtidig som antrekkene er litt enkle, utfyller de ett veldig fint vår og sommer antrekk. Åh, blir det ikke deilig? Jeg prøver å lete etter slike lange kjoler, som dere ser på bildet til venstre. Synes de er veldig fine å bruke og de kan virkelig brukes til alt, og de blir spesielt fin på når du er brun og en fin sommerdag. På disse to bildene er det kombinasjoner av kjempe fine antrekk.

Dette var en liten smakebit på lignende innlegg jeg kommer til å publisere fremover. Håper dere liker slike innlegg! 

Hva synes du? 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits