something you need to see

Jeg kom over en video på youtube her om dagen, og tårene falt virkelig med en gang. Videoen går nesten verden rundt. Sangen handler om det å være mobbet, og er rett og slett en utrolig ærlig og fin sang. Take a look ♥Var de ikke bare utrolig flinke? Åh.

the favorite

Jeg tenkte å dele en acoustic versjon av "never let you go" som Justin Bieber synger. Den er så utrolig fin, men samtidig så rolig. Jeg virkelig elsket versjonen første gang jeg hørte den og jeg kan høre den om og om igjen, uten å bli lei. Dette har alltid vært min favoritt sang, spesielt denne versjonen. Teksten til sangen er så fin.♥♥♥

Hva synes du om denne versjonen? 

"her"

Hei!

Jeg tenkte å dele en helt herlig video fra idol av Astrid Smeplass med dere. Helt siden idol, i fjor, har jeg utrolig nok nesten blitt en liten fan av henne. Elsker stemmen hennes og hun imponerer meg veldig! En sang som jeg likte utrolig godt, var når hun sang "her" av Karpe Diem. Sangen ble utrolig spesiell på en god måte, og hun synger så fint! Take a look ♥Hva synes du om sangen av Astrid Smeplass?

filmfest Salten - time to vote

Hei!

Om ikke så alt for lenge er det noe som kalles for filmest Salten her i Bodø, og vår film har kommet videre, noe som vi er kjempe glade for! Jeg ønsker å dele den på bloggen med dere og høre deres mening om filmen vår. Vi har prøvd å lage en så kalt "trailer" om fire venner som skal på hyttetur, men det de ikke vet er at det er psyko mann som vandrer rundt og som dere kanskje kan tenke dere til, heter filmen "Psyko". Vi spilte dette inn i høst, i en uke, og det var utrolig gøy! Noe av det artigste vi har gjort i tiende. Hvis dere ønsker å gi oss en liten stemme til filmest Salten, for å vinne folkets pris, kan dere sende "FILM 119" til 2210. Det koster 1 kr per sms, men dere lesere trenger selvfølgelig ikke om dere ikke ønsker. Vi setter veldig stor pris på stemmene vi får! Trykk på tannhjulet til venstre for bedre kvalitet, 480p eller 720p. Gleder meg til å høre deres meninger, og håper dere liker den!

Hva synes du om "traileren" vår? 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits