svar på spørsmålsrunden

Hei!

Nå skal jeg endelig svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden jeg hadde for en stund siden. Det ble dessverre ikke video, men jeg håper det går fint for dere. Here you go!

- Hvis du kunne vært en kjendis, hvem ville du vært og hvorfor?

Selena Gomez eller Beyonce. Kanskje til og med Justin Bieber? Jeg ville vært en av disse fine kjendisene, fordi jeg på en måte "ser opp" til dem. Beyonce har i bunn og grunn vært min favoritt artist så lenge jeg kan huske og jeg virkelig elsker henne. Disse kjendisene har kommet så utrolig langt med å gjøre det de elsker og det vil jeg også oppnå.

- Hva er favorittfaget ditt?

Engelsk, RLE, gym, kunst & håndverk og samfunnsfag er nok helt klart mine favorittfag. Om jeg skulle velge ett av disse, ville det kanskje vært engelsk eller samfunnsfag.

- Om du kunne valgt mellom å fly eller blitt til en havfrue når du var i vann, hva ville du valgt?

Hm, det var et veldig fint spørsmål! Jeg ville kanskje valgt å blitt til en havfrue når jeg er i vann.- Hvordan holder du oppe motivasjonen til å blogge?

Jeg får så utrolig mange fine og fantastiske kommentarer på alt jeg skriver, av fantastiske lesere, og det er noe som virkelig holder oppe min motivasjonen til å blogge. Jeg leser også ganske mange andre blogger, og henter ideer og inspirasjon fra deres blogg. 

- Yndlingsoutfit?

Det kommer veldig ann på hvilke anledninger jeg er i, om det er sommer eller vinter, kaldt eller varmt, men nesten det beste jeg vet er å ha på meg min gode kosebukse og en god genser. Tror kanskje det er min yndlings/favoritt outfit. Jeg har selvfølgelig veldig mange andre yndlingsoutfiter! 

- Hvilke blogger leser du?

Jeg leser utrolig mange blogger, blant annet: l0ve.blogg.no, andreabadendyck.blogg.no, sophieelise.blogg.no, auroramohn.blogg.no, fotballfure.no, mammatilmichelle.blogg.no. Jeg kan selvfølgelig også lage et eget innlegg om hvilke blogger jeg leser :-) Kanskje noen av dere ønsker det?

- Hvem er ditt forbilde?

Oi, det var et utrolig fint spørsmål! Mamma, pappa og storesøster er mine største forbilder, og det tror jeg de kommer til å være hele livet mitt.- Hvor finner du inspirasjon?

Jeg finner inspirasjon så utrolig mange forksjellige steder og nettsider, men kanskje aller mest på weheartit, i blader og hos andre bloggere. Jeg finner så mye fin inspirasjon på weheartit, så jeg anbefaler virkelig dere som har mistet inspirasjonen, ta en titt på den fine siden. Herlighet hvor mange plasser man kan hente inspirasjon!

- Favoritt klesplagg?

Jeg har så utrolig mange favoritt klesplagg og det er så vanskelig å velge ut ett. Shorts og en fin sommerlig topp eller kjole er kanskje mine mest favoriserte klesplagg. Jeg tenkte kanskje å lage et innlegg om favoritter i klesskapet om ikke så veldig lenge. 

Fikk dere svaret på det dere lurte på? Hvis det er noe mer dere lurer på og ønsker å få svar på, kan dere gjerne spørre meg i kommentarfeltet :-)

spørsmålsrunde

Hei!

Nå tenkte jeg å sette i gang en liten spørsmålsrunde her på bloggen. Jeg tenkte kanskje dere kunne bli litt bedre kjent med meg og få vite litt mer om meg. Dere kan selvfølgelig spørre om alt dere lurer på og ønsker. Jeg vet ikke om jeg kommer til å svare i et innlegg eller på video. Kanskje dere aller mest ønsker video? Om jeg får mange spørsmål av dere, deler jeg opp spørsmålene i flere runder. Gleder meg til å se hva dere kommer med!Jeg legger med et bilde fra Spania. Åh, som jeg savner Spania, sol og sommer, og det å være brun. Klarer virkelig ikke vente til sommeren og ferie.

Er det noe du vil spørre meg om eller lurer på? Spør meg gjerne! 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits