a new blog, a new start

Hei! 

Velkommen til min nye blogg! De fleste kjenner meg vel igjen fra millamora98.blogg.no. Jeg har rett og slett valgt å starte en ny blogg og en helt ny start. Det har vært mye snakk om blogg på skolen og hjemme, og det gjør meg veldig i tvil om hva jeg vil gjøre. Har selv vært veldig usikker på om jeg skulle starte igjen, men jeg bestemte meg heller for å lage en helt ny blogg. Er veldig redd for at jeg vil angre, men det håper jeg ikke. Tror det blir godt med en ny blogg også. Jeg blogget 3 og et halvt år på min andre blogg, så denne kommer jeg nok til å ha en godgod stund fremover. Jeg elsker å skrive blogg og ta bilder, legge ut outfits, videoer og alt skal bli mye bedre, det lover jeg. Har innkjøpsvideoer som jeg tror skal lage også. Flere har savnet blogging min og det ser jeg egentlig på som positivt.Jeg kommer ikke til å slette millamora98.blogg.no, så den er åpen, om det er noe dere vil se på der. Kommer til å lage noen få innlegg om bilder og slikt fra bloggen. Kommer sikkert til å få en del nye lesere så jeg tenkte å lage et innlegg der jeg forteller litt om meg selv. Skal senere skrive litt mere om hvor dere finner meg og lage en ny side til bloggen min på facebook.     

Har mye nytt og komme med og merker at jeg har mere bloggmotivasjon. Kommer til å ta litt tid før jeg kommer meg skikkelig igang, men jeg håper det går fort. Skal få ordninger i designet og selvfølgelig fikset en header så fort som mulig. Har ikke blogget på over flere måneder og jeg må si jeg virkelig har savnet det. Blir rart med en helt ny blogg, men samtidig tror jeg det blir veldig bra. 

Håper dere vil følge med videre! Gjerne legg meg til som venn.

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits