one year ago

Nå er det akkurat ett år siden jeg fikk oppleve min største drøm og se idolet mitt, Justin Bieber. Dere aner ikke hvor glad jeg er for at jeg fikk oppleve det - det har virkelig vært min største drøm. Jeg savner det kjempe mye og jeg skulle ønske det var i dag konserten var. Det var utrolig spesielt å se han synge og danse live, men det var så utrolig fint. Han var så flink! Jeg er utrolig glad for at jeg kan si at jeg har sett idolet mitt, fordi det er noe som dessverre ikke alle kan si.

Åh, jeg virkelig savner det. ♥♥♥

Har du opplved å sett ditt største idol?

something i miss

♥ Justin Bieber konserten, 16.04.13♥ Tyrkia♥ Spania♥ Klassetur til BudapestNoe jeg virkelig savner fra 2013 er dette. Opplevde mye fint i 2013, men dette er feriene jeg har vært på som jeg savner så mye. Fikk til og med to sydenturer sammen med familien i fjor, en så fin klassetur til Budapest og min aller største opplevelse, Justin Bieber konserten. Til Tyrkia var ikke pappa med, men til Spania! Vi jentene tok en jentetur med mor og far, noen vennepar av dem og søskenbarnet vårt, Trude. 2014 bringer også på mye fint, som jeg skal fortelle dere om senere! 

Opplevde du mye fint i 2013?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits