daily dose of summer inspiration
Hva synes du? ♥


 
 
Beklager kjempe masse for dårlig oppdatering fra min side. Oppdaterer dere litt senere i dag. I dag har vi fri, og nå venter en treningstur og bursdag til bestefar i ettermiddag. Nyt tirsdagen videre!

anbefaling - få fine og myke lepper

Lypsyl, Rosy Lips - Dette er kanskje den beste lypsylen jeg har hatt - fine og myke lepper, glinser og glanser litt og holder leppene dine i form. Det er litt ekstra rosa glans i lypsylen, noe som passer veldig fint til de jentene som ikke liker eller ikke bruker leppestift. Den holder utrolig lenge og du trenger ikke tenke på at den skal bli helt tom etter kun to uker. Det passer perfekt for oss jenter. Du kan kjøpe lypsylen på Vita, apotek, varebutikker og eventuelt taxfree.

Red Lipstick - Jeg skryter støtt og stadig av denne fine leppestiften fra H&M. Den har holdt utrolig lenge. Når jeg selv bruker den, legger jeg ikke merke til at den er fra H&M. Leppestiften gir utrolig fin farge og kan passe til hvem som helst og hvilket som helst antrekk, i en bursdag eller bare til hverdagslig bruk. Den er spesielt fin til juletider og til en rød og fin kjole. Du kan finne denne på H&M, kicks og andre sminkebutikker. 

Har du kanskje prøvd en av disse? ♥

my summer plans

Heihei!

Nå som det nærmer seg sommerferie, tenkte jeg å dele mine sommerplaner med dere. Det er så utrolig mye jeg skal få oppleve og jeg klarer virkelig ikke vente til sommeren braker løs. Here you go:

Oslo - 20 til 22.juni

Isabell, storesøster, overrasket meg med Oslotur for ikke lenge siden og siden da har jeg gledet meg så mye! Hun fikk gratis hotellopphold på Thon Hotel Slottsparken i bursdagsgave og nå venter vi en weekend med VG-lista, shopping, god mat, soling, hotellfrokost og endelig følelsen av å være i Oslo igjen. Vi skal kose oss så masse vi kan denne helga og det gleder vi oss utrolig masse til.Piteå Summer Games - 26 til 29.juni

Kun fem dager etter jeg kommer hjem fra Oslo, reiser jeg sammen med fotballlaget mitt til Piteå. Vi skal spille masse kamper og vinne, kose oss, ha det utrolig morsom og skape mange fine minner. Det blir utrolig spennende og vi gleder oss utrolig masse. 

Hytta 

I juli blir jeg å tilbringe mange fine dager på hytta sammen med familien. Å være på hytta om sommeren er det fineste og beste jeg vet. Alt er så stille og rolig og jeg kan slippe tankene. Sole seg, bade i havet og jacuzzien, ta så mange båturer vi måtte ønsker, flotte hyttenaboer, grillkvelder, trene og bare kose seg. Det blir så utrolig bra.

Jeg blir også selvfølgelig å tilbringe mange dager hjemme i sommerferien sammen med venner og familien, og det blir nok veldig godt og kjempe koselig.Norway Cup - 26.juli til 3.august


Sommeren er så vidt i gang og i slutten av juli reiser jeg sammen med fotballlaget mitt til Oslo, for å være med på Norway Cup. Det gleder vi oss så masse til og det blir nok så stort. Det blir en hel uke med mange kamper, og vi skal selvfølgelig kose oss kjempe masse og nyte dagene på Norway Cup

Florida/Miami & cruise i Karibien - 5 til 19.august

Jeg får to dager hjemme før vi reiser til fine USA. Det kommer til å bli så fantastisk! Pappa fyller 50 år og vi tar han med til USA og på cruise. Vi alle gleder oss som noen barn. Å oppleve Florida & Miami blir veldig spesielt og vi gleder oss så utrolig mye til å reise. Det virker som det er så fint der. Cruise i Karibien er noe vi virkelig har sett for oss - en uke på hav og vi skal innom tre nydelige små øyer: Mexico, Jamaica og Haiti. 

Jeg tenkte å skrive et lite innlegg senere om denne turen til Florida/MIami & cruise i Karibien - vi skal oppleve og se så utrolig mye.Hva er dine planer for sommeren? ♥ Håper virkelig alle får en fantastisk fin sommer.

oppskrift - hvordan lage horn med ost & skinke

Hei!

Jeg tenkte å dele min første oppskrift på bloggen og det er hvordan dere kan lage horn med ost & skinke. Håper dere liker oppskriften og at det kanskje frister dere ekstra mye til å prøve å lage det ♥

Ingredienser:

- Skiver med kokt skinke/familieskinke.
- Ost, kan også gjerne være i skiver.
- 1 egg til pensling.

Oppskrift til 18 horn (gjærdeig):

- 1 kg hvetemel.
- 1 pose tørrgjær.
- 2 ss sukker.
- 1 ts salt.
- 65 g margarin.
- 2 1/2 dl melk.
- 2 1/2 dl vann.

Slik gjør du:

-  Smelt margarin. Ha i væsken, melk og vann, og varm det til ca. 37 grader.
- Bland mel, tørrgjær, sukker og salt i en bakebolle. Rør væsken godt inn i deigen, litt etter litt.

- Når det tørre og væsken er rørt inn i bakebollen, legger du bakebollen til side og legger en duk/plastfolie over. La deigen heve til dobbel størrelse i ca. 30-40 minutter.
- Når deigen har hevet i ca. 30 - 40 minutter, tar du deigen ut, tar mel på bordet du skal bake på og del deigen i tre deler.

- Nå trenger du mel, en kjevle, kokt skinke/familieskinke og ost.- Kjevle ut tre runde deler og del hver del i seks trekanter. 
- Når du har skjært ut i seks trekanter, trenger du nå kokt skinke/familieskinke og ost. Du legger en skive ost under, skinken i midten, en til skive ost over og så ruller du trekantene sammen med den bredeste delen først. Slik gjør du på alle delene.- Sett ovnen på 200 grader.
- Når du er ferdig, legger du hornene på et stekebrett med bakepapir og lar dem etterheve i 10-20 minutter, før du pensler hornene med egg og gjerne strø på litt sesamfrø eller linfrø.
- Stek hornene i 15-20 minutter. Avkjøl gjerne hornene på en rist.Og wolha! Slik ble resultatet. Ser de ikke bare så gode ut? Hornene ble kjempe gode og smakte helt himmelsk. Nå har du 18 horn til en god frokost, lunsj, brunsj og kveldsmat. Perfekt. Håper dere likte oppskriften :-) 

Har du laget slike horn før? Gjerne prøv det!

yesterday´s look

Hei!

Tenkte å vise dere gårsdagens antrekk fra vårballet. Det ble en kjempe fin kveld med først en liten tur på vårballet og en jentekveld med herlige jenter senere. Utrolig koselig, og ikke minst gøy. 

Kjole - Nelly Veske - H&M Cardigan - BikBok Blomsterkrans - BikBok Klokke - Daniel Wellington Ring - Konfirmasjonsgave Nå ligger jeg godt til rette ute i sola og koser meg. I dag har jeg og jentene, og noen andre fra skolen, fremført med sang, dans og instrumenter for alle helsesøstrene i Bodø. Jeg våknet med andre ord klokken åtte i morgest. Litt kjipt, i og med at vi egentlig hadde fri i dag, men det var selvfølgelig veldig artig å danse.

Om noen få timer sitter jeg og venninnene mine i kinosalen og venter spent på The Fault In Our Stars. Vi alle gleder oss så masse! Vi har lest boka i klassen, og den er utrolig bra og rørende. Regner med det er flere jenter som skal se denne i dag? Jeg vil, i alle fall, anbefale boka til The Fault In Our Stars på det sterkeste.Vi gleder oss kjempe masse ♥ Håper alle får en fantastisk fin fredag og nyt helga. Om kun få dager er det sommerferie.

Hva synes du om antrekket?

endelig er jeg ferdig med eksamen

Jeg har ventet så lenge på å skrive dette innlegget nå. Endelig er jeg ferdig med eksamen! Wihu! Jeg er så utrolig glad nå, dere aner virkelig ikke. Vi ble trekt opp i fag på tirsdagsmorgen og tema på onsdagsmorgen. Jeg kom, uheldigvis, opp i tysk, men det gikk så mye bedre enn forventet! Jeg fikk 4 og jeg er utrolig fornøyd. Nå tar jeg, snart, velfortjent sommerferie ♥ Håper dere forstår at jeg dessverre ikke har fått oppdatert bloggen, på grunn av eksamen, men nå er jeg tilbake. Har mange innlegg som venter dere fremover: oppskrift, mine sommerplaner, vinnerne av linkrunden, inspirasjon og masse mer. Om kun få dager har vi sommerferie.

Jeg var hjemme litt over ti i dag og da var jeg ferdig. Det føltes utrolig godt! Slappet litt av før jeg tok turen ut med Nero og en deilig treningstur etter på. Tok meg en god og lang dusj før jeg og Isabell så den nyeste episoden av Pretty Little Liars og spiste en god lunsj.

Helt perfekt ♥ I kveld skal trinnet feire at vi er ferdige med eksamen og ungdomsskolen med et vårball. Det blir utrolig koselig og det gleder jeg meg til. Om ikke alt for lenge skal jeg ordne meg og kjolen skal på, men først skal jeg gjøre litt husarbeid før mamma og pappa kommer hjem. Ønsker dere en kjempe fin torsdag videre. 

Hvordan står det til med alle flotte leserne der ute?

some training inspirationHva synes du? ♥

en liten anbefaling - reim til solbriller

Tenkte å vise dere mitt aller nyeste innkjøp og komme med en liten anbefaling til dere. I går kjøpte jeg reim til solbrillene mine, og det synes jeg var utrolig greit! Håret blir ikke så veldig rotete, om du har de på hodet, og du vet alltid hvor du har brillene dine. Det er også veldig fint, spesielt til et vakkert sommerantrekk. Er den ikke fin og utrolig smart? Det synes jeg! Jeg kjøpte min på BikBok til kun 40 -, og jeg synes virkelig det var verdt pengene. 

Har du kanskje en slik reim, du også?

super fin lørdag

Hei!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen og koser meg sammen med familien, hjemmelaget pizza og en god film, mamma mia. Filmen er så fin og jeg synes den er så koselig - får nesten litt sommerstemning, hihi.I kveld har jeg og en venninne av meg servert i et bryllup, som jeg nevnte litt i går. Det var så utrolig koselig og brudeparet var så fine, spesielt bruden. Det føles ekstra godt å gjøre slike ting når vi tjener en del, og ikke minst når alle er så fine og i et godt humør.

Jeg er forresten så utrolig fornøyd med mitt nye og flotte kamera. Har tatt mange bilder allerede, og alle blir så fine og klare. I love it so much.Tenkte å vise dere kveldens antrekk for serveringen i bryllupet. Take a look ♥Skjørt - Vila Bluse/genser - B.young 

Hva synes du om antrekket? 

some wants from nelly #3

Jeg tenkte jeg skulle, denne gang, vise dere wants av kjoler på nelly. Det er så mange fine! Fine farger, fine lengder og fine fasonger. Åh.1 - her2 - her3 - her4 - her5 - her6 - her7 - her8 - her 9 - her

Var det kanskje noe som falt i smak for deg?

god langhelg

God langhelg, fine dere 

Nå er det endelig helg og tid for fri, og det passer veldig godt at det er langhelg. Uken som kommer blir så spennende! Eksamenstrekk i muntlig. Jeg gruer og gleder meg på samme tid. Dagene som har vært denne uken har vært så fine, fult av glede og sommer, tatt klassebildet og koset oss de siste dagene på ungdomsskolen.I dag var vi ferdig på skolen før klokken ett og det var så godt å være ferdig tidligere. Når jeg kom hjem hoppet jeg i bikinien og solet meg på verdens godeste solseng, hihi :-) Jeg tok meg en treningstur og styrke etterpå - så utrolig varmt, men så deilig. Skal virkelig ikke klage! Nyter virkelig disse fantastiske dagene. I kveld har vi koset oss så mye med god mat ute i solnedgang. Hvor utrolig herlig er ikke det? 

I morgen skal jeg og en venninne av meg servere i et bryllup fra halv tre til åtte. Det gleder vi oss masse til og det blir litt spesielt, i og med at det er et bryllup. Etter kveldens servering får vi begge 1000 kr hver og det synes vi er helt supert! Det passer kjempe godt nå som det begynner å nærme seg sommer, ferie og reise.

Hva er dine planer for langhelga? Kos dere i kveld ♥

these summer days
Samlet opp litt bilder jeg har tatt disse siste dagene. Åh, dagene har vært så utrolig fine og Bodø bader i sommervær.

Hva synes du om bildene? ♥

new camera

I dag har jeg, endelig, kjøpt meg et helt nytt og så fint kamera. Denne gangen ble det et Samsung NX1100 systemkamera m/20-50 mm i sort, og jeg er så fornøyd. Jeg skulle egentlig ha i fargen hvit, men siden dette er et ganske poplært kamera, var det kun sort igjen og alle Elkjøp butikkene var helt fri for dette kameraet. Åh, jeg er så fornøyd ♥

Inkludert fikk jeg en ekstern blits og den skal hjelpe når man fotograferer i forhold med lite lys. Det var utrolig bra og det passer ganske greit, i og med at jeg bruker kamera så mye.Se så fint det er! Er utrolig fornøyd og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte det.

Synes du kameraet var fint? Hihi ♥dagens antrekk

I dag valgte jeg å ta på meg en super lekker og fin shorts, en fin topp og en lett cardigan over. Utrolig deilig med slike antrekk på en skoledag, og når graderen viser 20 grader klokken syv om morgen, slår det virkelig aldri feil og det er så utrolig herlig.Shorts - BikBok Topp - Stradivarius Cardigan - BikBok Solbriller - BikBok Klokke - Daniel Wellington Veske - Veskebutikk i Spania Ring - Konfirmasjonsgave

Hva synes du om antrekket? ♥

sol, varme og glede

Hei!

Disse siste dagene har jeg koset meg med familie, venner, vartelling sammen med laget, 3000 m på skolen og fotballkamp. Været er rett og slett nydelig, og vi har ingen grunn til å klage. Her snakker vi bikini, solkrem og snart svetten som renner. Jeg slapper virkelig godt av før neste uke - eksamensuke. Vi har eksamenstrekk i muntlig og jeg krysser fingrene for samfunnsfag. 

Skoledagen i dag har vært super - lærer som er i godt humør, ingen lekser og klassen som er så flott. Snart er vi ferdig med ungdomsskolen og det er så rart. I dag har vi grillet og koset oss masse ute i det deilige været. Grillmaten smaker helt fantastisk godt hver gang. Det lønner seg å utnytte det vakre været med grilling, soling og bare kose seg. Det fine været gjør så utrolig mye med humøret, og på dager som disse er humøret mer enn supert. Litt senere i dag møtte jeg noen venner av meg, og koset oss masse med musikk og latter. Nå har jeg vært i dusjen etter en deilig joggetur og styrke. Jeg har fått så mye brunfarge disse dagene og det er utrolig deilig - og ikke minst et veldig godt grunnlag for ferien i seg selv. Håper dere har hatt en fantastisk vakker tirsdag. Dere er herlige ♥ 

Har dere det supert i finværet? // Forhåndskrevet innlegg

hello june

 ♥ Hello june 
Mai var helt fantastisk og utrolig fin. Juni kommer til å bli enda bedre. Nydelig vær, familie og venne hygge, grilling og soling, nyte dagene og bare la sommerferien begynne. Åh.

Hva gleder du deg mest til i juni? 

vinnerne av linkrunden #7

♥ Annabell - http://annabellkvarme.blogg.no.Annabell har en utrolig bra og super fin blogg. Designet hennes er fint og enkelt, og hun skriver bra og variert. Hun tar også utrolig fine bilder til bloggen hennes, og hun virker som en veldig hyggelig og pen jente! Ta turen innom herlige Annabell´s blogg.

♥ Sunniva - http://distant.blogg.noSunniva har en utrolig fin og sprudlende blogg. Hun blogger veldig bra og variert, og tar utrolig flotte bilder. Inspirasjon finner du også masse av på bloggen hennes, og hun virker som en utrolig søt og hyggelig jente! Ta turen innom flotte Sunniva´s blogg. 

Gratulerer så masse til disse to flotte jentene! Om du ønsker å være med i linkrunden og kanskje vinne neste uke, kan du bli med nå! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med i kommentarfeltet :-) Masse lykke til, fine dere! Ønsker du å bli linket?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits