the year is soon ending

Wow! Desember flyr av gårde. Jeg beklager så utrolig mye for veldig (x antall ganger) dårlig blogging. Jeg vet at jeg har lovet mye blogging og det lover jeg fortsatt. Desember, for meg, har vært en utrolig fin måned sammen med familien. Julaften var utrolig koselig, en av dem beste. Bestemor og bestefar kom å feiret sammen med oss, noe jeg og vi setter veldig stor pris på. De siste ukene på skolen var hektiske. I og med at jeg og noen jenter var med på juleshowet i år, det er et show vi har for hele skolen før jul, så ble det litt mere hektisk enn jeg trodde, men dagene før juleferie var samtidig litt avslappende. Det var en utrolig deilig følelse å ta ♥ juleferie ♥Før juleferie var det selvfølgelig juleball. Det var vårt og mitt siste juleball, noe som er litt rart å tenke på. Det var et utrolig fint juleball og veldig koselig. Samme dag hadde vi volleyballturnering med skolen, noe som jeg alltid synes er gøy. Jentene i min klasse vant kun en kamp, haha, vi gjorde vårt beste. Kamera har vært litt for lite i bruk de dagene jeg ikke har blogget. Skulle ønske jeg hadde vært litt mere aktiv på kamera-fronten, menmen, har fått tatt en god del bilder i julen. 

Skal lage innlegg om julaften, juleballet og et innlegg der jeg viser julegavene mine i år. Fikk så mye fint, og noe av det var svea-jakke av mamma og pappa. Elsker den allerede. Har koset meg så mye iløpet i julen sammen med familien. Har også vært på Believemovie sammen med en vennine av meg. Anbefaler alle å se den, den er så fin. Og dere, jeg begynte å gråte, mye. Han er en fantastisk gutt. 

I morgen er det nyttårsaften og jeg gleder meg. Jeg gleder meg til 2014. 2013 har vært utrolig bra, men 2014 skal jeg gjøre mye bedre. I morgen er det først lunsj med venner av mamma og pappa, så fakkeltog og rakettoppskytning i byen og på kvelden kommer noen naboer å spiser kalkun sammen med oss. Det blir veldig koselig, og sevlfølgelig 00.00 er det rakettoppskytning med naboene. Jeg gleder meg til 2014, en ny start. Jeg blogger til dere i morgen, ha en vakker kveld.

winter outfitsDet er så utrolig rart hvor mye jenter, spesielt, drømmer seg bort i klær. Jeg elsker å se på inspirerende outfits og nå i vinteren er det kjekt å se på noen outfits som virkelig får dagen din fin. Jeg tror nok ikke det bare er meg, men dagene blir så mye bedre om du har en fin og goodlooking outfit. Disse outfitene over her kan inspirere mange, og meg, selvom de er veldig basic. Helt utrolig hvor mye kleesplagg vi kan sette sammen og det blir så fint! Er det rart vi jenter drømmer oss bort?

Undressed - cover av Astrid & Julie

Dette må nesten være noe av det vakreste jeg har hørt, wow! Stemmene deres her helt nydelige og passer perfekt til sangen. Tipper de aller fleste har hørt denne og at dere også har den på spotify-listen deres. Begge to sammen, er utrolig flinke. Den er så rolig og fin, rett og slett helt nydelig ♥ Har dere hørt denne før?

dagens antrekkSiden det blir så utrolig fort mørkt ute nå i desember, rekker jeg akkurat ikke det lille lyset som er igjen før jeg kommer hjem fra skolen, men jeg håper det går fint med disse outfit-bildene!Bukse - BikBok Smykke - Zara Cardigan - Vila Lue - Cubus Ring - Konfirmasjonsgave

Hva synes du om antrekket?

litt om meg selv

Hei! 

Tenkte å lage et lite innlegg der jeg sier litt om meg. Kanskje flere blir enda bedre kjent med meg og samtidig vet et litt mere om meg. Det er jo også noe som er veldig populært blant "nye bloggere."

Mitt navn, er som dere kanskje vet, Camilla. Jeg bor i Bodø sammen med min familie, mamma, pappa, storesøster og en hund. Jeg har verdens beste venner og familie, og jeg tilbringe mye tid sammen med dem, og dem kommer dere også nok til å se masse på bloggen. Jeg har blogget i over tre og et halvt år på min gamle blogg, og nå håper jeg på å fortsette å blogge på denne bloggen en god stund fremover. I fritiden min spiller jeg fotball på hunstad fotballklubb, er sammen med venner og tilbringer tid med familie, og også blogging. 

Jeg går på hunstad ungdomsskole, på tiende trinn. I høstferien var klassen min på klassetur til Budapest og som jeg savner det. Jeg har bursdag 12.februar og da blir jeg 16! Da kan jeg endelig begynne smått å øvelseskjøre og feire bursdag med familie. Det gleder jeg meg virkelig til. I mai konfirmerte jeg meg, kirkelig, og det var virkelig en av de koseligste dagene i mitt liv. All oppmerksomhet er rettet mot deg og du er mittpunktet, og det er så mye fint som skjer. Taler, gaver, minnebøker av meg opp igjennom årene. I april, 16.4.13, fikk jeg se mitt største idol, Justin Bieber. En dag jeg aldri vil glemme. 

Jeg er som oftest en ganske smilende, glad og positiv jente, men også en veldig lettrørt jente. Jeg elsker å bli kjent med nye folk! De fleste vil vel alltid synes jeg er den "sjenerte jenta", men når man blir bedre kjent med meg, er jeg ikke det. Jeg er en jente som er veldig glad i alle rundt meg. Og sist men ikke minst, elsker jeg å ta bilder og bli inspirert, og å skrive blogg. 

første søndag i advent

Det er så uvandt med en helt ny blogg, men veldig godt også. Jeg kommer til å bruke tid på bloggen, men må samtidig prioritere skole, venner og familie. I dag er det  første desember og første søndag i advent. Desember er jo deffinitivt en av de koseligste og beste månedene. Så mange fine lys, julesanger, pynting i huset, juleball, adventstiden, førhjulstiden og selve julaften. Og det er noe helt spesielt med denne mørketiden. Nå når det er desember og juletid lager vi alltid frokost sammen, så idag koste vi oss ved frokostbordet en lang stund. Siden jeg har mattetentamen på onsdag, den siste og den værste, har jeg holdt på med litt matte. Vi har også laget pepperkakehus noe jeg alltid synes er så gøy hver eneste gang. I dag åpnet vi også første pakke i adventskalenderen, så heldig som vi er. I kveld har vi hatt besøk av mor og far og bestemor og bestefar. Vi spiste kylling med så mye godt tilbehør, og til dessert hadde vi is med annanas og julekaker og sett første episode av jul i svingen. Hørtes ikke det perfekt og koselig ut? En helt perfekt start på en fin desember måned og første søndag i advent. Nå sitter vi foran tv og slapper av, og snart er det farmen. Jeg har så utrolig julestemning, i og med at vi pyntet huset ferdig til advent på torsdag. Elsker juletiden ♥I morgen skal jeg få til å publisere et innlegg om meg slik at dere kanskje blir litt bedre kjent med meg. Merker at det faktisk er godt å blogge igjen og spesielt når det er så mange som har savnet at jeg har blogget. Jeg elsker å være tilbake igjen! 

Hvordan har din første søndag i advent vært?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits