hipp, hipp, hurra

God 17. mai og gratulerer så masse med dagen, Norge ♥ 

For en flott dag det har vært i dag! Været har ikke vært like fint som vi håpet på med masse regn og vind, men jeg har koset meg! Jeg har blitt utrolig forkjølet og føler meg ikke spesielt bra, men å nyte nasjonaldagen til Norge, er noe av det koseligste og fineste jeg vet. Dagen startet tidlig, kl. 08.00, og da hadde mamma og pappa ordnet en så god 17. mai frokost. Vi koste oss lenge, sminket oss og tok på oss den vakre bunaden, før vi dro videre til byen der jeg skulle gå i skoletog. I år var det siste gang vi går i skoletog med skolen, og det er litt trist å tenke på.Når jeg var ferdig å gå i skoletoget, gikk og kjørte vi litt rundt i byen, før vi tok turen hjem igjen. Bestemor, bestefar, mor, far og tante kom til oss for å spise gode kaker og is, brus og kaffe. Pavlova med Norge´s flagget var en av kakene. Vi pratet, lo og koset oss masse før vi tok turen videre til borgertoget. Jeg gikk i borgertoget for Hunstad fotballklubb sammen med noen lagvenninner og vi ropte og sang helt til halsen sa stopp. Vi gikk i regn og vind nesten hele veien, men artig og koselig var det virkelig.

Vi var hjemme rundt halv seks tiden og da var det litt godt å ta av bunadskoene, som hvert år gir litt gnagsår. Jeg byttet ut bunaden med gode og varme klær. Jeg virkelig elsker å bruke bunaden. Den er så fin! Siden mamma dro på jobb i ettermiddag, lagde Jeg, pappa og Isabell oss en god middag i kveld.Jeg har også funnet litt, bare litt, inspirasjon og motivasjon til å gjøre litt matte på selve nasjonaldagen. Nå har jeg virkelig lagt meg ned på sofaen for kvelden og ser på film. Utrolig rart hvor fort slike anledninger går og at det er ett år til neste gang. Jeg virkelig elsker 17. mai, det er noe av det koseligste jeg vet ♥

Håper deres 17. mai har vært fantastisk og nyt kvelden videre, kjære dere.Som jeg nevnte på torsdag skulle jeg klippe og stripe etterveksten i går, og jeg ble så utrolig fornøyd og det var så godt å få bort det slitte håret og etterveksten. Håret er finere og kortere, og er virkelig klar for sommeren og ikke minst dagen som var i dag. Etter to timer og to kopper med te, var jeg ferdig og veldig fornøyd. Dere skal få bedre og klarere bilder i et senere innlegg, men her har dere en liten smakebit, hihi:det nydeligste plagget jeg vet

I dag fikk jeg endelig bruke det nydeligste plagget jeg vet. Nordlandsbunaden er så fin og jeg er så glad for at jeg har en slik bunad. På 17. mai skal den på igjen, og det gleder jeg meg til. Sist gang jeg brukte den var på konfirmasjonsdagen min 18. mai.Jeg, mamma og pappa har vært i konfirmasjon i dag, og det var veldig koselig. Gode kaker, fine folk og fint vær. Nå har jeg fått av meg bunaden, spist en god middag sammen med Isabell, gått en lang tur med Nero og bare slapper av. Mamma og pappa dro på hytta igjen og Isabell er hos en venninne, så jeg er alene hjemme for øyeblikket. Skulle gjerne hatt litt selskap jeg også, men Nero er her og jeg trives helt greit i mitt eget selskap også.Jeg har forresten laget meg en ny, sommerlig og foreløpig header. Ganske deilig å friske opp litt! Det hadde vært så koselig å vite hva dere synes - kan jeg bruke den som header, er den bra? 

Hvilken "type" bunad har du? 

- filmfesten -

Hei!

Åh, for en utrolig fin gårsdag! Det var så gøy å få være en del av filmfesten og å være nominert til folkets pris. Vi hadde engelsk tentamen på skolen i går, og jeg følte det gikk ganske bra! Jeg var hjemme litt tidligere enn vanlig og hadde god tid til å ordne meg til kvelden. Jeg gikk i dusjen, sminket meg og spiste litt pizza, før jeg tok på meg kjolen. Jeg valgte den svarte kjolen med litt krøller nederst i hårtuppene. Jeg fikk dessverre ikke tatt outfit bilder før jeg dro. Vi kom til spektrum rundt seks og da var showet nærmest i gang. Robin og Bugge åpne showet, etterfulgt med Per Sundnes som konfransier. Veldig artig! Det var flere band som spilte og sang, og masse priser ble utdelt i forskjellige kategorier. Mange gode og fine priser, og veldig fortjent til dem som vant. Det var så mange gode, fine og artige filmer! Det var mange "kjente" som delte ut prisene i går kveld, så det var veldig gøy!Og dere, vi vant folkets pris! Herlighet, det hadde ingen av oss trodd. Det var den nest siste prisen som ble delt ut og vi ble rett og slett veldig overrasket. Vi gikk opp på scena for å mota vinner pokalen av folkets pris, holde en liten takketale og vi fikk klem av blant annet Stig Frode Henriksen som spiller i kill buljo, så det var litt stas :-) Jeg må få beyntte anledningen til å si tusen hjertelig takk for alle som stemte på oss, juryen, filmfest salten, rett og slett alle sammen! Spesielt til alle som stemte på oss, det setter vi virkelig stor pris på. Tusen hjertelig takk ♥ Etter filmfesten dro klassen ut å spiste sammen på orion, noe som var kjempe koselig! Ta en titt på filmen vår, om du ikke allerede har sett den:I dag hadde vi en fin dag på skolen. Lærerne var i alle fall veldig glade for at vi vant folkets pris, hihi. Det var så gøy å vinne! Vi ble utrolig glad. Jeg har vært på fotballtrening i det fine været, dusjet og holdt på med tysk presentasjon jeg har i morgen. På fredag er det påskeferie og det skal virkelig bli godt. Om en stund skal familien dra å spise kveldsmat hos bestemor og bestefar. Det blir veldig koselig som det alltid er. Ha en super fin onsdag videre! Vi blogges.

Har du vært med på noe lignende som filmfest salten?

vellykket bursdag med jentene

Hei! 

Åh, herlighet for en fantastisk fin og koselig gårsdag! Pappa dro på dugnad og Isabell dro på jobb, så mamma hjalp meg masse før jentene kom med tacoen. Jentene kom rundt syv tiden og da var alle klar for taco med en liten og såkalt velkomsdrink. Vi satt lenge ved bordet og spiste taco og koste oss utrolig masse. Etter hvert spiste vi pikekyss og brownies som Isabell hadde baket og den smakte helt himmelsk.

Jeg måtte selvfølgelig åpne gavene jeg hadde fått og i den første jeg åpnet lå det en Daniel Wellington klokke. Kan dere tro det? Jentene hadde styret med penger og ordnet slik at de fikk kjøpt den til meg. Herlighet, jeg ble helt målløs! Slike gaver er veldig fine å få og jeg har de aller beste veninnene. Jeg fikk også en god og fin genser og en hjertestein for å ha lys i. Ble så glad at dere aner ikke. Åh, de er fantastiske. Vi spilte også noe lignende kortskalle og det var utrolig gøy! Haha. Vi koset oss med godis, dansing og musikk. Kvelden gikk utrolig fort og vi koset oss kjempe masse! De dro rundt halv tolv tiden og da var det bare ryddingen som stod igjen. Heldigvis hadde jeg ryddet litt på forhånd så det var ikke så alt for mye å rydde opp. Isabell hjalp meg og da gikk det ekstra fort! Hadde en så utrolig fin og koselig kveld med 14 supre jenter. En slik kveld er det lenge siden vi har hatt sammen. Gavene jeg fikk. Ble selvfølgelig veldig glad for alt! De hadde skrevet utrolig fine kort til meg også. Tenkte å poste ett lite innlegg med Daniel Wellington senere i kveld. Er så fornøyd over den. Herlighet, jentene er helt fantastiske og ikke minst snille som gjorde det. Tusen takk ♥ Dere er de beste.

I dag sov jeg litt lengre enn det jeg egentlig skulle gjøre, men det var utrolig godt! Jeg spiste litt frokost før jeg dro for å trene. Det var veldig godt å trene og å ha god tid med treningen. Mamma og pappa dro på hytta når pappa var ferdig på dugnaden i går og er der til søndag. Jeg og Isabell skal bestille oss mat fra felini i kveld og kose oss med serier og godis. Blir nok en rolig kveld på meg i dag, noe som jeg tror blir veldig godt. Ha en god lørdagskveld videre, fininger. Vi blogges! 

Hva er dine planer for kvelden?

et lite bilderyssFine gavene jeg fikk i går! Ble og er veldig fornøyd, kunne virkelig ikke ha hatt en finere feiring av dagen. Som dere ser på bildene nedenfor, koste vi oss masse og det var veldig koselig. Mamma tok noen bilder for meg og det var veldig bra! Kunne selvfølgelig tatt flere, men man blir så opptatt av å prate med gjester og kose oss med mat og kake. Bursdagen min var som sagt utrolig fin. 

Hva synes du om bildene?

sweet sixteen

Hei!

I dag har jeg bursdag og jeg blir 16 år! Det føles selvfølgelig veldig godt og dagen har vært så fin! Dagen startet med frokost og gaver på senga av familien, noe som er blitt en veldig fin tradisjon for hver gang noen i familien har bursdag. Det er så koselig! I gave av mamma og pappa fikk jeg så fine joggesko til å trene med. Jeg virkelig elsker de allerede og jeg kan ikke vente til jeg skal bruke de. Og i fra Isabell fikk jeg sports-bh fra pierre robert, den var så fin, og gavekort, også hadde de ordnet et lite kort med bilder og tekst, så fint og koselig og jeg fikk også nydelige roser. 


På skolen i dag var det mange gratulasjoner, bursdagsang fra klassen og kake fra venninner. Veldig koselig! Når jeg kom hjem var det å ordne det aller siste, hoppe i dusjen, ordne seg og ta på seg kjolen til gjestene kom. Før gjestene kom, dro jeg og tante ut for å kjøre min første tur. Hun har det som en "tradisjon" å øvelseskjøre med tantebarna. Wæ, det var litt skummelt, men det gikk veldig bra! Når vi kom tilbake kom gjestene og vi koste oss med veldig god mat og mye gode kaker. Alle pratet i ett om alt mulig og det var så koselig. Jeg har virkelig hatt en nydelig bursdag! Den har nådd opp til alle fine forventninger.

Tenkte å publisere litt bilder fra dagen i morgen. Fikk mye penger og av bestemor og bestefar fikk jeg en bunadpose for å ha bunaden min i og det ble jeg utrolig glad for! Nå er jeg helt utslitt etter en utrolig fin dag og jeg er så takknemelig for den fine familien min. Har virkelig hatt en fin 16 årsdag og jeg er den personer som elsker slke anledninger. Tusen takk for alle fine gratulasjoner fra fine mennesker og ikke minst tusen takk for alle de fine gavene ♥ Og til dem som har gjor dagen min så fin som den ble.

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits